Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen aparat denedenınmı kulak çöpü faln veyam mum banada parmak itici gelıyoo onları kasmadan alıyorumm teadvıdede aynılarını yaptrıyolarmıs dımı bende evlenelı 1 yılı yeni geçti

aparat denemedim doktorun verdiği ödevleri yapmaya calısıyrm. en son bir parmak iki boğum yap dedi iki aydır ugrasyrm olmuyo. bende doktora gidemyrm çünkü bir önceki ay gittim olmuyo dedim uğraş dedi ne yapabilirim ki :(

canım http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html#post32588597 ilk sayfayı bir incele sonra dilersen o yöntemi önce bir dene baktın çok uğraştığın hemen pes etmediğin halde olmadı egzersize devam et derim, ama çok fazla kaydığı için p ilk başta sanıyorsun ki hiç olayacak ama ıkınarak itince azıcık giriş olunca arkası ıkına ıkına devam ediyor.

inan ben cok sey denedm ben esimin dokunmasına bile musade edemiyorm ki.. :( ama yinede deneyecem saolasn

canım ben 4.gündeyım yani bırazda n kahvaltıdan sonra bır egzersız daha yapıcam dun akşama mumu peceteyle bıraz kalınlastrdımm 5kere denemyaptım adlıktan sonra 10 dk bekleyıp cıkrttım acımda olmadııı hatta eşim yardım etti son 2 denemedeoda yaptı çıkarttıı aparatla ve gene kendimi kasmadımm hiççç :)))) tey eşimde şaşaşırdııı görüncee

canım cok guzel ılerleıosunnn maslalah enkısa zamnda yencek gıbı duruosun sen.bıara aparatının capını olcsene kac cme gelmısssın bı gorelım kahvaltıdan sonra yıne calıs haber vr bıze kuzum:16:

Merhaba kızlar ben vajinismusu yendim ama son 2 denemede çok acı hissediyorum içerde gidip geldikçe ilk denememizde böyle değildi.ama ozaman zeytinyağı sürmüştük acaba yeteri kadar ıslaklık olmadığı içinmi.canım sıkıldı çok.

kuzucum herkesın yasadığı syeı yasıosun bu normal ıslaklı olmadı ıcın arada acı olabılır oyuzden anıden zeytınyağını bırakma.yavas yavas zaltarak azaltarak bırak tek sende olmadı bu sorun hepımızde oldu canını sıkmadenemelere devam:35:

Moralim bozuk!!!Demek ki sorunlarımızın kaynağı vaji değilmiş diye düşünüyorum şu aralar.Eşimde bir soğukluk bir uzaklık.İki gündür iki kelam etmiyoruz.İçine döndü,tek başına yaşıyor adeta...Ben yokmuşum gibi...Neyin var diye sordugumda bir şeyim yok diyor.Ne yapmalıyım bilmiyorum...

merhaba kızlar ben vajinismusu yendim ama son 2 denemede çok acı hissediyorum içerde gidip geldikçe ilk denememizde böyle değildi.ama ozaman zeytinyağı sürmüştük acaba yeteri kadar ıslaklık olmadığı içinmi.canım sıkıldı çok.
cnm merhaba nekadr çalısmada yendin vajiiyi yanı nekadr süre egzesiz yaptınnnbıraz ayrıntılı bılgı verebılımrısın birde arkadaşlar egzersiz yaptıgıı haalde yeemeyenler varmıı

Moralim bozuk!!!Demek ki sorunlarımızın kaynağı vaji değilmiş diye düşünüyorum şu aralar.Eşimde bir soğukluk bir uzaklık.İki gündür iki kelam etmiyoruz.İçine döndü,tek başına yaşıyor adeta...Ben yokmuşum gibi...Neyin var diye sordugumda bir şeyim yok diyor.Ne yapmalıyım bilmiyorum...

canım erkekler bazne oyle olabılır hemen sorun etme ıse canı sıkılmıstır belkıde 1 kac gun bırak kafasını dınlesın ustune gıdersen daha fazla sınır olur

canım erkekler bazne oyle olabılır hemen sorun etme ıse canı sıkılmıstır belkıde 1 kac gun bırak kafasını dınlesın ustune gıdersen daha fazla sınır olur

şİMDİLİK SESSİZ DURUYORUM CANIM.hAFTASONU DENEME YAPMAMIZ GEREKİYORDU,BUNU DA BİLİYORDU AMA YAKLAŞMADI BİLE YANIMA.kİ BUGÜN YARIN hasta olacağım,zaten ara vermiş olacağız.İstediği ne anlamıyorum!Sanki zorla verdiler beni ona.Ahhh,evlenmeden önce yalvaaran adam nerede?

hosgeldin cnm bnce sakinlestiricinin bi faydasi olmz gbi geliyo bu hastalktan kurtulmk egzersizden geciyo cnm egzersiz yapunca korkularin azaliyo kayboluyo hatta vajinaya bisey girdigini kabul ediyosun bak bn iki sene once capada tedavi goruyodum isinin ehli bi isimden ve hic bisey yapamiyodm bakamiyodm bi gun dk.dedmki vajinaya penisin girmesi snki goze parmk sokmak gbi bisey dedm dk. deddiki goze parmk sokamzsin cnku gircek biyeri yok ama vajinada var tam p.....se gore yaratlmis dedi gerckten oyleymis sn hastaligin bitince egzersixe devam et tatlm

ben egzersiz yapamıoore ama:((((

gayed sende gidiyordun galiba devlette bir yere.bana da bahseder misin lütfen.egzersizleri biliyorum ama sen kaç seansta tamamladın?nasıl bir ortam ve psikolog kendi mi yaptırıyor ve tedavi öncesinde muayene yapılmış mıydı.ihtiyacım var.lütfen yardım bekliyorum.çok bunaldık biz.:(((

Evet ben araştırma hastanesine gidiyorum şuanda sekiz seans oldu ilişki gerçekleşti sayılır dr eve ödevler haftalık uyguluyoruz başarılı olursan bir sonraki aşamaya geçiyor Dr gitmenizi tavsiye ederim takıldığınız noktalarda doğru yönlendirme yapıyor. Ödevleri nasıl yapılacağını tarif ediyor kendin evde uyguluyorsun Ben tedaviye başlamadan önce kadın doğumcuda muayene olmuştum. Kendim oldum akıntılar var diye dr zorlamadı kesinlikle

egzersiz yapiyorum ama yaparken bile kendimi çok sıkıyorum.. bir parmagi zorla yaptim devami yok grlmiyor yapamiyorum kafayi yiyorum parmagi içeriye aldigimda sıktigim için çok canim yaniyor

canım egzersiz sırasında parmağın ilerlerken ıkınmayı ihmal etme ayrıca zeytinyağda kullanmanı tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar bu sabah yine deneme yaptık p.. alttan iki, parmak boşluk kalacak kadar girdi. eşim git gel yaptı sonra boşaldı daha sonra baktım yine hafif kanama oldu bu normal mi?

Arkadaslar bende vajinismus yasiyorumm 1 bucuk yildir fakat esimle son denememde menisinin icime gittigini farkettim son 1 haftadir adet gecikmesi haric tum hamilelik belirtilerini yasiyorum gebe olabilirmiyim yardimci olurmusunuz lutfennn

cvp verildi mi bilmiyorum ama arkadaşım 1 hafta daha bekleyip bir kan testi yaptırmalısın bence hamile kalma ihtimalin olabilir tabiki.hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Merhaba arkadaşlar kac gündür egzersiz yapamıyorum en son cuma aksami yaptim ndn hep bu isi yapacağım zaman bi gelen olur ya zaten çalışıyorum bi aksamlari yapma firsatim var muma geçiş yapamadım ne yapacağımi bilmiyorum

Benim eşim de aynı durumda :( hiç konuşmuyor uyumuyor,sanki evde ben yokmuşum gibi yaşıyor.Sen yendiğin halde düzelmedi mi? Belki de zamanla düzelir.Ben de çok korkuyorum bu durumdan ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum...

şİMDİLİK SESSİZ DURUYORUM CANIM.hAFTASONU DENEME YAPMAMIZ GEREKİYORDU,BUNU DA BİLİYORDU AMA YAKLAŞMADI BİLE YANIMA.kİ BUGÜN YARIN hasta olacağım,zaten ara vermiş olacağız.İstediği ne anlamıyorum!Sanki zorla verdiler beni ona.Ahhh,evlenmeden önce yalvaaran adam nerede?

canım evlılık cok fakrlı sevgılı gıbı deılı eskıden hepsı yalvarıodu sımdı bıanda cekıngen gıbı erkek oldlar:Dnapcaksın onlarıd aboyle kabul edıcez vardır ıcınde bı sıkıntısı bıkac gunecıkar meydana gıtme ustune bosver dınlesın kafasını kuzummm enınde sonunda gelıcek sana zaten bıkac gune:34:

Merhaba arkadaşlar bu sabah yine deneme yaptık p.. alttan iki, parmak boşluk kalacak kadar girdi. eşim git gel yaptı sonra boşaldı daha sonra baktım yine hafif kanama oldu bu normal mi?

tatlım kımısınde cok az kan gelır bıkere kımısınde bıkac gun damla damla kımısıne hıc gelmez bende mesela hıc kan gelmedı.her ınsanın yapısı farklıdır tahrıste olmus olabılır cok kafana takma mıktarı fazla ve gunlerce durmazsa o zaman sorun vardı dıye dusun sıkma tatlı canınıııı:34:

En son gittiğim psikiyatrist eşimle de ilgilendi ve depresyonda olduğunu söyledi.ilaç verdi ama ilaçlar bir işe yaramadı malesef.şimdi tamamen uyku düzeni de bozuldu gece hiç uyumuyor gündüz uyuyor.(biz beraber çalışıyoruz idare ediyorum)Ben bu vajiyi yenersem düzelir gibi geliyor ama galiba zaman alacak

Merhaba arkadaşlar kac gündür egzersiz yapamıyorum en son cuma aksami yaptim ndn hep bu isi yapacağım zaman bi gelen olur ya zaten çalışıyorum bi aksamlari yapma firsatim var muma geçiş yapamadım ne yapacağımi bilmiyorum

canımmm zaman yok dıye bırsey yoktur yapmak ıstersne herzman zaman vardır fakat bu hastalık ertleme kacma hastalığı korkuyoruz kacıoruz bende sneın gıbıydım.bırı geldı egzersız yapamam bıyere gıdıcem egzersız yapamam gelen kısı ılla bır saate evden gıdıo sonucta 5 dakkamızı almıcak egzersız ama ıstee yapamıoruzz bende oyleydım tek senın ıcın demıorumm...sımdı artık muma gecıs yapma avaktın geldı bence cnmm :16:

canım girerken zorladıysanız vajina dokusunda zedelenme tahriş falan olmuş olabilir, onun dışında şuda olabilir bu aslında daha büyük ihtimal eğer canın yanmadıysa deneme esnasında, benim ilkte kan geldi 3 gün az az yani abartılacak gibi değil pembe ,sonra ikinci denemede yine gelmişti ama canım da hiç yanmadı yağ ile denediğim için.

Back
X