bende anestol ve jel kullanmıştım ama hiçbir faydasını görmedim, tabi psikolojik olduğu için ondan cesaret alan arkadaşlarımızda oldu, ama şunu söyleyim canım, neden acı çekiyoruz biliyor musun? şimdi normalde afedersin ilişkiden birşeyler hissedip ıslaklık gelmesi gerekiyor, doğal kayganlık vermiş Allah, onda ne uyuşturucu var ne başka şey düşünsene normalde ağrılı birşey olsa Allah o sıvıyı öyle yaratırdı, peki bizim canımız neden yanıyor yada neden daha dokunurken itiyoruz eşimizi?
çünkü o ana kadar ıslaklık çok bile olsa, oraya gelince korkudan ıslaklık uçup gidiyor, birde dikkatinizi dağıtmaktan konuşmaktan da ıslaklık gider,işte kuru kuruda dokunduğunda huylanıyoruz tuhaf oluyor haliyle kuru kuru zorlayınca kayıp gitmez tahriş olur ağrı olur.işte biz bu doğal haline alışana kadar korkuları aşana kadar, zeytinyağ hem doğal hem çok yoğun olduğundan onu sürüyoruz ve inan bana aniden zorlayıpta yanlış yere itmezsen anlattığım gibi yaparsan, ben hiç anlamadım olduğunu, bakmasam eşim söylemese bilemeyecektim.