Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya birisi anestol dedimi ama bu psikolajık oldugu için o kullananda etki etmemiş boş yere yanma olmuş kendn bilirsin ama zaten aparattan kolay oluyo diyolar o zamn uyustrmaya ne gerek ki

bukadar yolu bıtırmısın 10 cm tamamla ve oyle es denemsıne gec es denmesınden once aparatla bıraz calıs sonra denmeye gec ve muhakak vajınana es enmesınden zeytınyağı sur sen esının ustunde olduun pozısyonda p... aparat gıbı delığe daya ve ıttrır zaten dırke kayıp gıdıcke bunu uygulamanı tavsıye ederımmm

sen sıkma o tatlı canını dr a bakma, bak o vajili değil sadece bir dr, biz hem vajili hemde dr olduk bu konuda :)) abarttım ama dr olmasakta o bizim yaşadığımız sıkıntıları , gerginliği bilemez , birşeyleri kitaptan okudu öğrendi yaşamadı.o yüzden sen merak etme rahatladığında kaymak gibi olursun sinir falan kalmaz yada lokum gibi yumuşacık olursun da diyebilirim dr ..... etmiş, latife etmiş yani . üzülme tamam mı canım. rahatladığında ilişkide normale binince eşini ikna edersin , benim eşimde istemiyordu yok yeni evliyiz bilmem ne, bak dedim bir yaştan sonra hem doğum zor hemde bebek olması zormuş , hem herkes çocuklarıylayken sen öyle onların çocuklarını mı seveceksin falan herkes çocuğumuz olmuyor sanacak öyle birşeyler söyledim ara ara ve ikna oldu.

olur olur merak etme , ne imkansızları başarıyor insan yeter ki azmet ve uğraş.

kızlar ben geldim ya serce parmagm yuzuk ve işaret hepsini sadece 5 dk hallettim ama orta parma olmuyo ilk bogumdan sonra canm yanıyo

kapatt gözleriniii sıkkk dişiniii nefess al verr ıkınnn vee itttiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))))))))))))))))))))

Eki Görüntüle 858348

Şu 2 ve 3 e nasıl giriyo ben onu anlamadım :))

canım onlar zaten bizim göremediğimiz kısmı zarı göstermiş yani vajina girişi değil resimdeki,bak doğum yapmışta zarın ortasındaki kocaman boşluğa bak, bunlar zar çeşitleri işte .Kızlık zarı değişik çeşitte ve şekilde olmasına rağmen, vajinanın yapısı ve görüntüsü değişkenlik göstermez ve kızlık zarında oldupu gibi vajina şekilleri , vajina türleri yoktur..

anladım canm saçmaa geldi zatenn :)

kızlar ben geldim ya serce parmagm yuzuk ve işaret hepsini sadece 5 dk hallettim ama orta parma olmuyo ilk bogumdan sonra canm yanıyo

süpersin canım birazcık parmağın içindeyken kaslarını sık bırak , takıldığın zamanlar kabız gibi ıkın.

canm acıyınca bıraktım akşam üzeri deniycem ama çok yanıyo ya

o yanmaa dün 8 cm denerken bende de oldu aynen dedigim gibi yapdım olucak bu dedim sıkdmm dişlerimii ıkınıp ittirdim oldu tabiki sonra 2-3-4-5-6 kez denedim digerlerınde yavas yavas azaldı yanmaa sonra tamamen kayboldu :)

canm acıyınca bıraktım akşam üzeri deniycem ama çok yanıyo ya

egzersiz sırasında yağ kullanırsanız yeterince içi kaygan ve yaşı lursa yanma hissetmezsiniz bence, birde hemen gşrdşrmeye çalışmayın arkadaşlar bence parmağınızı girdiriyorsunuz ya önce parmağınızla yağlayın içini sonra aparata da yağ sürüp ıkınarak yavaş yavaş ilerleyin birde öyle nasıl olacak, egzersizden anlamam afedersiniz sadece fikir vermek istedim.

o yanmaa dün 8 cm denerken bende de oldu aynen dedigim gibi yapdım olucak bu dedim sıkdmm dişlerimii ıkınıp ittirdim oldu tabiki sonra 2-3-4-5-6 kez denedim digerlerınde yavas yavas azaldı yanmaa sonra tamamen kayboldu :)

bide parmagımı içine sokuyorum biraz kasları hareket ettirdikten sonra çıkarıyorum başka bişey yapmam lazımmı

tatlım ilk deneemlerde bi anda girmiyo zaten hafif acı oluyo yanma oluyoo ıkınıp yavas yavas ittriyorum ben yani mesela 8 cme geçdim dyelim ben yaglıyorum sonra beklıyorum gezdiriyorum yerleştiriyorum yavas yavas yoksa girmiyoki zaten :) bi kaç defa denedikden sonra hızlanıyosun

ewet yapıyorum bunu ıkkınıp itiyorum yada nefes alıyorum verirken itiyorum
tamam canım parmağın yağlıya girdirdikten sonra ileri geri girdir çıkar hem rahatlar hemde yağ sayesinde iyice kayganlaşır işin kolaylaşır, ama çekinme bol yağ kullan.

bide parmagımı içine sokuyorum biraz kasları hareket ettirdikten sonra çıkarıyorum başka bişey yapmam lazımmı

benim bildigimm içinde bekletip tek bogum sonra ikinci bogum sonra iki parmak birden sokuyolar o parmaklarıda vaji içindeyken makas gibi açıyolar onu yapabilen eş denemesine geçiyomuş bütün parmak egzersizlerini bitirdikden sonra en so n ki kademe o sanırım ama ben aparatla yapdıgım için parmak hiç deneemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…