- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.341
canım başlamak basrmanın yarısıı tamamdır basarıcak sın ben ınanıyorum bak bugün 4. Gun ve ben 9c yaptım bıldıgn yaaa hala ınanalıması zor gelıyooo ama iştee bırde emla yerıen hangı krem vardırıkı ıyı uyuştrann:)
Yenen arkadslardan bır yardım istiyorum 9cm den eş denemsıne gecılırmı sızce 10 da yapmalımıyımaparatla calısyorum bırde aparatla calsıanın p ..ns daha arahat alabılcagını söluyolar ılk eş denmesınden önce neler yapmalıyım önerılerınızı beklıyorum cuma gunuyapcam yanı yarında calsıırıım cumaa sabahda bıraz daha 9 la 10cm arası calısım dudururum emla krem alcam bırde ılk deneme ıcın daha raht olrr gıbıı bırde ilişkıye başlamadan önce bıryarım saat kadr aparatı bekletcem içimde iyice alısııın dıe sonra eş dnemsıne gecmeyı düşünüyorumm
Evet haklısın zaten vaji için 15 gün sonra son kez geliceksin seni tedavi edicem dedi çok sinirli bir yapım varmış sanırım ama nasıl gergin olmayayım bu zamana kadar ne acılar çektim ne büyük sorunlar hep kendimi suçladım sabahlara kadar ağladım bir anda iyi olmam tabi ama anne olmak istiyorum doktor bana bir yıl ertele gerçek evliliği gör diyor. Anlamadım valla iyice moralim düştü. Sizlerde olmasanız kimle paylaşıcam derdi mi? Ayrıca sızlamalar ilişkiye girdikçe azalacak dedi aynen sizin dediğiniz gibi gelen hafif pembe lekelenme zamanla alıştıkça ve orası gevşedikçe geçicek dedi benim gibi olursanız korkmayın normal miş
olur olur merak etme , ne imkansızları başarıyor insan yeter ki azmet ve uğraş.ewet aynayı ayarladım dün başladım buna aynayı ayarladm nefes aldım verirken içine aldım hatta gitsem biraz daha ileri giderdim ama bugunluk yeter dedim fazla tahriş etmek istemedm yag kullandm ama yinede fazla oynayınca birşey olur diye korktum biraz ben serce parmagı iyice alsam p.. girecegine eminim yani
kızlar ben geldim ya serce parmagm yuzuk ve işaret hepsini sadece 5 dk hallettim ama orta parma olmuyo ilk bogumdan sonra canm yanıyo
canım onlar zaten bizim göremediğimiz kısmı zarı göstermiş yani vajina girişi değil resimdeki,bak doğum yapmışta zarın ortasındaki kocaman boşluğa bak, bunlar zar çeşitleri işte .Kızlık zarı değişik çeşitte ve şekilde olmasına rağmen, vajinanın yapısı ve görüntüsü değişkenlik göstermez ve kızlık zarında oldupu gibi vajina şekilleri , vajina türleri yoktur..
kızlar ben geldim ya serce parmagm yuzuk ve işaret hepsini sadece 5 dk hallettim ama orta parma olmuyo ilk bogumdan sonra canm yanıyo
kapatt gözleriniii sıkkk dişiniii nefess al verr ıkınnn vee itttiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))))))))))))))))))))
canm acıyınca bıraktım akşam üzeri deniycem ama çok yanıyo ya
anladım canm saçmaa geldi zatenn :)
bu resim birçok insan için yanıltıcı oluyor zaten direk bu kadar delik olması lazım sanıp bende delik yok diye telaşlanıyor arkadaşlar.
süpersin canım birazcık parmağın içindeyken kaslarını sık bırak , takıldığın zamanlar kabız gibi ıkın.
canm acıyınca bıraktım akşam üzeri deniycem ama çok yanıyo ya
o yanmaa dün 8 cm denerken bende de oldu aynen dedigim gibi yapdım olucak bu dedim sıkdmm dişlerimii ıkınıp ittirdim oldu tabiki sonra 2-3-4-5-6 kez denedim digerlerınde yavas yavas azaldı yanmaa sonra tamamen kayboldu :)
egzersiz sırasında yağ kullanırsanız yeterince içi kaygan ve yaşı lursa yanma hissetmezsiniz bence, birde hemen gşrdşrmeye çalışmayın arkadaşlar bence parmağınızı girdiriyorsunuz ya önce parmağınızla yağlayın içini sonra aparata da yağ sürüp ıkınarak yavaş yavaş ilerleyin birde öyle nasıl olacak, egzersizden anlamam afedersiniz sadece fikir vermek istedim.
tamam canım parmağın yağlıya girdirdikten sonra ileri geri girdir çıkar hem rahatlar hemde yağ sayesinde iyice kayganlaşır işin kolaylaşır, ama çekinme bol yağ kullan.ewet yapıyorum bunu ıkkınıp itiyorum yada nefes alıyorum verirken itiyorum
bide parmagımı içine sokuyorum biraz kasları hareket ettirdikten sonra çıkarıyorum başka bişey yapmam lazımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?