- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.421
kkaderim çok sağol desteğin için zeytinyağı olayı şu an bana uygun değil yapamam ben dokunamıyordum bile inan hergün ayna karşısındayım başka hiçbişeye odaklanamıyorum istemiyorumda zaten parmak egzersizleri yapıyorum ama başaramıyorum. ıkınıyorum bebe yağı sürüyorum hem vajene hem parmağa ama olmuyor elim kolum kasılıyor içeriye girmiyor ne yapmam gerek bana yardımcı olun lütfen . bu arada sitede yeniyim o yüzden özel mesaj atamıyorum bi süre o yüzden mesajlarına cvp yazamadığım arkadaslar kusura bakmasın lütfen. özellikle parmak konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim benim gibi parmak sokma konusunda başarısız olup yenen arkadaşlar neler yaptınız anlatırmısınız
canım daha güzel birşey söyleyim sana ben 1 sene önce yendim hala parmağımı 1 cm bile girdiremiyorum, ama eş parmağını sanma korkmadan aldım onunda hazırlık aşaması vardı,eş parmağı daha kolay aslında çünkü ağda misali biz kendi kendimize cesaret edemiyoruz birde yavaş çekip canımızı yakıyoruz ama karşıdan birisi tutup çekiyor o kadar acımıyor, insana kendi canı tatlı geliyor. mesela ben eşim bacaklarıma dokunsa iterdim elimi yavaş yavaş alıştırıp ben ıkınırken sürdü yağı, dedim ki dr muayene sırasında nazınla uğraşıyor mu dedim kendi kendime, bunada acımadığı sürece dayan dedim, o parmağını girdirmeye alışırken ben kabız olmuş gibi ıkındım, ıkınınca parmak ilerliyor, ama sen nasıl rahat edersen öyle başla,öncelikle bu yöntemi dene olmazsa egzersiz yap deme maksadımız olursa bir gecede kurtulursun olmazsa egzersiz yaparsın diye söylüyorum.