- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.581
Hayatımda hiç bu sorunu yaşamayan biriyle oturup konuşmak istiyorum bazen.Nasıl oldu da hallettiler.hiç tedirginlikleri yok muydu endişe duydukları heyecanları duyguları tabii ki vardır değil mi herkeste fazlasıyla....
bizim de vardı.eşimin en çok beklediği gün iki yıldır olmadı defalarca denemeye istemeye rağmen.yanlış yapan belki de benim 9cme kadar gelip hiçbir eş denemesinde başarılı olmayan.şimdi de kendimi psikiyatr salonlarına attım.sıfırdan parmak ve haftada bir kez randevu.bende inanılmaz bir soğukluk var.bir iki güne kadar hem regl hem 2.yılımızı doldurcaz.yenemez miyim acaba kızlar.bana da yardım edin.çaresiz kaldım....((((
cnm sn bitrmissin olayi 9cm aliyosn bitmis olay blki birz daha zamana ihtiyacin var bn inaniyormki olucak az kaldi umudunu hic kaybtme bn birz kaderciyim herseyin bi vakti oldugna inanirm bn varya inanki pmrum biter diyodum bn yapamam diyodm boke olup gidicm zannediyodm birakmistm herseyi biyerden basladm apartlarn hepsini aldim basariyla es denemesi yapamam diyodm esimn p...s kalin olmz diyidm spintan gelsmisti hersey yarisini almistm bidakine yapmaya calistim olmamsti yonu ayarlayamiyodm esim sinirleniyodu bna birak dedi bnde kendimi ona birktim guvendim yavs it dedm ve kaydi gtti aparttan cok cok kolay oyle bi yolunu buluyoji oyle bi gidiyoki dene cnm umudun hep olsn gecicek bu gunler bide cem kecenin kitabinida okudm bn gercekten ise yariyo bilincleniyoaun tavsiye ederm bnde vajiyi asan bi arkadasmdan aldm kitabim adi bir erteleme ve kacinma hastaligi olan vajinusmustu sanirm dikkatli bakip tekrar yazarm almani tavsiye ederm