Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gülüm o batma tahrişte oluyor benim bildiğim kadarıyla, mesela sana şöyle söyleyim şuan yağ kullanmıyoruz ya mesela bazen yeterince kayganlık olmuyor yani ilk girişte, o zaman hemen gelgit falan yapmaya çalışırsan, o acıyı batmayı hissedersin, mesela ben o durumlarda dikkatli temkinli davranıp devam ederim, ne gerek var canını acıtacaksın, zaten yavaşça gelgit yap kendin hemen kayganlaşır sonra eşin devam eder ama dikkat etmeyince sonrasında batma falan oluşur.

arkadaşım madem egzersiz yapmıyorsun http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html#post32838653 ilk sayfada anlattığım şekilde deneme yap, anlattıklarımı yaparsan ağrı hissetmeyeceğine emin olabilirsin.

yaa eger bende hamileysemm aslında korkmuyorum ama genede içim ürperdi alltaan bakmaları :) neyse bebegım olsunda ister alttan ister üstten :) ben onun için canımı bile veririmm yerim onu ben :)

yaaa benim boncuğum nerde neden değiştirdin avatarını

melisa nasılsın tatlım görüşemiyoruz =)

merhaba arkadaşım çok duygulandım özelliklede eşinizin mutluluğunu gösterdiği, birde bebek konusunda, insan oğlu neler yaşıyor, nelerin üstesinden geliyor değil mi? Allah kaldıramayacağımız sıkıntı vermesin inşallah.sizede bebeğinizle mutluluklar, darısı hayırlısıyla hepimizin başıa olsun inşallah.

Kızlar reglımden sonra yanı dernese 10 gundr egzersız yapmadımm enson 10cmde kalmıstımm busabh egzersız e basşladım önce 4 5 cmlık bır apar denedım kolyaca oldu sonra 10cm claıstıgmı apartı cok az dha akalınlastrıdm ve yaptım ılk yandı ama nefes alıp ıttırdım odo oldu 5 dk bkeldım tekrr cıkardım sızce gecıyımmı eş dnemseenıde artık yanı 10cmle daha önce 2 gün calısmısıtım yanı bgunde yapaıldım neyapmalıyım sızcee kasılma yok bacaklarımda fln

mrb kızlar ben vijinismusu yendim ama sırtım esime dönük yapabiliyorum tek öyle cok rahat ama yüzümü döndüğümde girmiyor önerisi olan var mı??

mrb kızlar ben vijinismusu yendim ama sırtım esime dönük yapabiliyorum tek öyle cok rahat ama yüzümü döndüğümde girmiyor önerisi olan var mı??

canım ilk başlarda alıştığın pozisyonda tam olarak korkunu atlatıp pozisyon değiştirebilirsin yada, bak ilk o şekilde giriş oldu ya sonra biraz gelgit yaptıktan sonra p yi çıkar, önceden karar verdiğiniz bir pozisyona geç p hemen girer, o an alıştığından, bu şekilde korkunu rahat atlatırsın, mesela p yi alıştıtıp çıkardın ya alt pozisyona geç eşinin beline ayaklarını sar bu şekilde deneyebilirsin, eşine yüzün dönük üsttede olur.

merhabaaa bayann :) aynen benımde o ddedıgın pozisyonda hiç bişey hissetmedenn girmişdii ama hiç öle olurmuu aykırı bi keree sureklı onu yapamam kii dıger pozisyonlarda ben senın gibi zorlanıyorumm :) bırde yatagın ucuna geçipp eşin ayaktayken deneyın oda çok kolay oluyoo en dogal en uygun pozisyonda yapamıyorum ben yanı alttayken :)

Bugün egzersizlerimin beşinci günü. Üçüncü gününde ikina sıkıla iki parmagimi soktum. Ama takildigim yer şurası;.Parmaklarimi zor zahmet sokuyorum ama daire cizemiyorum cizecek genişlikte de değil ya neyse. Sonra o garip bi duyguyla ikinip parmaklarımi çıkarıyorum. Parmaklarimi içerde ne kadar tutucam yirmi dakikada ancak bes kere sokup cikarabiliyorum. Siz nasıl daire ciziyorsunuz. Kac kere sokup cikariyorsunuz. Ne kadar sürüyor. Sokarken yagliyorum ama çıkarırken sanki hic yaglamamisim gibi kuru oluyor. Ya biliyorum çok soru sordum ama cesaretimi yitirmeden dvm etmek istiyorum

Bence artık eş denmesine geçmelisin cnmmm kendine uygun rahat edeceğin bir pozisyondaa

kaderimcime sormuşsun ama görmüşken yanıtlayayım bende;
ohoooo tatlmm tek sorunun bunlar olsun bence çok iyi gidiyorsun. böle içindeyken ben 10 -15 dk bekletiodum cnm .içindeyken sağa sola eğiyodum aparatı(yada parmağı) yeterli olur cnm bnm. çok istikrarlısın süperrr .
yakında çekeriz gelin halayını

Cok tşk ederim melisa
Senin egzersizlerin kac gun sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…