- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #165.041
neden öle düşünüosun ki cnm?
hangi aşamadaydın sen?
asim bana özel mesaj atmışsın ama ben daha yeni üye olduğum için cevap yazamadım. Evet canım ben yeneli 5 gün oldu. Allah a şükür. Sen ne aşamadasın
girişte biraz zorlanıyorum. Orda biraz baskı oluyo. Başı girince hiç bişey anlamıyorum. Yağla kayip gidiyo. Yalniz sadece üstte olduğum şekilde giriyo. Başka şekilde yapamıyorum.
Cok guzel peki nasil iliskin basinc batma oluormu Canim
girişte biraz zorlanıyorum. Orda biraz baskı oluyo. Başı girince hiç bişey anlamıyorum. Yağla kayip gidiyo. Yalniz sadece üstte olduğum şekilde giriyo. Başka şekilde yapamıyorum.
Sen ne durumdaydın
Sen ne durumdaydın
Merhaba kizlar pataloji sonucuma bakTim inTernetten trophoplastik die bisiler yaziodu nettwn arastirdim Tumor falan dio nereye baktiysam oyle yazio simdi bnm rahmimde Tumormu var esime ne diycem ben doktora gidelim sonuc icin deyip duruo Allah m ne bu yasadiklarim benim napcam simdi
Tam olarak adını yazabilir misin?
Trophoblastik yanio canim tam olarak
oh ne güzel. tebrikler canım. peki kanaman oldu mu
s.a hasret 2474 çok sevindim senin adina bende dilatör setiyle çalişicam da emla yi yanliş kullandim heralde sen nasil kullandin ve iliskiden ne kadar önce kullandin[/
TŞK EDERİM CNM DARISI BAŞINIZA SADECE EMLAYA GÜVENME ÖNCE MASAJINI YAP BELLİ SÜRE ONDAN SONRA EMLA İŞE DENEMEYE KALKIŞ. EMLAYI NASIL KULLANDIN DERSEN PARMAĞIMLA VAJİNAL BÖLGEYE MSAJ YAPTIM İÇ VE DIŞ AMA PARMAĞIMDA EMLA SÜRÜLÜYDÜ ONDAN 5 DK SONRA ZATEN UYUŞMAYA BAŞLADI DENEDİK VE OLDU ... TEŞEKKÜRLER VARMI BAŞKA SORUSU OLAN GENÇ KIZLAR
Embriyonun beslenmesini temin eden blastosist hücrelerinin dış tabakası. ee böle bişey yazıyoo canm :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?