- 31 Ekim 2013
- 296
- 447
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.281
mesela ben kucucuk bir yerde oturuyorum herkez herkezi taniyor... cevresi genis birileri icin zor bir durum... hadi ben sorun yapmiyorum... isin diger boyutu; .eczaneye gidip kayganlastirici aliyorum 20 tl.. minicik paket 1 hafta bile yeterli gelmiyor... kac yuz tl kazandirdim o firmaya bilmiyorum... biraz daha cekingen ,aile cevresi genis biri hayatta alamaz o ilaci... simdi koyde kasabada oturanlar icin eczaneye gidemeyenler icin parasi olmayanlar icin zeytinyagi harika bir sey.. ben kayganladtirici aliyorum ama o kadar parayi bulamayan var, bulsa bile esi ' ne gerek var ' diyen var... dugun borclarinin ustune ayda 150 tl kayganlastirici parasi vermek istemeyebilirler... aslinda butun saldirilarin amaci tek gerisi faso fiso ; Eglence ... o kadar siglar ki insanlarin caresizligi uzerinden egleniyorlar...bundan sonrakiler pek ihtimal dahilinde degil.. 2. 4000 tl doktora verecegine basit bir yontemle bu isi halletmis olman bazi paragoz ahlaksiz doktorlarin isine gelmiyor. 3. Tabii ki kayganladtirici ilaclarinin sahipleri... dedigim gibi 200 tl ni kayganlastiriciya vermek yerine zeytinyagi da nereden cikmis... bu arada ben zeytinyagi kullanmiyorum ama kullanip ta sifa bulmus birilerine yapilan bu hakaretleri kabul etmiyorum... yine tekrar ediyorum amac eglence, girgir ,samata ,ergen geyikleri ...baska bi sey degil...canım bende çok üzüldüm bugün gelmeyecektim,ama gerçek ismin değil ki gülüm benim,kötü söz lastik gibidir sahibine geri döner, onlar kendi seviyesini gösteriyor, belki onlar yüzünden sayfam kapanacak,belki ben uzaklaştırılacağım bilmiyorum, dün bugün stresten ne yaptığımı bilmiyorum, ama gerçek ismin değil bebeğim, o saldırıların çoğu bana özür dilerim sizide istemedende olsa üzdüm, ben şunu anlamıyorum 1 senedir nerdeyse olan bir sayfa bu kadar zaman değilde neden listemiz kabarıklaşmaya başlayınca biryerlerde sakız edildi, hasta olmayan neden vajinismusu araştırsın bilmiyorum ama ya şu hani arada bizim dayananışmamızı çekemeyen dr övmeye gelen kişilerden birisi, yada burda vajiyle alakası olmayan ama bizimle yine alay etmek isteyen birisi açmış olabilir mi sorusu geliyor aklıma.arkadaşlar hakkınızı helal edin belki ben bu konuyu kapatmalıyım.