- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #166.301
Evet canim burdaki tavsiyelerin hepsini tek tek okuyorum canim bak bi arkasimiz egzersiz yaparken her seferinde en kucukten baslayarak ve hepsini de yaglayarak yapmayi tavsiye etmisti sende istersen boyle dene
hayırlı günler kızlar.bir sorum olacaktı.ben daha yeni yendim vajinismusu ikinci de başarılı oldu.git gel oldukça küçük abdestimi tutamayacakmışım gibi oluyor bu durumu yaşayanlar varmı? kusura bakmayın acık yazıyorum ama başka türlüde anlatamayacağim. birde zeytinyağı ile ilk denemede yarısı oldu biraz kırmızı geldi.5 gün önce tamamı oldu kırmızı yoktu ve dün denedik yine tamamı oldu yine kırmızı geldi blgisi olan var mıdır acaba?
beennn geldiiimm :)
Hosgeldin canim
hoş bulduk cnm neler yaptın neler ettin hangi seviyedesin ?
Henuz egzersiz yapmadim bu gun bir iki saatten yapacagim insallah sen ne durumdasin neler yaptin
cnm işlerini hallet hemen yap :) ben dün akşam 2 parmak 1. boğum çalıştık bu akşam daha çok yapıcas inşallah :) sen hangi seviyedesin ki ?
Ben enson orta parmak yapmistim en son egzersizimde cok rahattim sen super gidiyorsun ya canim ben iki parmak degilde kandim aparat yapip onunla calisayim diyorum zormu olur acaba bana
Kızlar sormak istediğiniz bişey varsa duymak istediğiniz veya sorabılırsınız ? Size yardımcı olmak ısterım vajınısmustan kurtulup . Sizi bırakmak istemiyorum
Ben enson orta parmak yapmistim en son egzersizimde cok rahattim sen super gidiyorsun ya canim ben iki parmak degilde kandim aparat yapip onunla calisayim diyorum zormu olur acaba bana
parmak egzersizi yapan arkadaşlar , ben işaret parmagımın ikinci bogumuna kadar alabiliyrm, vajina girişinden 2 cm sonra kızlık zarının ortasından geçtikten sonra icerisi çok sıkı iki parmak geçemez gibi bi hisse kapılıyorum sanki. herkes böyle mi hissediyor?
Canim ben egzersiz yaparken oyle bisey hissetmedim biraz giriste zor oluyor sonrasi cok kolay bol nefes al ikin sana oyle geliyordur rahat ol bence
Kesinlikle :)) tek parmagimla bastira bastira zorr actigim gunleri disunuyorum daa simdi tek parmk girunce hissetmiuorum bile
Canim bnmde simdi sorunum es parmagiyabanci bi cisimle hadi alustim diyelum ama onunda kontrolu bende .yine ese gecince kasilirsam diye korkuyorum
Kizlar 12 tane kulak copune uc adet tuvalet kagidi sardim ve eldivenin orta parmagina gecirdim evde metre yok sizce bu kac santim olmustur cevresi lutfen bi yardimci olun kizlar ya ne durumda oldugumu bilmek istiyorum
bi parmak oldugu icin giriste zorlanmıyorum da benim vajina icerisi dar mı yoksa farkında olmadan kendimi mi kasıyorum sıkıstırıyorum parmagımı:) bazen nefesimi tutuyorum almayı unutuyorum canım ya :)
süpersin canım hadi bi dene merak ettim arkadaşlar 1 taneye sarın dediler ama seninki baya büyük olmuştur yapabilirsin bence bende deneyecemmm :)
Birazdan gidiyorum canim yapip gelecegim sende yapqbilirsin bence bir saat sonra yazarim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?