- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #166.801
birşey sormak istiyorum bu dilator sert bişey mi yoksa silikon gibi mi yumuşaklığı?
Merhaba arkadaşlar,
Aparatlarla egzersiz yapmayı bıraktım. (En son 10 cm almıştım. Çok rahat alabiliyorum)
Eş denemesinden önce 2 parmak 2 boğum yapıyorum.
Sonra eş denemesine geçiyorum. Eş denemesinde de ben üstte deniyorum. (Dizlerim acayip ağrıyor denemelerde)
Ama sadece baş kısmı giriyor devamı gelmiyor.
Böyle olan arkadaşlara hep şaşırırdım. Başı girerse devamı da çok rahat girer diye
Şimdi benim başıma geldi.
Bundan sonra ne önerirsiniz arkadaşlarım?
aynı şeyleri düşünüyorum bende :)) üztteyken becerebilenlere şaşırıyorum bunların hiç mi bacakları ağırmıyor diye :) bence bizim bacaklarımız ağırdığı için konsatre olamıyoruz o pozisyonda ve de gevşeyemiyoruz tabi.
Slm üç aylık evliyim bu bela başıma musallaat oldu ilk gecemizde benim adetli olmam nedeniylee bise yapamadik daha sonraki denememizde ise ben kasilip kaldim ya itiyorum yada bacaklarimla tutyorum oraya gelae bile kapi duvar acima hissinede kapilmiyorum ama nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum parmaklada denedim tek parmak normal iki parmakla ileri gidemiyorum onu itmesem olacak aama nasil basarnlar yardim.lutfen ne yasadigimdan zevk aliyorum nede evlilikten
aynı şeyleri düşünüyorum bende :)) üztteyken becerebilenlere şaşırıyorum bunların hiç mi bacakları ağırmıyor diye :) bence bizim bacaklarımız ağırdığı için konsatre olamıyoruz o pozisyonda ve de gevşeyemiyoruz tabi.
kusura bakmasın kimse sayfayı mecburen meşgul ettiğim için, Allahtan eski msjlar duruyorda lafı söyleyip çekilmek olmuyor.
Bakın kimsenin aklında bir şey kalmasın ne sizin ne benim, o kadar işim var aradım acaba kırılacağı bir şey söyledim mi diye, kendiniz yorum yapın ben düşmanca mı yaklaşmışım?vicdanınızla başbaşa bırakıyorum başka da birey söylemiyorum.
Cesaret vermek için sorun fizyolojik değil, hastayım diye düşünmeyin anlamında hastayım diye isim koymayın , hastalık yok ortada diye msj yazdım
Demiş arkadaş ve bakın muhalefet olan ben miyim ? ilk muhalefet çıkmış ortaya.
Ama ben alınmamışım
ve size tekrar msj yazmışım
Bunun neresi düşmanca?????
ve zaten gayet güzel konuşmuşuz gitmiş, hatta siz bana muhalefet olmuşsunuz işte dr karar versin falan vajinismus mu olduklarına falan ben hiç tepki vermemişim.
Bizde zaten burda dr a gitmeyin falan demiyoruz, mesela burda herkes arkadaş olmuşta arkadaşları dışında cvp yazmıyor falan demişsiniz , hiç öyle bir şey yok, ben egzersizden anlamadığım için çoğu zaman yorum yapmam bile,gerektiğinde kimse yoksa yazarım
bakın anormal birşey göremedim ben.başka sözüm yok, ilk muhalefette ortada, yapılan şakada belli, ben anlayacak kapasitede olduğunuzu düşünüyorum sanırım bu aralar fazla alıngansınız , yada belki ben itici biriyim.
Canin benim kullandigim dilatör sert silikon değil beş boyu var google girersen görürsün kullsnimi rahat internetten dolarla satiyorlar canim çok memnun kaldim
Kızlar aynı sorun bende de var. Ama sanırım yaptığımız hata Çömelmek. Dizlerimizi yere koyarsak ve bu Eşimizin üzerine doğru eğilirsek dizlerimiz ağrımaz ;-)
Jinekologa gittim muayne sirasinda bi problem yasamadim doktor kolay asabilecegn bişe kizlik zarin esnek dedi ama hala yenemedim bunuCanım bence önce bir jinekolog a git fizyolojik bir problemin yoksa psikiyatris e gitmeni tavsiye ederim enfazla 8-10 seansta sonuca ulaştırıyorlar bu hastalık erteleme hastalığı ertelemeden çözüme kavuşturun yoksa bizim gibi düzelmek için 5,5 yıl geçmiş ve mutsuz yıllar geçmiş olur anlamadan zaman geçiyor zamanla eşinle birlikte olamadığını bile unutuyorsun eşinin sana karşı olan isteği düşüyor. Aynı evde arkadaş gibi yaşıyor olursun. Acilen çözüme ulaştırmayı kafana koyarsan daha çabuk çözülüyor bu hastalık.
Bende jinekolog gittimde bir sorun yok bir ay içinde düzelir düzelmese gel kızlığı alalım demişti. Ama sorun kızlıkta değil ki benim beynimde idi bir türlü oraya birşeylerin girebileceğini bundan zevk almam gerektiğini farkında bile değildim benim hayatımdan beş koca yıl gitti evliliğim neredeyse bitiyordu şimdi iyiyiz çok şükür istersen egzersizleri kendin yapabilirsen sana burdan yardımcı olamaya çalışırız yada imkanınız varsa psikiyatri e gidip destekte alabilirsiniz. Karar sizinJinekologa gittim muayne sirasinda bi problem yasamadim doktor kolay asabilecegn bişe kizlik zarin esnek dedi ama hala yenemedim bunu
Ben burdaki egzersizleri yaptim parmagimi denedim icerde beklettim artik aciycak korkusu kalmadi galiba yaparken onu itiyorum yada tutuyorum doktora gitmek hic istemyrm siz yardimci olabilirseniz sevinirim ayrica ilgilgilenip cevap verdigin icin cokk sagolBende jinekolog gittimde bir sorun yok bir ay içinde düzelir düzelmese gel kızlığı alalım demişti. Ama sorun kızlıkta değil ki benim beynimde idi bir türlü oraya birşeylerin girebileceğini bundan zevk almam gerektiğini farkında bile değildim benim hayatımdan beş koca yıl gitti evliliğim neredeyse bitiyordu şimdi iyiyiz çok şükür istersen egzersizleri kendin yapabilirsen sana burdan yardımcı olamaya çalışırız yada imkanınız varsa psikiyatri e gidip destekte alabilirsiniz. Karar sizin
Ben burdaki egzersizleri yaptim parmagimi denedim icerde beklettim artik aciycak korkusu kalmadi galiba yaparken onu itiyorum yada tutuyorum doktora gitmek hic istemyrm siz yardimci olabilirseniz sevinirim ayrica ilgilgilenip cevap verdigin icin cokk sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?