- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #167.601
canm senn yarısımı giriyo nasıl oluyo uzun zamandr calışıyorsn ama nerde takılıyorsn acaba
canım benim msn den yazıyorum sana.
Ben birkaç aydır çalışıyorum. egzersızlere basladım buradakı yaxılandan morel alarak. şunu anladımki bayan dahi olsa bunu yaşamayan anlıyamıyor. Ve bunu mümkün oldugunca aılelerle ve samımı olmadıgınız yardımı dokunmayacak arkadaslarınıza söylemeyın. eş desteğide gercekten öneliç işte herşey SEVGİ... bir parmak iki parmak basladım ama 3 parmak yapamıyorumki iki parmakı dahi zor yapıyorum sayılır. 7 cm mum aparatına kadar geldim. ama egzersıze ara vermıstım adetten dolayı sonra denemeye calıstım 1-2 defa yapabıldım aparatı ,zorlandım. eş denemelerine ara verdıkten sonra cok zor gelıyordu. cesaretlendırmeye calıstım kendımı ön sev.de önemli. üstte sırtım dönük bir ayağım biraz acık sekılde ve yüzüm dönük popoyu arkaya ıterek denıyorum. alıstırmaya calısıyorum. anestol ve z.yagyla.. inş. olucak diyorum
Ben birkaç aydır çalışıyorum. egzersızlere basladım buradakı yaxılandan morel alarak. şunu anladımki bayan dahi olsa bunu yaşamayan anlıyamıyor. Ve bunu mümkün oldugunca aılelerle ve samımı olmadıgınız yardımı dokunmayacak arkadaslarınıza söylemeyın. eş desteğide gercekten öneliç işte herşey SEVGİ... bir parmak iki parmak basladım ama 3 parmak yapamıyorumki iki parmakı dahi zor yapıyorum sayılır. 7 cm mum aparatına kadar geldim. ama egzersıze ara vermıstım adetten dolayı sonra denemeye calıstım 1-2 defa yapabıldım aparatı ,zorlandım. eş denemelerine ara verdıkten sonra cok zor gelıyordu. cesaretlendırmeye calıstım kendımı ön sev.de önemli. üstte sırtım dönük bir ayağım biraz acık sekılde ve yüzüm dönük popoyu arkaya ıterek denıyorum. alıstırmaya calısıyorum. anestol ve z.yagyla.. inş. olucak diyorum
hiç kimsenn sesi çıkmıyo!
kara kara düşünmekten olabilirmi
canm anestol kullanma istersem çünkü o yakıyo sadece zeytn yagı yetiyo bak bolca sur ayrıca mum sert ya kulk çöpündden aparat yapabilirsn çok basit oluyo ve beynine yenecegm biteck de ayrca sen bebek istiyorsn ya hani bebek olsn diye yap bunu bak inan ki hiç acı falan yok
K.bakma arkadaşm biraz işlerim vardı gec baktım buraya.. anestol basta evet cok yakmıstı sasırmıstım doktor nasıl bunu tavsıye ettı dıye. ama şöyle yapıyorum önce z.yagı kayganlassın dıye. sonra anestol ıcıne dışına önce yakıyor bıraz sonra uyustugunu hıssedıyorum ılışkım daha kolay oluyor. sen yendınmı? Evet bebeğim olsun istiyorum hayırlısıyla.
Bakalım yenebılecekmıyım bu hafta......
Canim galiba biz ayni grubuz :) parmagimi 1.cizgisine kadar sokuyorum ama puturlu bir yer cikiyo devam edemiyorum deli olucam yapamadikca agliyor ve umitsizlige kapiliyorum galiba hep bu illetle kalicam diye offKulak çubuğunu bile sokamadım napıcam ben ya ?? Moralalim 0 yenenler nasıl basit diyorlar anlayamıyorum
Ewet yendm cnm ve inan o kadr bast ki bosna zamn kaybi
Canim galiba biz ayni grubuz :) parmagimi 1.cizgisine kadar sokuyorum ama puturlu bir yer cikiyo devam edemiyorum deli olucam yapamadikca agliyor ve umitsizlige kapiliyorum galiba hep bu illetle kalicam diye off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?