Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gözünüz aydın arkadaşım, Allah başka dert vermesin, o baskı hissi kastığınız içinde olabilir, dik değilde eğik iterseniz pns i ve giriş esnasında ıkınırsanız olmaz inşallah.

arkadaşlar müsadenizle ben çıkmak zorundayım şimdi, çıkmadan soracağınız birşey var mı? yardımcı olabileceğim?

amin canım , her ay %15 hamilelik şansı varmış zaten, haftada 2 ,3 defa düzenli olanların. üzülme, olur Allahın izniyle.

inşallah inşallah inşallah hemen yazarım zati yaaaa :)))

ilk burayı bulduğumda sen vajiyi yenmeye çalışıyordunn sen yenince çokk duygulanmıştım sanki kendim gibi şimdi bebek istiyorsun umarım bende onları düşünürüm inşallah

norbitim canım benim canım benim hoş geldinnn :13::13:

ilk burayı bulduğumda sen vajiyi yenmeye çalışıyordunn sen yenince çokk duygulanmıştım sanki kendim gibi şimdi bebek istiyorsun umarım bende onları düşünürüm inşallah

olumsuz hiç düşünme canım.en kısa zamanda sende yeneceksin ve o zaman bebişlerimizi konuşuruz burada :)).bende çok ağladım deniyoruz olmuyo ben başlardım ağlamaya sanki ağlayınca olacaktı :) 3-3.5 ayım hep böyle geçti.benim canım çok tatlıdır ben yaptıysam inan herkes yapar.İnşallah hemen yenersin canım.

İnşallah canimmm ağzından bal damlıyor tatlım valla bitecek artık yolun sinu göründü inşallah sen neler yaptın

temizlik yaptım ne yaptın diyince hehe :) biliyorsun canım ben hep eş denemesi yapıyorum şu küçük delikciği bi denk getirsek itcezz içeri başkada bişey yapmıyorummm :)) güzel haber vermişsin sendeee

inşallahhh canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…