- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #167.741
evet caNIM maalesef yırtılma hissi yaşıyorum bende sanki böyle biyerim yırtılıcakmış gibi bir karıncalanma bir sızı oluyo orda takılıyorum ve herzaman değil bazen ağrıda hissediyorum dediğin gibi canım..
Sana da cokk cok tesekkurlerr..yendin ama burayi birakmadin burdakilere ve bnm gibi sesdiz sessiz okuyan birsuru arkadasa yardimci oldugunuz icin cok tesekkyrler..allah gonlunuzdeki neyse onu nasip etsinbugun tam nir hafta oldu yeneli inanın korktugumuz kadr bsey degil ya keske daha once yapıp tadını çıkarsaymısım
Merhaba Arkadaslar
Benimde yedi senedir bu sorunum var. Evliligim bile bitti bu dertten dolayi. Artik ne yapicagimi bilmiyorum.
Yasamak bile istemiyorum bazen, cünki bi gelecek bile kuramiyorum. Yanliz ölüp gidicem diye korkuyorum.
Omzumdaki yük günden günde artiyor, gücüm yok artik. Lütfen yardim edin, cok kötü durumdayim...
Tebrikler canim darisi bizerin basina umarimm :)Esim surekli burda takildgmi sizi okuyarak motive oldugumu biliyorduya bu is dun gece tam anlamyla olnca cocuk gbi guldu adamarkasina da eklediii; kosss kos kizlara tesekkur et diye haha sevinc kahkahalari attik dun insallah komsular uyanmamistr
Esim surekli burda takildgmi sizi okuyarak motive oldugumu biliyorduya bu is dun gece tam anlamyla olnca cocuk gbi guldu adamarkasina da eklediii; kosss kos kizlara tesekkur et diye haha sevinc kahkahalari attik dun insallah komsular uyanmamistr
Ayrıca burda bu sorunu yaşayan arkadaşlara destek olmak için buradayım..sorularınız olursa sonuna kadar yardımcı olmak isterim bu derdi çeken bilir !!!
Esim surekli burda takildgmi sizi okuyarak motive oldugumu biliyorduya bu is dun gece tam anlamyla olnca cocuk gbi guldu adamarkasina da eklediii; kosss kos kizlara tesekkur et diye haha sevinc kahkahalari attik dun insallah komsular uyanmamistr
Merhaba Arkadaslar
Benimde yedi senedir bu sorunum var. Evliligim bile bitti bu dertten dolayi. Artik ne yapicagimi bilmiyorum.
Yasamak bile istemiyorum bazen, cünki bi gelecek bile kuramiyorum. Yanliz ölüp gidicem diye korkuyorum.
Omzumdaki yük günden günde artiyor, gücüm yok artik. Lütfen yardim edin, cok kötü durumdayim...
Kizlar... ilk defa yaziyorum buraya.bundan once sessiz sesz sizi okudumm.. sadece okumakka burdakilerin yaptiklarini yapmakla dun gece ben bu hastaligi yendim..
Allahim sukurler olsun ki sonunda bugun cok farkli bir gun..
Bes aydir aynu yatakta uyudugum kocamin asil simdi gercekten karisiyim.
Tanidiklarimdan kimse anlamaZ bugun mutluyum desem niye derler cunku herkes zaten yapiyorum saniyorduuuu
Kkaderim. Belit06 canbilge tutkuuu ve ismi suan aklima gelmeyen yenip de buradakulere yardim icn yazanlar allah sizden razi olsun..gonlunuzden ne geciyirsa hayirlisiyla versin insallah..
Bilmiorum Bende ilk denemede yanlis deligime girdi diye korktum cunku cok acidi girmedi devam Öle oluor bilmiorum Idral yerini de korkuorum orami diye iste girmeyince
Egzersiz yapmiyorum canim direk zeytinag ile es denemesi yapiyorum ancak isaret parmagimin 1.cizgisi yani 1.bogum oluyor sanirim oraya kadar girdirebildim.. veee 2.5 senelik evliyim malesef su yirtilma hissi cok kotu yani yanlis birseymi yapiyorum diye dusunuyorum acikcasi
Egzersiz yapmiyorum canim direk zeytinag ile es denemesi yapiyorum ancak isaret parmagimin 1.cizgisi yani 1.bogum oluyor sanirim oraya kadar girdirebildim.. veee 2.5 senelik evliyim malesef su yirtilma hissi cok kotu yani yanlis birseymi yapiyorum diye dusunuyorum acikcasi
arkadaşım çok sevindim buraya hiç yazmamış olsanızda , hiç konuşmamış olsakta çok sevindim , bir kişinin daha bu sıkıntıdan kurtulması, yüzünde güller açması ne kadar büyük bir mutluluk inan ki.
ayrıca ;
bu msj da beni çok duygulandırdı, sen ve eşin iki vefalı insana da burayı unutmadığınız için çok teşekkür ederiz. biliyor musun bazen gelip bir teşekkür etmeyen arkadaşlar çok fazla bunu neden söylüyorum biliyor musun, amaç teşekkür edilmesi değil, amaç bir kişinin daha yenmesiyle belki burda 10 kişiye umut doğması. Allah sizede başka sıkıntı vermesin canım.çok mutlu olun inşallah.
ayy harika ya çok sevimli bir durumbenm eşimde yendiğimde "kalk kalk halayını çeksin kızlar " demişti çok sevindim ikinizinde adına... gelmiş geçmiş olsun mutluluklar kocamaann..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?