- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #168.281
vay vay vayyyy:) benimde canımı çektirdin sen şimdi:)
aynen benim de esim gecgeliyo birde cocuk olunca daha zor oluyor en azindan haftada 3 kere yapmaya calisin cis olayi ilk zaman bendede vardi altima yapacak gibi,esim heyecandan dedi hakketende oyle ama sonra 3ten sonra olmadi bende
eee bu çiş olayı bende var hatta kaçıyorda bende neden geçmedi geçmiyorrrr
heyecandan diye düşüyorum eşim öylediyordu.birde ilk ya ondandırr .geçer sonra emin ol.
geçene kadar çamaşır makinası patlar yakında :)
:))) yok yok okadar sürmez
shimarik seninde güzel haberini alırsak halayının başını ben çekeceğim bak ona göre :) ertelemeee ERTELEMEE
artık öyle tembellik yokkkk :)
tamam canım yarın aparat yapıcam eşim yapmıştı sert oldu o yapamadım kendim yapcam :)
o zaman durmak yok
Eski dostlr naptn cnm oldmu
Papatya ya tebrk edrm cnm yeni geln olmussun nasl basardgni anlatki arkadaslarmizda korkularni bi kenara atsinlar
papatya havalarda şuan halayda:)
buyrum tabiki dinliyorum siziEski dostkr sana bsey sorcm ama yanls anlama
buyrum tabiki dinliyorum sizi
Bak yanls anlma ama hani esnle gorucu uslu ewlnmssn ya hani belkide henuz onu istemdgn icn psikljiktr senn sorunn yani acleye gelms ya o anlmda senle ilski yasmsna psklojk olrk izn vermyo olblrmsn
bilmiyorum ki yani isteksizlik yok yani ben isteyerek geçiyorum olaya öyle korku tiksinti falan yok evet aceleye geldi evlenmek haklısın zaten evlilik düşüncemde yoktu cinsellik bilgim isteyim hayalim vs hiç yoktu oldu bitti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?