Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bunları yaptıktan sonra hangi pozisyonları öneriyor?

Teşekkür ederim cevap için mesela 7 kulak çubuğunu nasıl alıyorsun benim sokabilmem 20 dk fln sürüyor öyle cup diye kaymıyor
Canım ilk başlarda benim de zor du ama ben daha önce eşimle egzersiz yaptığım için şimdi o kadar zaman almıyor

gelemdim canım yanında olamadığım için çok uzgum özür dilerim misafirlerim vardı yanlarinda giremedim ama yarın burdayım inşallah telafi edeceğim bana neler yaptığını yaz mutlaka

Canım önemli değil yarın telafi ederiz görüşmek üzere

Kizlar delikiss Icin cok uzuldum hepimiz ayniyiz insallah yeneriz yuvarlar yikilmadan insallah allah yuva yikmaz yapar ve sunu diyecem delilik benimki ama bayiltsin kendini Öle yapsin yani ne diyeyimki baska

Kizlar delikiss Icin cok uzuldum hepimiz ayniyiz insallah yeneriz yuvarlar yikilmadan insallah allah yuva yikmaz yapar ve sunu diyecem delilik benimki ama bayiltsin kendini Öle yapsin yani ne diyeyimki baska

şu bayıtma işini bir ara bende düşündüm de o zamanda sana haksızlık oluyor gibi o ne öyle tecavüz eder gibi ama bir yandan da koca için neden olmasın amannn kafamkarıştı

yaaaa cenabı Allah herşeyi tam yaratmış loksansız

aynen öyle bakın ilk haline eger isteginiz tam yoksa ve kasma korku falan varsa o duvar dediginiz işte bu ilk resimde ki bir de gider resime bakarsa boy yazdıgı yere göre konuşuyorum 30 cm e kadar gidebilirmiş esneklik ise zaten bebek çıkıyor gerisini sizler düşünün yani tamamen açılması bize baglı

valla kafayı yiycem ya ne var benim kafamdada böyleyim ben gözümüzü karartmamız lazım sabır lazım ama bitmek üzere...

bilemiyorum ama bu konuda sizlere bir araştırma yaptım aytul hanım varmış %100 garanti veriyormuş bir iki seansta çözüm diyor

http://www.aytulgurbuztukel.com/ bir inceleyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…