merhaba, vajinusmus tanimi koymak ilk cabamizdan son ugraslarimiza kadar cinsel iliski gerceklesmeyince cok zor olmadi.
Bunun uzerine internette yaptigim aramalar sonucu buradaki konu basligiyla karsilastim. Uzun suredir araliklarla da olsa forumu uye olmadan takip ediyordum. Yaklasik 3ay once parmak egzersizlerini duydugumda hic bir sekilde yapamayacagimi dusundum, ama basaranlarin hikayelerini ve onlarin "ben yaptiysam, herkes yapar!" tarzindaki cumlelerini okudukca "neden olmasin?" dusuncesi olustu kafamda.
Son 20 gundur kendimi bu fikre alistirmaya calisiyordum. Bugun aksam ilk defa serce parmagimdan baslayarak egzersizleri denedim. Cok az zorlanarak ilerleyince, serce ve yuzuk parmagimi birlikte denedim. Yine cok az kasilmalar gerceklesti. Forumda yazdigi gibi bir kenarda sicak su tuttum, ve kasildigim anlarda su buhari ve derin nefeslerle kendimi rahatlattim. Yaklasik 1,5 saatin sonunda isaret, orta ve yuzuk parmagimla parmaklarimin ikinci eklem yerine kadar ilerlemeyi basardim, bu diger denemelerime gore daha uzun sure aldi ve daha cok kasildim.
Ama inanin, ilk denememde bu kadar cabuk boyle bir gelismeyi hic beklemiyordum. Oturup dusundugumde buna sebebin, uzun suredir kendimi bu fikre alistirmamin ve konuyla ilgili arastirma yapip bilgilenmemin oldugunu dusunuyorum.
Su an kafamda yasadigim rahatligi anlatamam, bu sorun sadece ben ve nisanlimin bildigi bir seydi, bu mutlulugu kimle paylasacagimi bilemedim, buraya yazmaya karar verdim (nisanlim kaptan, maalesef uzun sure birbirimizi goremiyoruz

Kendisi ne zaman yanimda olursa cok destekci ve anlayisli davrandi, boyle bir egzersizle ilgili dusuncem oldugunu 1 ay once soyledigimde ise cesaretimden oturu beni tebrik ettigini soyledi

)
benim su noktada sorum/sorunum su: Bundan sonra ne yapmaliyim? Kendi kendime bir sure daha devam mi etmeliyim? Dilator ya da baska bir sey mi kullanmaliyim? Malum, nisanlim seferde oldugu icin onunla birlikte denememiz icin neredyse 1 ay var
Bu arada, baslik altinda yazan herkese cok tesekkurler, varliginiz ve yazdiklariniz yalniz olmadigim hissini yenmek icin buyuk destekti.