canım burdan yazmaya editörler kızıyor mu bilmiyorum ama ilk olarak şöyle söyliyim ankarada CİSED var. cinsel sağlık derneği, orda da ilgileniyorlar, ben de oraya üye olan bir dr olan yasemin yıldız'a gittim. ben ilk önce kendim çözer miyim diye yasemin yıldız ve cem keçe'nin yazdığı mühürlü beden kitabını alıp okumuştum. ama kendim yenemedim. ve en azından tedavi için doğru kişiyi bulmuş oldum. vajinismus konusunda haydar dümenmiş, yok hipnozla 15dakikada çözermiş bunlar güvenilir yollar değil, yanlış olan tedaviler çok maalesef. o yüzden kitabı okuyup doğru kişiyi bulup gittiğime çok sevinmiştim. insan doktoruna güvenince kendisine de inanıyor ve onun söylediklerini de yapabilmek istiyor. ücreti 3000 tl. ilk önce muayeneye alıyor, o ücretsiz.[/Q
doktor isimleri veriliyor ben de sorun olmaz die düşündüğüm için sordum.teşekkür ederim cevap verdiğin için .ben de ankara dayım da yasemin yıldız ı netten inceledim baya .fakat şuan gidebilcek durumum yok malesef yine de bilgi almak istedim. kendi kendime yapabilceğime hiç inancım kalmadı