Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tek parmağı yapıp iki parmakta zorlananlar ilişkiye neden daha kolay girebiliyorlarmış acaba dr.unuz bunu nasıl açıkladı ? ben de biraz o durumdayım ve merak ettim gerçekten :s

tek parmağı yapıp iki parmakta zorlananlar ilişkiye neden daha kolay girebiliyorlarmış dr.unuz bunu nasıl açıkladı ? ben de biraz o durumdayım ve merak ettim gerçekten :s

çok sağol canım aslında fiyatıda çok uygunmuş. mecidiköy olmasıda ulaşım yönünden kolay.ama eşim ikna olmaz çok zor bakalım üffff. kulak çöpü bile girmiyo ya acaba kastığım içinmi yoksa anormal mi kulak çöpünün girmemesi.Kulak çöpünü yapamayan kimse yokmu benden başka acaba ?

Arkadaşlar aparatların isimleri ne. Boy boymu netten siprariş verip deneyeyim.Çnkü ben doktra gidemem.Eşim ikna olmuyor.Bunu yapmaya mecburum.çnkü çocuk istiyrum artık

yarın kulak çöpünü kalınlaştırıp deneyeceğim lütfen banayardımcı olurmusunuz. tam olarakkulak çöpünü nasıl aparat olarak hazırlamalıyım.ne yapmalıyım ayrıntılı olarak söylermisiniz.

Ben az önce kulak çöpünün tamamını yaptım.Ama parmak çok iğrenç geliyo onu yapamam.

ben az önce kulak çöpünü yaptım ya. şmdi mumu denemek istiyrm ama onu artk bugün yapamam yarın.sende kulak çöpünü kalınlaştrma bence mum dene. Çnkü kulak çöpü çok ince ne kadar kalınlaşabilir ki

Hepsi bana o kadar itici geliyo ki hele de parmak ama parmak hariç hepsini yapmaya niyetlendm artık Allah yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…