- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #171.161
KIZLAR vajina için set hangi siteden aldınız alanlar bana yazabilir mi ?
Sete gerek var mi burdaki cogu arkadas kulak coplerini cogaltarak kalinlastirarak farkli boyutlar elde ediyo zaten..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR vajina için set hangi siteden aldınız alanlar bana yazabilir mi ?
sen ne ile yapıyorsun ki cnm
ben 2parmak yaptım ilk girdiğinde bile hiç zorlanmadm.sonra 9cmlik aparat yaptm onunla denedm.gene aynı şekilde.12cm yaptm bugün denedim ilk giriste girmedi :-( itekledm ıkındm olmadı .sonra tekrar denedim girdi şükür.ama eşimdede böyle olsun istemiyorum.gene o duvar ne ise oraya denk gelsin istemiyorum:-( bir hafta sonra penis ile deneyecegim.bu girmeme sebebi ney..yanlış yer .mi yoksa kasılmamı lütfen yardım edin:-(bu kadar yol gelmişken bugün böyle birşeyle karşılaşmak moralimi çok bozdu
Canim belkide o a'na has biseydir o. Her zaman egzersize hazır olamıyoruz takma kafana moralini bozma unut onu. Tekrar denersin olur. Bu kadar olmus o da olur , sonucta biliyoruzki orda engel falan yok.. normalde herkes egzersizle mi yapıyo sanki. Kendi kendine oluyo işte bzdeki engel cesaret edemeyisimiz onuda asiyoruz cok şükür. Bu asamalarda moralimizi bozan durumlarla karşılaşabiliriz , kapilmayalim o duygular a ve destek olalim birbirimize
Hala tek parmak :)Ne alemdesiniz kuşlar varmi gelismeler .
Hala tek parmak :)
Ama gerilmeden rahat bir sekilde alabiliyorum en azindan
Ilk giriste problem yok ama ilerlemede sorun yasiyorum
Sen ne durumdasin
Bende de ayni tek parmak ama ben yavaştan gitmeye karar verdim gizli ilerlemcem. Doktorum ole dedi uymaya karar verdim bende..bi parmak bi boğum 10 kere her seferde en az 5 sn bekleme yapıyoruz
Himm demek dr da yavas ilerle diyo. Psikiyatriue mi gidiyosun jinekolojoga mi
Ne alemdesiniz kuşlar varmi gelismeler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bayağıdır giremiyordum şuan ne durumdasınız arkadaşım.Allah razi olsun bu destegi gordukce cok umitleniyorum cesaretleniyorum insaallah bende yenicem
kızlarr reçete varmış haydar dümen reçetesi onun hakkında ne düşünüyorsunuz deneyen varmıı,sizce denemelimiyim kesin çüzümmüş :/
bu reçeteyi denedim 20 gündür vajinismus denen şeyden kurtulduk gerçekten ilaçlar hem etkili hemde psikolojik olarak iyi geleceğine inanınca Allah ın izniyle oluyor
Ayrıca daha önce detaylı yazmıştım bu linkten bakabilirsiniz inşallah faydası olur.Biz 2.denemeden sonra ilaçların tamamını bıraktık çok şükür Rabbim sizede nasip etsin
Kizlar jinekolojik muayene icin doktota gittiniz mi hic, orda neler yaşadınız
doktorun başka ne önerdi. bizimle paylaşırmsn belki bizede bi fayda olabilir
bu kadar kremin ağrı kesicinin zararı olmazmı :/ bilemiyorum bu kadar seyı içip sürünce geçiyosaa niye bu kadar çok vajili var![]()
canım çnkü bu kesin çözüm değil,yani bunları kullanıyorsun ve ilişkiye girebiliyorsun ama kullanmadığın zaman durum aynı sanırım henüz kullanmadan yapmaya çalışmadım.önemli olan sprey ve krem,özellkle krem,bunu zaten googleye yaz ''haydar dümenin sihirli reçetesi'' diye çıkcaktır.ben denedim sorunsun başarılı geçti yani,herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmem,ama denemekten zarar gelmez,hapları içmek zorunda değilsin,ama sprey ve krem mutlaka kullanılmalı çok yararı oluyo.