Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak gaza getırdın benı dayanamıcam denıcem akşam

Bu illeti yenmede gaz önemli canım :)
Benim de arkadaşım sürekli motive etmese başaramazdım belki de :)
Ama şöyle eğer olmazsa çok aşırı üzülmeyeceksen dene. Yıkılacaksan deneme.
Çünkü belki de hemen olmaz. Ama bence çok yakınsın :)

yok yok üzülmeme moralımıde bozmam bırınde olmazsa dıgerınde olcak bı şekilde olcak bugun değilse yarın

Evet tatlım devam et,diğer türlü zor olur zaten.içinde beklet falan.çıkar tekrar yap.birkaç sefer yap bu şekilde gün içinde.vajinanın içine bişeyin girdiğini,oranın açılabildiğini gözlerinle gör.rahatla

Uyuşturucu krem emla mi arkadaşım

Ya bende iki parmak alıyorum ama sonuna kadar itince az acıyor . Penis denemesinde de daha çok acıyacak gibi geliyor. Öyle mi gerçekten

hemde yardıma çok ıhtiyacmz var bizde yenelim:-( arkadaşm 7sene olmadı demişsn ya.yanh aparat parmak fln yaptn da mı olmadı yoksa bişey yapmadgn içn mi.ben şimdi aparat yapyrm ama ya olmazsa diye korkum var

ben sadece dr gıttım bırkere ve korkuttu benı dr ondan sonra dr gıtmeye cesarım olmadı sonra tekrar dr aramaya basladım bı dr buldum fıyatı ucuktu 5000 tl ve 7500 tl ıstedı sonra tesadufen bu sıteyı buldum bende sızın gıbı parmak ve aparat egzersızlerıyle basladım

ılk once ınan sende yapabılırsın dogru yoldasın 7 cm desın aparatı 10 cm olana kadar calıs 10 cm 3 4 gun daha calıs ıyıce alıs aparata sonra es denemesıne gecersın ben oyle yaptım 10 cm alısanakadar es denesı yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…