- 14 Mayıs 2013
- 135
- 10
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #171.621
Anladım bacım sağlık olsun sn başarmışsın sonuçta bi kere bidaha yaparsn hemde bu sfer 2 nedenin var bunu hem eşini mutlu etmek hemde çocuğuna mutlu bir yuva için yapablrsin canım bn inanıyorum bak bunu öğrendiğim iyi oldu tamamen yenmeden çocuk yok bn hemen hamile olmak istiyodum çocuk cok istiyoruz...[/
anne olma arzusu olmasa vajinusmus zor yenilir :))))
Emlayı uyuşturmak için kullandım onun dışında birşeye gerek olmadı.
arkadaşım afedersin ben aştım üstünden 1.5 sene geçti ama p de sorun yaşamıyorum hamdolsun ama dr aparat girdirmeye çalıştığında en fazla senin bahsettiğin kalınlıkta bir aparatta bile kendimi kasıyorum, inan pns binkat daha kolay, çünkü giriş sırasında kayganlık olunca kayıp gidiyor, o yapıda yaratılmış, eş denemesinde zeytinyağ kullanmanızı tavsiye ederim, ben egzersiz yapamadığım için zeytinyağ sürüp o şekilde aşmıştım çünkü.
ultrason jelini nerden bulabilirim cnm??* bide kayganlaştırıcı ne???? nerden bulabilirimmm..[/QUOTE
kayganlaştırıcı jeli eczanelerde bulabilirsn,markette de oluyor prezarvtflrn orada satılır alırken sakın utanma bende aldım. eczandn aldm ben.eger hiç birini yapamıyosan bebek yağını dene o da çok kaygan yapıyor yada zeytinyagı
ultrason jelini nerden bulabilirim cnm??* bide kayganlaştırıcı ne???? nerden bulabilirimmm..
ay inşallh bende denediğimde olur
sende sağol canım.kolay gelsin.sağol canım birde öyle denerim.
aynen canım sende sağolasınhımmm anladım cnm ya çok saolll.. bugün o zaman yastık koyarak yapayımm
Ben çömelerek oturuyorum yahu o yanlisim var benim o zaman
gözünüz aydın arkadaşım çok sevindim, darısı tüm bu sıkıntıyı çekenlerin başına olsun.Kizlar 6 senelik evliyim ve dün gece bu illetten kurduldum ben cok tembeldim hic üstüne gitmedim başlarda hep doktora giderdim doktorlar her defasinda bana ayni şeyleri soylerlerdi parmak egzersizleri verirlerdi ama ben yapamazdim ağlaya ağlaya eve gelirdim hatta gecenlerde gidip kizlik zarimi genisleticektim ama burdan bir arkadasim okadar güzel seyler yazmistiki ikna oldum gitmiycem dedim kendi kendime yenicem sonra emlayla yapmaya calistim bu sefer eşim sertlesme problemi yaşadı şevkim kirildi yine erteledim ve dün gece yine okuyodum ve birden bu iş biticek dedim ilk basta sicak bir dus aldim sonra emla sürdüm. 15 dk beklettim kulak çöpüyle denedim beynime yerlestirdim kucuk mumlarla yaptim sonra bakkal mumunu denedim ve girdi yönünü buldum ve hemen esim uzandi bende penise zeytin yagi surdum eşime arkami donerek popo yönüne ittirdim kafasi girdi hemen sonra esime hareketsiZ kalmasini soyledim o sirada okadar heyecanlandimki baskı hissttim eşim ikinmayi hatirlatti bana ve derin nefes aldim verirken ikindim hop hepsi girdi heyecandan aynayi bulamadim kizlar eşim tamam dedi ben inanamadim olmamıştır dedim sonra elimle baktim penis icinde sifirda gitgel yaptim sonra bir daha denedim bu sefer ben altta eşim üste ben yerlestirdim yavas yavas nefes alip ikindim icine aldim esim gitgel yapti sonra bosaldi içine ve ben hala soktaydim :)))kizlar inanin yapabilirsiniz bukadar senemi bosuna heba etmisim üstte olmak gercekten daha kolay çünkü hakim sensin bol zeytinyagi biraz emla ve bol nefes alip vermek verirken ikin cup icinde orasi bombos kizlar yolunu buluyo benim gibi gec kalmayin nolur gercekten zor diyilmis sadece biraz cesaret ve ben egzersizde yapmadim sadece dun gece hepsini tek tek boyut olarak denedim 20 dk icerinde ve penise gectim ve oldu sadece biraz cesaret ben burdayım kizlar bırakmayın yilmayin ve inanin benimki korkak biri yaptiysa sizde yaparsiniz ..
Kizlar 6 senelik evliyim ve dün gece bu illetten kurduldum ben cok tembeldim hic üstüne gitmedim başlarda hep doktora giderdim doktorlar her defasinda bana ayni şeyleri soylerlerdi parmak egzersizleri verirlerdi ama ben yapamazdim ağlaya ağlaya eve gelirdim hatta gecenlerde gidip kizlik zarimi genisleticektim ama burdan bir arkadasim okadar güzel seyler yazmistiki ikna oldum gitmiycem dedim kendi kendime yenicem sonra emlayla yapmaya calistim bu sefer eşim sertlesme problemi yaşadı şevkim kirildi yine erteledim ve dün gece yine okuyodum ve birden bu iş biticek dedim ilk basta sicak bir dus aldim sonra emla sürdüm. 15 dk beklettim kulak çöpüyle denedim beynime yerlestirdim kucuk mumlarla yaptim sonra bakkal mumunu denedim ve girdi yönünü buldum ve hemen esim uzandi bende penise zeytin yagi surdum eşime arkami donerek popo yönüne ittirdim kafasi girdi hemen sonra esime hareketsiZ kalmasini soyledim o sirada okadar heyecanlandimki baskı hissttim eşim ikinmayi hatirlatti bana ve derin nefes aldim verirken ikindim hop hepsi girdi heyecandan aynayi bulamadim kizlar eşim tamam dedi ben inanamadim olmamıştır dedim sonra elimle baktim penis icinde sifirda gitgel yaptim sonra bir daha denedim bu sefer ben altta eşim üste ben yerlestirdim yavas yavas nefes alip ikindim icine aldim esim gitgel yapti sonra bosaldi içine ve ben hala soktaydim :)))kizlar inanin yapabilirsiniz bukadar senemi bosuna heba etmisim üstte olmak gercekten daha kolay çünkü hakim sensin bol zeytinyagi biraz emla ve bol nefes alip vermek verirken ikin cup icinde orasi bombos kizlar yolunu buluyo benim gibi gec kalmayin nolur gercekten zor diyilmis sadece biraz cesaret ve ben egzersizde yapmadim sadece dun gece hepsini tek tek boyut olarak denedim 20 dk icerinde ve penise gectim ve oldu sadece biraz cesaret ben burdayım kizlar bırakmayın yilmayin ve inanin benimki korkak biri yaptiysa sizde yaparsiniz ..
hepimiz aynıydık kuzum merak etme aştığında rahatlarsın, ben egzersiz yapmadım daha doğrusu o kadar cesur olamadım hiç,Tesekkur ederim gercekten cok moral verdin.artik aglamak sanirim bi aliskanlik oldu bende.herseye aglar oldum.psikolojim bozulcak diye korkuyorym.suan adet oldum.adetim bitince nerden basliyim bu egzersizlerin sirasi nasil olsun? Sen nasil yendin canim anlatirmisin biraz?
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/675956-vajinismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.html#post33cnmmm tebrik ederim seni mutluluklarrr.... bende şuan bu illetle uğraşıyorum... yazında yönünü buldum yazmışsın nasıl buldun yönünü anlatır mısın??? ben şuan kulak çöpüyle deniyorum. ve galiba yönünü bulamıyorum.. bide popo yönüne ittirdim yazmışsın ya bu yön mü oluyor açıkça anlatabilir misin eğer özel olmayacaksa??? ve egzersiz anında aynadan yardım alıyoruz ya eş denemesinde ayna olmuyor.. ben ondan korkuyorum.. şuan hep ayna yardımıyla egzersiz yapıyorum eş denemesinde ayna olmayınca ne yapcam????* ya biliyorum çok zoru sordum sana ama ben 1 yıllık evliyim ve evliliğim bitmek üzere...
Olur canım neden olmasın :)
olmadı.aldım sprey 3-4 defa sıktım uyuşmadı olmadı bilmiyrm
Sprey mi :S
Ama Emla sprey değil ki.
Sen farklı birşey almışsın.
emla krem ben vemcaıne sprey aldım ve çok yaktı ama hiç olmadı emla içine sürülüyo, yakıyormu, kaç dakka sonra uyuşturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?