hayır eskilerle kıyaslama kendini eskiden bilmedikleri gibi 15, 16 hadi de 19 yaşında evleniyormuş fazla okumadıkları için, bizim gibi saçma sapan korkunç hikayeler duymamışlar, ayrıca korksalarda eşleride bizim eşlerimiz gibi ayy kıyamam korkuyor diye düşünmediklerinden GENELDE, korksalarda kassalarda oluyormuş ama işte duyduğumuz çok kanama olur zar şöyle ağrı yapar falan diye bilirler, aslında kastıkları halde yapıldığından zarla beraber vajina dokusu da yırtıır kan ordan gelir ve ne olur , ömürleri boyunca cinselliğin üstünde kara bulut olur o gece, genelde zevk alıyormuş gibi yaparmış kadınların büyük çoğunluğu, öyle bir araştırma okumuştum.
tabiki eskierde herkes aynımı , tabiki hayır o zaman yaşta küçük olunca akıllarına korku gelmeyenlerde vardı belki,yani eskiyle kıyaslama kendini.tabi en büyük etken eskiden birde baskı varmış hani yine heryerde olmasada dışarda bekleyen büyükler olurmuş iğrendiğim bir konu ama, işte buyüzden anlayışlı eş haliyle olmazdı böyle yerlerde de, yani eşlerimizin anlayışlı oluşuda bizim boşvermemizi sağlıyor korktuğumuz için, aman nasıl olsa kızmıyor, nasıl olsa seviyor diye düşünüyoruz, hani dinende cinsellik eşlerin hakkı ya ben şöyle düşünüyorum aman boşver vesvesesini belkide kadına şeytan veriyor, hani eşine hayır dediğinde araları bozulsun diye.olabilir mi acaba?