- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.761
bende zinle aynı durumdayım giriyor içerı hatta dun bayag kaydı ama zarım ala yırtılmadı oraya değince çok acı cekıyorum ne yapmamız lazım acaba.amelıyatla aldırsak nasıl olurkı ? sankı zar yırtılsa br daha acı çekmem yapabılırım ıbı geıyor sızde böyle mıdusunuyrsunuz. ayrıca yarı gırdgı için hamıle kalmaya çalışıyorum bebek ıstıyoruz.bu şekılde olurmu acaba
Canım ozum yok galiba ama ben yazayım önce kegel ve nefes egzersizi öğren uygula aynada kesfet sonra anestol sür eline de bebek yağı egzesizle birlikte serçe parmağı nefes verirken yavaşça sok sonra diğerlerini aynı şekilde takıldığın yerde sorabilirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
emlayı bende aldım ama işe yaramadı.yada ben yanlış kullandım .nasl kullandınız nereye sürdunuz ne kadar bekledınız
il defa gideceğim cnm o yüzden çok korkuyorum daha doğrusu çekiniyorum
Cnm sağol Cvp yazdığın için cnm ben elma kullandım hiç uyuşturmadı anestol denemedim ama oda iyi değil bikaçkişi onu sürdüğümüzde uyuşurmu yani hissetmemem lzm ilk etapta bide elimde uyuşturucu spry var onumu kullansam ki
şimdilik kaşınma yok cnm bekleyeceğim o yüzdentatlım vajınısmusu yenı atlattıgını söle ona göre davranacaktır..benım yarın gideceğim doktor bilyo durumumu zaten bişiy yapmıcaktır rahat ol
tatlım vajınısmusu yenı atlattıgını söle ona göre davranacaktır..benım yarın gideceğim doktor bilyo durumumu zaten bişiy yapmıcaktır rahat ol
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yardımınıza ihtiyacım var. Parmak egzersizlerini bir kaç haftadır yapıyorum orta parmağımı ikinci boğuma kadar alabiliyorum ama iki parmak olmuyor bir türlü. bir de dün mum denedim ama imkanı yok yapamadım çünkü o sert dokusunu hissetmek beni çok rahatsız etti.
nasıl ilerleme kaydedebilirim, lütfenn yardım edinn bana da((
bi dene canım bak bi emla denedin mi
mumun etrafina peçete sar canım yumuşak olur oyle
teşekkür ederim bugün öyle deneyeyim bir de, çok moralim bozuldu
Çok teşekkürler siz tamamen yendiniz mi peki ? Bu şeyi hiç aşamıcakmışım gibi geliyor artık ha oldu ha olacak 3 yıl oldune kadar denesemde o içimdeki korkuyu stresi atamıyorm yapamıyorum
Cnm daha önce emla denedim ama uyusturmadı ben ilk etapta uyuştursın İstyrm biraz önce aynayla inceledim spry sıkıp uyustursam çünkü önce alışmam için uyusmasını istyrm
mumun etrafina peçete sar canım yumuşak olur oyle
spreyi de dene bi canım emla 1 kez kullandım bende çok uyuşturdu canım
Kübra bana özüm ün gönderdiği aparatlar bugün geldi, bugün en küçüğüyle başlicam egzersize. En kısa zamanda başarırım inşallah. Sonra bende sana gönderirim.inşallah sende yenersin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkürler Allah razı olsun Hülya:) Allah yardmcın olsun inşallah en kısa zamanda atlatrsın atlatrz ve sağlıklı bebişlerimiz olur :) artık böyle motive olalım bari :)kolay gelsinn bana da yazarmsn başardğnda ..iyi haberlerin tez gelir umarım :)
Tabiki de yazarım. Âmin canım inşallah en kısa zamanda bu durumdan kurtuluruz. Bunu en iyi yaşayan bilir😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?