Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence acele etme kısa sürede yenmeye çalış tadına var bebek öyle düşün kaçan da rahat olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm sağol Cvp yazdığın için cnm ben elma kullandım hiç uyuşturmadı anestol denemedim ama oda iyi değil bikaçkişi onu sürdüğümüzde uyuşurmu yani hissetmemem lzm ilk etapta bide elimde uyuşturucu spry var onumu kullansam ki

emlayı bende aldım ama işe yaramadı.yada ben yanlış kullandım .nasl kullandınız nereye sürdunuz ne kadar bekledınız

emladan fındık büyüklüğünde alıp vajina ağzına (içeri değil) sür. 1 dak bekle ve vajina kenarındaki kremlerden parmağa sürüp hafiften vajinanın içine doğru sür. bunu eşin yapsın. sen de rahat olursun. konuşun bir yandan.. ben bunu yaptırırken eşime hep tv izlerdim.. kafayı başka tarafa vermek gerek.. eşin seni okşasın öpsün..gevşe iyice. zaten orası 2 dakikada uyuşuyo.. uyuşma az olduysa biraz daha emla alıp sürebilirsin. hafif bir yanma hissi oluyo ama geçiyo hemen..inş işine yarar.. ama her şeyden önemlisi eşinizin size yaklaşımı çok önemli. çok sabırlı ve yumuşak olması gerekli ki siz de gerilip kendinizi kasmayın..

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yardımınıza ihtiyacım var. Parmak egzersizlerini bir kaç haftadır yapıyorum orta parmağımı ikinci boğuma kadar alabiliyorum ama iki parmak olmuyor bir türlü. bir de dün mum denedim ama imkanı yok yapamadım çünkü o sert dokusunu hissetmek beni çok rahatsız etti.
nasıl ilerleme kaydedebilirim, lütfenn yardım edinn bana da((

bi dene canım bak bi emla denedin mi

tatlım vajınısmusu yenı atlattıgını söle ona göre davranacaktır..benım yarın gideceğim doktor bilyo durumumu zaten bişiy yapmıcaktır rahat ol

atlattim demesin bence hala vajinismusum desin ona göre davranır atlattım diyenlere de acele ile davranabiliyoar

mumun etrafina peçete sar canım yumuşak olur oyle

Çok teşekkürler siz tamamen yendiniz mi peki ? Bu şeyi hiç aşamıcakmışım gibi geliyor artık ha oldu ha olacak 3 yıl oldu ne kadar denesemde o içimdeki korkuyu stresi atamıyorm yapamıyorum

Kübra bana özüm ün gönderdiği aparatlar bugün geldi, bugün en küçüğüyle başlicam egzersize. En kısa zamanda başarırım inşallah. Sonra bende sana gönderirim.inşallah sende yenersin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm daha önce emla denedim ama uyusturmadı ben ilk etapta uyuştursın İstyrm biraz önce aynayla inceledim spry sıkıp uyustursam çünkü önce alışmam için uyusmasını istyrm

spreyi de dene bi canım emla 1 kez kullandım bende çok uyuşturdu canım

Teşekkürler Allah razı olsun Hülya:) Allah yardmcın olsun inşallah en kısa zamanda atlatrsın atlatrz ve sağlıklı bebişlerimiz olur :) artık böyle motive olalım bari :)kolay gelsinn bana da yazarmsn başardğnda ..iyi haberlerin tez gelir umarım :)

Tabiki de yazarım. Âmin canım inşallah en kısa zamanda bu durumdan kurtuluruz. Bunu en iyi yaşayan bilir😊

Kesinlikle öyle zaten yaşamayan herkese göre Aman canım bu kadar korkcak bişey değil 😊artık kimseyle konuşmak istemiyorm aynı şeyleri 3yıldır dinliyorm okuyorm çünkü malsef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…