Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Özüm sana özelden yazdım cnm

Kızlar siz egzersize nasıl başladınız yaaa ben bi türlü yapamıyorum sanki girmiyo gibi geliyo sanki orası kapalı gibi offf yaaaa nolur yardım edin

hemen girmez bi kaç kere dene,içine ucunu koy baktın girmiyor çıkar tekrar dene tekrar tekrar.jeli bol sürmeyi,popona yastık koymayı ve nefes alıp verip ayrıca akınır gibi yapmayı ihmal etme

kendi başınada başlayamıyosan bunlara rağmen bi psikiyatriye git

Cnm denyrm ama işte bakalım pes etmeme az kaldı ama pes etmiyorum

Tşk ederim arkadaşım yardıma çok ihtiyacım var gerçekten

Canim hic egzersz yapabildinmi? Bak ben asla yapamiycagimi dsnurken parmak bile deneyemezken 1 haftada ankarada ozel bi doktorda cozdum bu isi aparatlarla haydar dumen recetesinide denemelisin oda cok etkili bnce smdi anlat kndni ne asamadasn yardm edelim 10yil bir omur yahu bosanmayin hadi cozelim bunu insallah...

ben bişey sorcaktım ben 8 aydır vajınısmus hastayım...p....si yarısına kadar alabılıyordum .bugun denedım ve hepsını aldım ama hala kan gelmedı.bır çok doktora gıttım bırısı bna esnek değilsın kanarsın dedı.ama hepsı grdı yıne kanamadı.vajınısmusu yendım mı yenemedımmı anlamadım ama gel git yapamıyorum hala... eğer yaptysam neden kan gelmedı anlamadım ((

tam girmemiş olabilir canım git gel yapınca gelebilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…