Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba canım.evet kayganlaştırıcılar spermleri yavaşlattıkları için bebek isteyenlere önerilmiyor.hatta benim aldığım ürünün arkasında da özellikle belirtilmiş.

o zaman bende zeytın yağı kullanayım tşk ederim

merhaba canım.evet kayganlaştırıcılar spermleri yavaşlattıkları için bebek isteyenlere önerilmiyor.hatta benim aldığım ürünün arkasında da özellikle belirtilmiş.
off ya boşuna uğraşmışım desene ....yumurtlama dönemımde denedik eşimde ıkı haft yok bır daha kı aya kaldı demekkı (((

off ya boşuna uğraşmışım desene ....yumurtlama dönemımde denedik eşimde ıkı haft yok bır daha kı aya kaldı demekkı (((

yaa hemen umutsuzluğa kapılma. spermleri yavaşlatıyor diyor bakarsın bir yada birkaçı kaçar bellimi olur. nasip kısmet bu işler. Allah'tan ümit kesilmez. çalışmaya devam.

en yeni üyelerdeenim ama hepinizi aşağı yukarı tanıyorum bana da özellikle yenen arkadaşların yardım etmesini istiyorum. dün ilk defa işaret parmağımla egzersiz yapmayı başardım. bugün fırsatım olmadı egzersiz yapmaya. şimdi yola nasıl devam edeyim kızlar lütfennnn kurtarın beni sıkıntıdan yoruldumm artık

şuan yenmiş olup sana yardım edebilmeyi o kadar çok isterdim ki:))

Cnm hiç öyle düşünme ben yaptıysan herkes yapar bende aynı senin gibiydim parmak egzersize hemen başla aparatı bekleme ben suan aparatı tek alışmak için İstyrm ama inş gerek kalmaz sanada 🙏🙏🙏☺️☺️☺️Başarıcaz hadi sende gel artık

Arkadaşllaarrrrr günaydın hepinize. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Dün ilk defa zeytinyağı ile denedik ben ikinci boğumda takılıyordum çok acı oluyordu. Zeytinyağı sayesinde ilk boğum çok daha kolay geçti ikinci boğuma gelince ilkinde çok acı duydum yapamadım ikincisinde biraz daha sabrettim. üçüncü denemede sabretcem dedim ve o dayanılmaz acıya sabrettim. Tam eşim boşalıyordu kendimi çektim acıdan. Sonra meniyle karışık kan geldi. O an Hem aladım hem güldüm. İkincisindede böyle olur mu sizce. Bu arada iki parmak dışında egzersiz yapamadım ben eşim müsade etmemişti. Şuan korkuyorum tekrar öle acı duuyar mıyım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…