Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yenen arkadaşlar ilk birleşmeleri nasıl oldu biraz anlatabilirler mi acaba lütfeenn ( Acı oldu mu sizde de merak ediyorum. Kanama olması zorlamadan mı olmuştur zardan biraz aydınlatabilirsiniz lütfeeen..

Yenen arkadaşlar ilk birleşmeleri nasıl oldu biraz anlatabilirler mi acaba lütfeenn ( Acı oldu mu sizde de merak ediyorum. Kanama olması zorlamadan mı olmuştur zardan biraz aydınlatabilirsiniz lütfeeen..
Bence kendini kastigindan olmustur canim benim hic kanamadi mesela.ve cok kolay oldu ilk giris cok sasirmistim ama sonrasinda kendimi kastigim zaman hep bi sızı hissttim yavasca kendimi rahatlatinca hemen o sızı gecti.gozunu hic korkutma canini da sıkma duzenli olarak denemelere devan et

aynen katılıyorum canım arkadaşıma kesinlikle kanamam olmadı hiç bir denememde sıktığın zaman sadece baskı hissediyosun birazda ağrı ama rahat olunca hiçbiri yok :)

Bugün inşallah deneyeceğim umarım yapabilirim bende terapistin verdiği bi cd vardı vajinismusla ilgili önce onu izleyeceğim egzersiz yapışırken gösteriyoo

bende de kanama olmadı ilk yaptıgımız zamanlar acıyodu ama şimdi oda geçti..zamana bırak

hadi inşallah benimde öyle olur ya korku var yok desem yalan olur ama bi yandanda diyorum bi kere oldu sonrada olur

Yuppieeee🎊🎉🎉👏👏👏👏👍👍👍 😊😊😊tebrikler canm gözün aydn iniallah darısı bizm başımıza en en en kısa zamandaaa :)

Tesekkur ederim caniim darisi basiniza Rabbim yar ve yardimciniz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eros fantasy diye bir jel.su bazlı yazmıyor uzerınde sadece hamılelık suresınce kullanmayınız yazıyor..... ne kullanayım pekı??????? yumurtlama dönemımkı ben bu jelle denedım...eğer engelse bır ay daha bekleyeceğim demektır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…