- 28 Eylül 2013
- 668
- 126
- 133
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #174.401
olur tabı...............[/QUOT
kusura bakmayın giremedim uzun süredir.benim sorunum bacaklarımın kasılması.ne yaptysam engelleyemedm.kendimi tutmaya çalışsamda geçmiyo
iç kasılmalarım için tedavi gördm.ama bacaklarımı açamadığım için eşim vajina yaklaşamıyo bilefarklı pozisyon denediğimizdede vajinaya yetişemiyo.
artık herşeyi geçtik bi bebeğimiz olmayacak korkusu düştü içimizeen azından bi bebek verebilseydm 2 yıl oldu evleneli ilk gece oldu 2. denemede çok canım yandı ondan beridir normal bi ilişki yaşaymyrz pozisyona bağlı olarak bazen oluyo ama bi kısmı bebek için tam birleşme şart en son uyku ilacını denemek istyrm en azından bebeğimiz olsun sonrası ALLAH KERİM
olur tabı...............
kusura bakmayın giremedim uzun süredir.benim sorunum bacaklarımın kasılması.ne yaptysam engelleyemedm.kendimi tutmaya çalışsamda geçmiyo
iç kasılmalarım için tedavi gördm.ama bacaklarımı açamadığım için eşim vajina yaklaşamıyo bilefarklı pozisyon denediğimizdede vajinaya yetişemiyo.
artık herşeyi geçtik bi bebeğimiz olmayacak korkusu düştü içimizeen azından bi bebek verebilseydm 2 yıl oldu evleneli ilk gece oldu 2. denemede çok canım yandı ondan beridir normal bi ilişki yaşaymyrz pozisyona bağlı olarak bazen oluyo ama bi kısmı bebek için tam birleşme şart en son uyku ilacını denemek istyrm en azından bebeğimiz olsun sonrası ALLAH KERİM
Eşin bacaklarına masaj yapmayı denedı mı canım
Bacaklarini aciyacak korkusuylami acamiyorsun . Egzersiz denedin mi?
Eşin bacaklarına masaj yapmayı denedı mı canım
Erva ben seni gordukce cok heycanlaniyorum:) en son sen yendin ya bide bebis te istiyon ya bebis haberinide verirsen dusup bayilacam sevincimden:)
Erva ben seni gordukce cok heycanlaniyorum:) en son sen yendin ya bide bebis te istiyon ya bebis haberinide verirsen dusup bayilacam sevincimden:)
Oy kuzum Allah razı olsun.. Bebişin sonucunu ögrenmem 1 ayımı alır.. hadi sende yen ve beraber bekliyelim bebişlerimizi yanlız bırakma beni :)
Oy kuzum Allah razı olsun.. Bebişin sonucunu ögrenmem 1 ayımı alır.. hadi sende yen ve beraber bekliyelim bebişlerimizi yanlız bırakma beni :)
Insaallah yavrum ya. Yumurtlama gununu kacirma bu ay.
yumurtlama donemin yakin mi canim:) ya ben de yendikten sonra 2 ay ilac kullandigim icin korunmak zorunda kaldimOy kuzum Allah razı olsun.. Bebişin sonucunu ögrenmem 1 ayımı alır.. hadi sende yen ve beraber bekliyelim bebişlerimizi yanlız bırakma beni :)bugun okulda anneler gunu programi vardi ve dusundum de keske bu ay hamile olmus olsaydim da anneme soyle deseydim "ANNE BU ANNELER GUNUNDE SANA VEREBILECEGIM EN GÜZEL HEDIYE ANNELIKTEN ANNEANNELIGE TERFI EDECEGIN(ALLAHIN IZNIYLE) MUJDESINI VERMEK...."
hadi kizlar gayret ins hazirana Rabbim nasip eder de hamile kalirsak babalarimiza soyle deriz "BABA BU BABALAR GUNUNDE SANA VEREBILECEGIM EN GUZEL HEDIYE BABALIKTAN DEDELIGE TERFI EDECEGIN MUJDESI":)
Daha 3 aylik evli oldugumuz icin henuz Bana soylemiyolar ama icten ice torun cok istiyorlar hissediyorum...Rabbim tez zamanda ins isteyen herkese HAYIRLI VE SAĞLIKLI , MUTLU, HUZURLU, GUZEL bebisler nasip etsin ins
yumurtlama donemin yakin mi canim:) ya ben de yendikten sonra 2 ay ilac kullandigim icin korunmak zorunda kaldimbugun okulda anneler gunu programi vardi ve dusundum de keske bu ay hamile olmus olsaydim da anneme soyle deseydim "ANNE BU ANNELER GUNUNDE SANA VEREBILECEGIM EN GÜZEL HEDIYE ANNELIKTEN ANNEANNELIGE TERFI EDECEGIN(ALLAHIN IZNIYLE) MUJDESINI VERMEK...."
hadi kizlar gayret ins hazirana Rabbim nasip eder de hamile kalirsak babalarimiza soyle deriz "BABA BU BABALAR GUNUNDE SANA VEREBILECEGIM EN GUZEL HEDIYE BABALIKTAN DEDELIGE TERFI EDECEGIN MUJDESI":)
Daha 3 aylik evli oldugumuz icin henuz Bana soylemiyolar ama icten ice torun cok istiyorlar hissediyorum...Rabbim tez zamanda ins isteyen herkese HAYIRLI VE SAĞLIKLI , MUTLU, HUZURLU, GUZEL bebisler nasip etsin ins
Sen gercekten tazeymissin kis:) insaallah amin bu ay cok istiyorum ben Allah buyukk isteyen herkese su mubarek ay yuzu hurmetine nasib et Allahim.amin
tam hesaplamadım ama daha var canım :) ınsallah rabbım nasıp eder yolunu gözleyen herkeseyumurtlama donemin yakin mi canim:) ya ben de yendikten sonra 2 ay ilac kullandigim icin korunmak zorunda kaldimbugun okulda anneler gunu programi vardi ve dusundum de keske bu ay hamile olmus olsaydim da anneme soyle deseydim "ANNE BU ANNELER GUNUNDE SANA VEREBILECEGIM EN GÜZEL HEDIYE ANNELIKTEN ANNEANNELIGE TERFI EDECEGIN(ALLAHIN IZNIYLE) MUJDESINI VERMEK...."
Insaallah yavrum ya. Yumurtlama gununu kacirma bu ay.
Erva rica etsem nasıl yendiğini daha açık anlatır mısın. Sen altta mıydın hangi pızisyonla, yastık koydun mu, zeytinyağı sayesinde mi bu kadar kolay oldu. Yani 1,5 yıl bunları denemedin mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tam hesaplamadım ama daha var canım :) ınsallah rabbım nasıp eder yolunu gözleyen herkese
Üsttekini sana yaZdım
Erva rica etsem nasıl yendiğini daha açık anlatır mısın. Sen altta mıydın hangi pızisyonla, yastık koydun mu, zeytinyağı sayesinde mi bu kadar kolay oldu. Yani 1,5 yıl bunları denemedin mi
canım suan calışıyorum aksam ayrıntıyla yazarım olur mu
canım vajili olunca adet gunlerine hiç dikkat etmedim nasıl olsa hamilelik durumu yok diye . 3 haftadan 3 haftaya oluyorum 21 mı 28 gun mü bilemedim :)Insaallah yavrum ya. Yumurtlama gununu kacirma bu ay.
Cnm hemen başla egzersize bak ben ilk işaret parmağımla başladım İnan çok rahat girdi boşuna endişe etmişim sende öle olacaksın sonrası geliyo zaten merak etme
canım suan calışıyorum aksam ayrıntıyla yazarım olur mu
Tamam canım iyi olur bende okuldayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?