Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ben vajinismusu yendim artik 3 gün bugun hersey Allahima sukur guzel gidiyor. Aranizda vajinismusu yenip hamis kalan var mi acaba sizce hangi gunler iliskiye girilmeli ben esimi ustumdeyken rahat ediyorum. En iyi pozisyon hakkinda bilgi verirmisiniz hamilelik icin.
Ki ben 3 sene cektim bu illeti 10 dakikada Allahimin verdigi güvenle yendim. Hayirlisiyla birde bebisim olsa ☺ cevap bekliyorum..

Tebrikler canim hamilelik icin adet gunun baslangicindan itibaren sayarak 12-14-16.gunler ideal bildgm kadaryla,pozisyon icin bilgim yok..

Arkadaşlar,

Ben eczaneden Viagel diye bir kayganlaştırıcı aldım. Daha doğrusu kayganlaştırıcıya ihtiyacım var dedim. Direkt bu ürünü verildi. Ürünün uyarıcı etkiside var denildi. Açıkçası uyarıcı etkisi ile belki bu sorunu yenerim düşüncesi ile aldım ancak hiç bir etkisi yok. Yani ben memnun kalmadım. İlaç 69,00 TL üstelik çok ufak bir şişe. Ben birşeyler yapmaya mecbur kaldığım için aldım. Tavsiyem bu ürüne boşa para vermeyin. Hiç işe yaramıyor.

neee 69 tl mi kızlar hepsiburadadan fiesta marka su bazlı kayganlaştırıcı sipariş edebilirsnz 10 tl bişi ve ben çok memnunum.oky den bile güzel yapış yapış olmuo. hemde kutu içinde gelio üstünde de sağlık ürünü yazıo. reklam oldu biraz ama kolaylık olsun die söledm

Evet 69,00 TL pahalı olduğu bir gerçek ama yaşadığımız sorunun yanında para pekte birşey ifade etmiyor. Ben özellikle ürünün ismini verdim boşuna başkaları da almasın diye
Şahsi fikrim en iyisi bebeyağı

Şahsi fikrim eş denemesinde özellikle ZEYTİNYAĞINDAN ÖTESİ YALAN hepisni denemiş biri olarak

melisa_ak sen bu problemi çözdün mü yani vajinismus problemin devam ediyor mu

çözdüm canım hemde doktora da gitmedim emla fln da kullanmadım. ve bende burdaki herkes gibi serçe parmağımı bile alamayack kdr çok korkuo ve ağlıodum.ama burdaki yenen kızlar bana destek oldular... egzerszlere başladım. başardıkça umutlandım ve yendim.... temmuzda 1 sene olacak. hatta size bu konudaki sayfa sayısını vereyim benmde nasıl sizler gibi aynı şeyleri yaşadğmı görebilirsnz.....o yüzden lütfen vazgeçmeyin ve yenen arkadaşları dnleyin onların tavsiyelerine kulak verin derm

kızlar nasılsınız..bende bugün artık iice pes ettim bi yaptım bi kaldım....eş denemesinde oldu tekrar olmadı..bi oluyo bi olmuyo manyağa döndüm...geçen ay penis girişini sağlamıştık zorda olsaçççeşim üzerime boşalmıştı..adetim 5 gün gecikti bi hevesle test yaptım ama sonuç negatif tabi...gaza geldim birden bu illeti yenip anne olmalıyız diye...yaşadığımız şeylerden bile emin olamıyoruz...hemen şimdi bi aparat hazırlayıp tüm gecemi buna ayırcam.eşim de iş seyehatinde bugün yok nasılsa...bu aparatların kalınlığı ne kadr olmalı kızlar..ne kullanabilrim...ben geçen sene havuçla yapmıştım....haydi bugün herkes çalışşsın yeter artık bekle bekle....:))))))))))

Arkadaslar ben mum denemesinde.bir kat pecete sarilmisa kadar.basardim bugun iki kata gecmek istedim olmadi nerdeyse.penis ebatinda olani denemistim olmadi yani bundan sonraki asamalari nasil yapicam hergun bi kat artırmaliyim ya da sizler nasıl yaptiniz bukadar ilerlemis olmaya bile.esimle cook seviniyoruz hepinize dua ediyorum insaalllah herkes basarir basaranlarin yardimlari yonlendirmeleri cok onemli rabbim razi olsun

çok az kalmş senin olayı bitrmene cnm kasılıo insan 8-9 cm de sen dediğimi yap. prezervatf de geçir geçirmediysen. tam gaz devam

Canim ya bu aksam ustu gene deniyim dedim o son denedigim aparatta zorlandim ama girdi tabi hala cok rahat degilim bir ust aparata gectm o da yarisi alabildim bugunluk..senun bu asamalardan sonra esli denemelerin zor oldumu simdi rahat iliskiye gireblyr musun

canım aşama aşama gitmek en iisi.olmaz gibi geliyo ama oluyo..denemeye devam et..gözümüz korkuyo sadece..yavaşca ilerlet.olcak görceksin.doğru şekilde yerleştirdiğine emin ol...yönü ii ayarla...

Tebrik ederiiim caniim demistim ilk iki boyda hic zorlanmicaksiin ha gayreet basaracaksin digerlerini de .ben de siparis verdim aparatlardan kolay gelsiin herkese

Sagol canim darisi herkesin basinaama tabi tekrarli denemlerde sanki ilk yapacakmisim gibi kasiyorum ama bir sekilde yapyorum bakalim herkese kolay gelsin

Merhaba ben de penis denemesi çok zorlanıyorum yardım edin bana penisin bazen başını bazen çok zorla daha fazla kısmını aliyorjm ama acayip bi baskı ve acı duyuyorum gözlerimden yaşlar geliyo ve bagiriyorum zaten sadece girmek için bile dakikalarca uğraşıyoruz. Artık eşim çok sıkıldı deneme yapmak istemiyor aramızda git gide kötüye gidiyor yardım nasıl normalleşme bu durum çok mu kalın acaba penisi de bu kadar acı duyuyorum ben de vajinusmus için satılan aparatların dilatorlerin var 4. Boyu yapabiliyorum en son

bende bu sorundan muzdaribim arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var, kan geldi ama daha fazlasını alamadım (( evleneli 2 gün oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…