Kıyamam ben sana, yapamıyorum diye bir şey yok, vajinasına bakamayan arkadaşlarımız arasından 2 parmağın tamamını alan var, biliyor musun. Azim ve cesaret en önemlisi de istekli olman bu derdi yenmeye yeter de artar bile.
Önce biraz gevşe. Yatağına sırt üstü uzan, kollarını iki yana serbestçe aç. Önce sakin bir şekilde burnundan nefes al, ağzından ver, 5 dakika boyunca yap bunu. Daha sonra nefesini derinleştir, derin bir nefes al burnundan, ağzından ver. Tıpkı mum üflüyormuş gibi, dudaklarını büzerek yap. Bu seni rahatlatacaktır.
Sonra parmakla yapmak istemiyorsan sana bir aparat yaparız öyle başlarsın egzersizlere.
Acı yok ki tatlım benim, acı zihninde, acıyacağını düşündüğün için acıyor. vajina sana ait bir organ, elimiz kolumuz gibi, sana hiçbir zarar veremez. içi de boş üstelik, hiçbir engel yok, rahat olduğun an p..si kolaylıkla alır. Korkularınla yüzleş, inan bana ne acı ne ağrı hiçbiri yok. Böyle olsaydı insanlar ilişki yaşarken keyif alamazlardı. Bunlar sadece düşüncende, kurtul onlardan, ne kadar güçlü olduğunu kanıtla.