• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım bende düne kadar tam oldumu olmadımı diye adanis in başının etini yedim sağolsun sabırla cevap verdi adanisinde dediği gibi eşler hissediyor tam girdiğini bide ben misyoner pozisyonda denediğim için elimle kontrol edemiyodum eşimde kilolu o ilerledikçe kegel yapıyodum eşimde nerde hissettiğini söylüyor du ucunda daha ilerisinde vs dün yine yaptım kegel ve sonunda en sonunda diyebildi ve eşimde sonunda oldugunu anlamıştı zaten

Canım bende düne kadar tam oldumu olmadımı diye adanis in başının etini yedim sağolsun sabırla cevap verdi adanisinde dediği gibi eşler hissediyor tam girdiğini bide ben misyoner pozisyonda denediğim için elimle kontrol edemiyodum eşimde kilolu o ilerledikçe kegel yapıyodum eşimde nerde hissettiğini söylüyor du ucunda daha ilerisinde vs dün yine yaptım kegel ve sonunda en sonunda diyebildi ve eşimde sonunda oldugunu anlamıştı zaten
Bende misyoner pozisyonunda yaptık. Kegel yapmak aklıma gelmedi.bugun öyle yapalim

Kizlar biz dün gece denedik! Oncekine göre yînede ilerleme var! O yuzden mutluyum :KK15:! Cunku cok azda olsa penis ucu girdi sanirim!! Ve icerdeyken Kegel yaptim ve esim ucunda hissetti! Simdi kasiyosun dedi! Yani pek emin degilim ama esime geri cek yoruldum dedigimde ucunun ciktigini hissettim! Ve ben bunu 3 yildan sonra ilk defa yasiyorum kizlar! O yuzden yinede mutluyum ve coook umutluyum! Olacak insallah! Sonra sinirlerim bosaldi bilmem niye aglamaya basladim istemsiz! Ama bisey var! Egzersizlere gore kendimi kotrol edemedim kizlar! Nefes egzersizleri yapmaya calistim ikindim ama yinede biraz korku vardi yani bacaklarim titriyodu biraz! Ama eskisine gore daha az tabi! Boyle kizlar! Insallah bidahakine olur! Allah yardimcimiz olsun! mocici sen ne yaptin canim? Sizde dün deniycektiniz????

Kizlar biz dün gece denedik! Oncekine göre yînede ilerleme var! O yuzden mutluyum :KK15:! Cunku cok azda olsa penis ucu girdi sanirim!! Ve icerdeyken Kegel yaptim ve esim ucunda hissetti! Simdi kasiyosun dedi! Yani pek emin degilim ama esime geri cek yoruldum dedigimde ucunun ciktigini hissettim! Ve ben bunu 3 yildan sonra ilk defa yasiyorum kizlar! O yuzden yinede mutluyum ve coook umutluyum! Olacak insallah! Sonra sinirlerim bosaldi bilmem niye aglamaya basladim istemsiz! Ama bisey var! Egzersizlere gore kendimi kotrol edemedim kizlar! Nefes egzersizleri yapmaya calistim ikindim ama yinede biraz korku vardi yani bacaklarim titriyodu biraz! Ama eskisine gore daha az tabi! Boyle kizlar! Insallah bidahakine olur! Allah yardimcimiz olsun! mocici sen ne yaptin canim? Sizde dün deniycektiniz????
Canım tebrik ederim inan bana ucu girince gerisi geliyor bendede öyle oldu hergün ara vermeden denemek lazım ben her fırsatta deniyodum onca misafire ragmen bence olacak ucu gitdiktrn sonra ıkınarak aşağıya eğim yapsın eşin hafif yanma gibi.bişey oluyo ama geçip gidiyo inan dün dedimki ne korkmusum ya

Canım tebrik ederim inan bana ucu girince gerisi geliyor bendede öyle oldu hergün ara vermeden denemek lazım ben her fırsatta deniyodum onca misafire ragmen bence olacak ucu gitdiktrn sonra ıkınarak aşağıya eğim yapsın eşin hafif yanma gibi.bişey oluyo ama geçip gidiyo inan dün dedimki ne korkmusum ya
Gercektenmi canim??? Inan beni daha cok umutlandirdin simdi!!! Esimde oyle dedi zaten! Istersen her gun, istersen iki gunde bir deneyelim dedi hangisini tercih edersin dedi! Bende her gun deneyelim dedim! SIKILIRSAM iki gunde bir yapariz dedim! Ya kizlar bide cok uzun surdugu icin benim bacaklarim agriyo oyle acik kalmaktan ve sirf o yuzden birakiyoruz yaa! Onu napicam!?

Gercektenmi canim??? Inan beni daha cok umutlandirdin simdi!!! Esimde oyle dedi zaten! Istersen her gun, istersen iki gunde bir deneyelim dedi hangisini tercih edersin dedi! Bende her gun deneyelim dedim! SIKILIRSAM iki gunde bir yapariz dedim! Ya kizlar bide cok uzun surdugu icin benim bacaklarim agriyo oyle acik kalmaktan ve sirf o yuzden birakiyoruz yaa! Onu napicam!?
Sabretcen canım benimkide aynen birgün sonra hamlamışım ağır spor yaomısım gibi ağrıyor hatta bacaklarını bşraz dinlendir sonra tekrar başla ben yerde denedim minderin kenarlarından güç aldım düşün eşim kilolu ve bayağı bacağıma kramp giriyo ama olsun diyorum dayan diyorum sonrası güzel olacak diyorum benim ilk başlarda ucunu alabilmek için sırf yaptıklarımın yanında bir hiç

Kızlar söyle bi durum oldu.p....s hepsini girdiğini hissettim ama elinle bi yoklayayim dedim girmiş mi diye disardaydi ucu.anlamadik girdi mi girmedi mi.ben bakarken eşim kendini çekti de mi çıktı acep ???
Canım bende bu konuda adanisin başnı yiyenlerdenim :) yeni atlatan biri olarak söylüyorum,
1)yani en başta bir nokta var orada p.. başı girince anlıyosun sen bir noktadan sonra girse hissetmiyosun
2) doktor muaynesinde prop ile baktığında hissettiğim bide kanal bitiminde rahime yaklaştırdığında hissediyosun,
3) sen ne kadar girdiğini anlamıyosun eşin daha iyi anlar tam birleşme yapınca
4)eş de inme olayını ben çok yaşadım,onlarda insan, bu zamnla geçiyor hatta senin vaji iken bi daha denyelim dediğini şimdi onlar bi daha bi daha diyor:)
5)sen ilişki anında girmesine odaklanma anın tadını çıkar zaten o yolunu bulur,bence ilişki anında durmak,konuşmak, bakmak eşinde hissizlik yapar.....
6) böyle yazmamın nedeni ben çektim daha fazla çekmeyelim:KK20::KK11::KK15:

Canım bende bu konuda adanisin başnı yiyenlerdenim :) yeni atlatan biri olarak söylüyorum,
1)yani en başta bir nokta var orada p.. başı girince anlıyosun sen bir noktadan sonra girse hissetmiyosun
2) doktor muaynesinde prop ile baktığında hissettiğim bide kanal bitiminde rahime yaklaştırdığında hissediyosun,
4)eş de inme olayını ben çok yaşadım,onlarda insan, bu zamnla geçiyor hatta senin vaji iken bi daha denyelim dediğini şimdi onlar bi daha bi daha diyor:)
5)sen ilişki anında girmesine odaklanma anın tadını çıkar zaten o yolunu bulur,bence ilişki anında durmak,konuşmak, bakmak eşinde hissizlik yapar.....
Canim Sağol cevap için. Elimle yokladim dışarda gibiydi o an geri cekildide mi çıktı anlamadik.ama girdiğini hissettik anlamadik :)

Bir de biz şimdiye kadar eşim oturarak ben altta girdirmeye çalışıyordu. Ozaman tam girmiyordu yarıya kadar oluyordu.dun pozisyonu misyoneri yeni çözdük :) girdi gibi geldi ama emin olamadik

Sabretcen canım benimkide aynen birgün sonra hamlamışım ağır spor yaomısım gibi ağrıyor hatta bacaklarını bşraz dinlendir sonra tekrar başla ben yerde denedim minderin kenarlarından güç aldım düşün eşim kilolu ve bayağı bacağıma kramp giriyo ama olsun diyorum dayan diyorum sonrası güzel olacak diyorum benim ilk başlarda ucunu alabilmek için sırf yaptıklarımın yanında bir hiç
Canim benim! Sen yenmistin dimi? Hangi pozisyonda yendiniz cnm?

kızlar misyonerde heyecan yapmadan nasıl yapıyosunuz ben misyonerde çok heyecan kaygı yapıyorum
Misyoner dediginiz kadin altta erkek ustte olanmi kizlar? Sanki bende bu yuzden heyecan yapiyorum! Belki ustte olzsak hersey bizim elimizde oldugundan daha az kaygi yapariz! Bugun ben ustte oldugum pozisyonu deniycem Allah izin verirse! Bakalim Hayirlisi!!

Misyoner dediginiz kadin altta erkek ustte olanmi kizlar? Sanki bende bu yuzden heyecan yapiyorum! Belki ustte olzsak hersey bizim elimizde oldugundan daha az kaygi yapariz! Bugun ben ustte oldugum pozisyonu deniycem Allah izin verirse! Bakalim Hayirlisi!!
Evet üstte deneyin arkadaşlar ben öyle yendim hala altta korkuyorum ama üstte güven geliyor kontrol biz de olduğu için

Canim bence bu tamamen kisisel yani benim arkadasim uste yenmis baslangici girince alta geciyormus. Ama ben asla oule yapamadim belki ilerleyen gunlerde olabilir. Yani sen bu durumu atlatana kadar herseyi dene. Ama internete iliski poziyonlari diye girdiginde en en kolay olaninin senin altta esin8n uste oldugu yaziyor. Ben on sevisme sonrasi altta olup bacaklarimi hafif aciyorum. Sonra biraz girince hafif hafif dizlerimi kiriyorum.

Evet üstte deneyin arkadaşlar ben öyle yendim hala altta korkuyorum ama üstte güven geliyor kontrol biz de olduğu için
Kronik benlki aparat ile calistigimiz icin mi oyle hissediyorsun acaba cunku ne ile karsilasacagini biliosun bende uste yapmak istiyorum cunku bu vajiden anladim ki korkularinin ustune gitmeden cozum yok. Ve bu nedenle yapamadiklarimi yapmak istiyorum...

Meleklerim benim, başımın eti feda olsun size :KK19:

Bazen yetememekten, size yetişememekten korkuyorum, okul çıkışı soluğu burda alıyorum, artık kökünü kurutalım şu vajinismusun, bu sıkıntıyla uğraşan kimse kalmamalı. Allah ömür verirse doğum yapana kadar burdayım :KK69:

Ne kadar doğru ve akıcı cümleler yazmışsınız, gurur duyuyorum sizinle. Bütün yazdıklarınıza, harfi harfine katılıyorum. Özellikle ilişki esnasında sönme oluyor diyen arkadaşlar, eşinizle konuşmayın konuşunca onların motivasyonu bozuluyor, odaklanamıyorlar. Sonra da suçu size atıyorlar :KK48: tecrübeyle sabit, önceleri başaramadığımızda senin yüzünden, konuştun da konuştun diyen bir eşim var ordan biliyorum:KK48:

Mantar oluşmuş olabilir diyen arkadaşlar, bebe yağı kullanıyorlarsa eğer, onu bırakıp başka bir kayganlaştırıcı kullanabilirler.Bebe yağı mantara yol açabiliyor.

Merhaba kızlar ben yaklasik 1 senedir sitenizi takip edip ama bir türlü harekete gecemeyen biri olarak yazıyorum. Esimle severek evlendik 1bucuk senelik evliyiz ve daha tam anlamıyla birlesmemiz olmadi genelde sürtünme yoluyla yapiyorZ. Cok da onemsemiyoduk acikcasi elbet bir gün olacak diye kendimizi sıkıntıya sokmuyoduk. Ama günler gectikce artık bi bebegimiz olsun istiyoruz ve bunun üzerine gitmeye başladık. Gecenlerde burdan okudugum kadariyla parmak egzersizine basladik esim eldiven giyip zeytinyagiyla once bir parmaginin hepsini ikinarak icime aldim daha sonra iki ve üç parmagi da aldim ve kendimize inanamadik şuan ne aşama da oldugumu bilmiyorum ama iş p...se gelince kasiyorum kendimi bunu nasil asacam bilmiyrm lütfen yardiminiza cok ihtiyacım var Allah herkesi bu illetten kurtarsin da biran once bebeklerimiz olsun ins.

Back
X