- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #18.801
canım bişiyi merak ettim birleşme olmayınca nasıl hamile kaldın yaa tüple falanmıı
ben ıkı parmak ıstıyorum yapmayı ama olmck gıbı sankı yanı sankı ılerısı kapalıymıs gıbı gelıyo bana bazen mesela parmagım ıcındeyken kendıımı kasıyorum parmagı dısarı atıyo vucut sankı kendı kendıne o delık kapanıyo. ıkı parmak denemeden gercek ılıskıye gıremezmıyım ? yokssa denıyım oylemı gırıym
mum dışında önerebileceğiniz başka bişey varmı kızlarr?
başka bir obje deneyen oldumu hiç?
ay ALLAH mı soylettı ney...daha hamıle degılım ama ıstıyoruz vajıyı yendım sukurcanım bişiyi merak ettim birleşme olmayınca nasıl hamile kaldın yaa tüple falanmıı
teşekür ederim canım ama dilatör diye birşey duymadım hiç.mum bana itici geliyor o nedenle sordum başka bir şey deneyen varmı diye
biz 2 kız karşılıklı yardımlaşarak yeniyoruz bu hastalığı
ay ALLAH mı soylettı ney...daha hamıle degılım ama ıstıyoruz vajıyı yendım sukur
anaaaa o kadar cok doguramamakı ben:1shok:...zaten bıtaneyı nasıl dogururum dıye dusunuyroummmmlaelaelaelaelaeıhsalhh ısteyen herkeze versın..aynen senın dedıgın gıbı ben bunu yaptıysammm ooooooonu yendiysen gerisi kolayyy rabbim boy boy çocuklar nasip eylesin sana:)
ada81 sen ne kadar kıpır kıpır iyi niyetli bi kızsın bi geldin vajili olarak yendin ve şimdi tecrübelerinle herkese yetişiyorsun her yoruma yazıyorsun rabbim gönlündekini versin yaa bayıldım sana:)
valla kızlar çok sıkı çalışıosunuz geçen yazdım kimse beni kaile bile almamış :)))azminize hayranımmm bende burdan güç alarak biraz egzersizlere başlasam ii olacak ama lındım doğrusu malum bilirsiniz biz vajililer çok alınganızdır :)))neyse iyi çalışmalar size
valla cnm anlatsam masal olurr:)))ben 3 senedir uğraşıyorum bu arkadaşla :))baya yol katettim 3 parmak bide p..n yarısı o da kendi elimle yerleştirerek artık bebek istiyorum yensemde yenmesemde napiim yaş geçio artık bi kitap aldım onu okuyorum oda yaralı oluyo arada egzersiz yapıorum öle işte alttan ultrasonla muayene oldum ama oda kendi elimle yerleştirerek dr kızlık zarın duruo dedi esnek sanırım ama bi prblem yokmuşş bende sizleri okdukça gaza geliorum :))
cnm eşil egzersizde yaptım ama şuan eşimle ayrı yerlerdeyiz mesleklerimiz gereği neden gitmio sonrası bilmiorum sanrım zar veya acı korkusu girince kegelde yapıorum ama bi türlü elimi çekemiyorum üstteyken asla olmaz diodum daha rahat oluo hatta popoyu oynatın diolardı girerken gerçekten öle daha kolay oluo ama bi yerde kalıo haydar dümenin reçeteye kadar denedim emlayla devam edicem artık bende bi giriş çıkışa alışayım baariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?