• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok sevindim bir kişinin daha bu kabustan uyanması insanı evet yapabilrsin sende dedirtiyor bi kere yaptın ya ve artık giriyo sonrası git geli daha rahat yaparsın yani demek istediğim daha kolay işin artık sen nasıl yendin?neler önerirsin
cnm acı hiç yok kendini kasma yeter devamı kendiliğinden geliyo zaten sadece kendine güven ve kasma

üzülmüyorum cnm mutlu olurum aksine ama hani herşey yeni ya onun için dedm hergün deniyoruz cnm alışana kadar hergün denemek istiyorum cnm yanmıyo fazla onun için herşeyin hayırlısı sanmıyorm rahime ulaştığını hemen kalktım ama dediğin gibi belkide gitmiştir önümüzdeki ay belli olur cnm
canım her seferde git gel daha fazla oluyo takılma ona sen:)

bu arada ben bugün çok üzüldüm bundan 1 ay önce vajinusmus ile ugraşan bi arkadasımız yana yakıla çocuk isteyenlerin sitesinde....tabiki oradaki arkadaşlardan yardım isteyecek kafasına takılanları soracak ama en azından bir kere buradaki zorlanan arkadaşlara yardımcı olsaydı ya en azından bir kaç kere .... dertler bitince hemencecik diğer dertliler unutuluyor:KK43::110::110::110:

Kuzucum düşünme bunları, arkadaşın yenmiş çok şükür. Şimdi kendi derdine düşmüş, çare aramaya başlamış.
Çok iyi anlıyorum seni, neyi kastettiğini de biliyorum ama bak bizler varız, hepimiz yeteriz bu illetle uğraşanlara, arkadaşın ya da onun gibi yenen insanların tercihi bu, belki de bu konuyu bir daha görmek istemiyordur, canı sıkılıyordur. Bunları düşünüp de, kendi kendini üzme bebeğim.

Teşekkür ederim canım :) yok ya acı olmasında ne oluyosa olsun. . öyle bir acıdıki denemelerimizde girdik ama ben mahvokdum iyice korkmaya başladım.. Şimdi egzersize başladım işte. .

Back
X