- 18 Şubat 2015
- 699
- 463
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #189.121
bn bepanthol kullanıyrm çok rahat alıyrm sen bilirsn cnmYa aklim cok karisik sadece zeytinyagla mi yapsam anestol kremle mi yapsam bilmiyrm yaaa kafayi yicemm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn bepanthol kullanıyrm çok rahat alıyrm sen bilirsn cnmYa aklim cok karisik sadece zeytinyagla mi yapsam anestol kremle mi yapsam bilmiyrm yaaa kafayi yicemm![]()
Sadece kremle mi yaptin canim yaa biraz anlatir misinbn bepanthol kullanıyrm çok rahat alıyrm sen bilirsn cnm
evet cnm sadece kremle yaptım rahat olmuştu başka bişey kullanmadm eşime sürdümSadece kremle mi yaptin canim yaa biraz anlatir misin
Tamam canim bende bugun kremle deniyim o zaman olmazsa zeytinyagla yaparm bide hangi pozisyonda oldu canim cok soru soruyorm k.bkma ama en ufak detay bile cok onemli benim icinmocici .!.:evet cnm sadece kremle yaptım rahat olmuştu başka bişey kullanmadm eşime sürdüm
kremle yap cnm zeytinyağ mantar yapıyo diyolar bn altta eşim üste yapmıştık cnm başı girdikten sonra hafif aşağı doğru ittim kayıp gittiTamam canim bende bugun kremle deniyim o zaman olmazsa zeytinyagla yaparm bide hangi pozisyonda oldu canim cok soru soruyorm k.bkma ama en ufak detay bile cok onemli benim icin![]()
Ayy canim benim tamam cok güzel bi moral oldu sen zeytinyagla mi yapcksinbelinay canım napcaz bılıomusun aksam guzel bı dus alcaz 40 yıllık ewlı gıbı davrancaz yıne norml bıgun esınle bırlıkte olcan gıbı dusun.. bak ben aksam bole yapcam ıns bu dusunceyle olcak ınanıyorum acı sızı yok norml bıgun gbı davrancaz tamm mı
işte bu..belinay canım napcaz bılıomusun aksam guzel bı dus alcaz 40 yıllık ewlı gıbı davrancaz yıne norml bıgun esınle bırlıkte olcan gıbı dusun.. bak ben aksam bole yapcam ıns bu dusunceyle olcak ınanıyorum acı sızı yok norml bıgun gbı davrancaz tamm mı
Ya benimki de kayip gider ins. Cok umutluyum ama yine hayal kirikligi yasicm diye korkuyorm dua et canim bize nolurrkremle yap cnm zeytinyağ mantar yapıyo diyolar bn altta eşim üste yapmıştık cnm başı girdikten sonra hafif aşağı doğru ittim kayıp gitti
dua ediyorum cnm inanıyorum başaracaksın sende inan yap şu işi tam yapacağınız zaman aklına bizler gelelim kızlar bna şöyle demişti böyle demişti diye kendini cesaretlendirYa benimki de kayip gider ins. Cok umutluyum ama yine hayal kirikligi yasicm diye korkuyorm dua et canim bize nolurr![]()
Ayy canim benim tamam cok güzel bi moral oldu sen zeytinyagla mi yapcksin
belinay ve duygu bu işi yapmadan gelmeyin buraya kavga ederim sizinle ona göre hazırlayın kendinizi![]()
Kuzum önce kendi parmagimi yapamamistm sonra burdan zeytinyagiyla yapanlari okudum ve ayrintili sekilde esimi karşıma aldim ve okudum bunu ben yapamiyorum tek basima sana ihtiyacim var dedim ilk başta yapamicz falan diye yaklastik olaya herseyi hazirladik eldiven ve zeytinyagini bolbol koyduk ve ben bacagimi acabildigim kadar actim ve karnimin üstüne yastik koydum onun nasil yaptigini gormeym diye hafif hafif girdigini bi baski hissettigm zaman dur dedim sonra devam etti alisinca ve 1parmagi alinca ikimizde mutlu olduk esim sen bu işi yapcaksin diye bana gaz verdi ve 3 parmagi aldim ama tabi ki hemen olmadi bi 3,4 saatimizi aldi durup durup yaptik canim sende esinle konusarak ve bol bol zeytinyagiyla denersen ins. Yaparsin ve burda öğrendiğim en önemli detay nefes alip ikinmak ve cokca zeytinyag bunlari yaparsan ins. Basarirsin canim[/QUOTE]E="yardim84, post: 40061400, member: 636632"]1 gunde nasil basardin ben 5 gundur beb yagiyla deniyorum ama isaret parmagimin bile hepsini yapamadim
Tamam canim benim
Tamam canim öyle yapicam cok teşekkür ederim ya heycanim yatisti sayenizde[/QUOTE]bizler bunun için burdayız cnm her zaman yanınızdayız sen yeterki azimle devam etTE="mocici, post: 40062177, member: 661220"]dua ediyorum cnm inanıyorum başaracaksın sende inan yap şu işi tam yapacağınız zaman aklına bizler gelelim kızlar bna şöyle demişti böyle demişti diye kendini cesaretlendir