- 18 Şubat 2015
- 699
- 463
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #189.181
adanisim cnm bepanthol u bırakmayı düşünmüyrm mantar yaparmı ya kaygılanmaya başladm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız senin denemen yokmu ne geziyosn burda hıhhMahmut Tuncer - Kar Gördüm Kaydım (Remix) 2013:
kizlar hadi bakalim aksam aksam nasil bi sarki bu vallahi kafayi rahatlamk icin geldim drumlara bakin![]()
adanisim cnm bepanthol u bırakmayı düşünmüyrm mantar yaparmı ya kaygılanmaya başladm![]()
hadi hadi tembellik yapma üstüne git kocanındaha otryrz canmesimi kandrablirsem gdecz :)
tşk ederim cnmTatlım hayır, endişelenme bephantol hiçbir zarar vermez. İstediğin zamana kadar kullanabilirsin, sakıncası yok.
daha otryrz canmesimi kandrablirsem gdecz :)
kiz belinayyyyyy ne krem dion sen bakiyim yine ben sana demedim mi kirk yillik ewli gbi hissetcz kendimizi die ben eve geldim geleli sanki yillardir evliyim cocugumuda dedesilere gondermis gbi hissediorum ve aklim cok rahat suan :) yazimi gorenler belki bu kiz kafayi yedi diyecek ama napiyim mecbrum artik bole dusunerek kendimi rahatlatiorum
Ay canım benm inşallah sen bgn yaparsında taktiklerini anlatırsın bir iki cm girince acı olmadı mı ya ben nasıl rahatlatacam kendimikızlarcımmm nasıl keyifler... ben de fena sayılmaz .. iki gündür çabalamalarım etkili olacakki eşimi hareketlendirdim biraz .. sonunda bugün ben bişey demeden bugün uzun çalışalım dedi:)) ama bugün de ben pert durumdayım.. bütün haftanın yorgunluğu galiba...birde dün kafasını alabildim. birazcık yani belki bi cm belki iki cm ama olmuş kadar sevindim resmen..biraz daha uğraşsak sanki olacakti ama ereksiyon kaybından yapamıyos bişiy... diyom ya eşim de penisusmus oldu galiba:) ben banyo falan yapıyom iki egzersiz yapıyom hazırım diyebiliyorum ona şu aşamada ama o diyemiyo:):):) napcam bilemedim varmı bir taktik yöntem bildiğiniz ... hap kullanmasını ben istemirum..
harika cnm devam et bugün de yapın hatta elinden geliyosa hergün yapın bn her gün yaparak yendm şimdi bi gün yapıyrm bi gün yapmıyrm alıştırıyrm kendimi git gel olayım da güzel gitmeye başladı devam edinkızlarcımmm nasıl keyifler... ben de fena sayılmaz .. iki gündür çabalamalarım etkili olacakki eşimi hareketlendirdim biraz .. sonunda bugün ben bişey demeden bugün uzun çalışalım dedi:)) ama bugün de ben pert durumdayım.. bütün haftanın yorgunluğu galiba...birde dün kafasını alabildim. birazcık yani belki bi cm belki iki cm ama olmuş kadar sevindim resmen..biraz daha uğraşsak sanki olacakti ama ereksiyon kaybından yapamıyos bişiy... diyom ya eşim de penisusmus oldu galiba:) ben banyo falan yapıyom iki egzersiz yapıyom hazırım diyebiliyorum ona şu aşamada ama o diyemiyo:):):) napcam bilemedim varmı bir taktik yöntem bildiğiniz ... hap kullanmasını ben istemirum..
acı olmuyor canım olay kendimizi korkutup oraya yaklaştırmamamız sadeceAy canım benm inşallah sen bgn yaparsında taktiklerini anlatırsın bir iki cm girince acı olmadı mı ya ben nasıl rahatlatacam kendimi
canım gerçekten anlamadım bile .. diyorum ya sertleşsin diye zaten surekli mola verip duruyoruz.. ama ben molalarda boş durmuyorum .. mumla çalışıyorum.. mumu girdiriyorum o orda beklerken ben takılıyom öyle ..konuşuyoruz sohbet ediyoruz ..iyi hissedince gerçekten sorun yok.. p..sertleşince ben parmagımı yağlıyorum pozisyonuma geçiyorum parmagımı girdiriyorum içeriyi daha rahat hissediyorum o zaman ama dediğim sadece hazırlık yanı parmağımın belki birinci boğumu o kadar .. fazla ugraşmıyorum .. sonra p.. deniyorum.. bir kaç kez denedik böyle olmadı.. yorulduk mola verdik.. bi daha denedik anlamadım bile ben niye olmuyo ki diye söylenirken eşim ellerini bırakınca farkettim kontrol ettim kegel yaptım azıcık girmiş..sonra yine söndü..ben çemkirdim azcık:))) öyle yani hissetmedim bile.. acı yok canım acı yok diye diye yapıcaz inşallah...Ay canım benm inşallah sen bgn yaparsında taktiklerini anlatırsın bir iki cm girince acı olmadı mı ya ben nasıl rahatlatacam kendimi
ooooh çok sevindim canım... vakit keyfini çıkarma vakti senin için ohhh missss:) maşallahharika cnm devam et bugün de yapın hatta elinden geliyosa hergün yapın bn her gün yaparak yendm şimdi bi gün yapıyrm bi gün yapmıyrm alıştırıyrm kendimi git gel olayım da güzel gitmeye başladı devam edin
keyif olayına daha var cnm derdim şimdi tamamen aşmak sen ne yapıysn nasl gidiyoooooh çok sevindim canım... vakit keyfini çıkarma vakti senin için ohhh missss:) maşallah![]()
İşte nasıl yenecem bunu evet aynen eşimi yaklaştırsamda bacaklarım kasılıyor kegel yapmaya çalışıyorum ama bacağımı açamıyorm eşim kas gevşetici içersen kontrolde edemezsin bacak kaslarını dediacı olmuyor canım olay kendimizi korkutup oraya yaklaştırmamamız sadece