• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence de bu hastalık hassas ve ince düşünen insanlarda görünüyor.. nerde gamsız arkadaşım var çocuğu oluveriyor ... hatta beni çok üzen bencil bi arkadaşım hamileyim demedi mi... Allah'ım şu kalp kıran bencil kızdan neyim eksikti demekten kendimi alamadım:KK61:
derdi veren Büyük allhım dermenını da verecek inş. Tek dileğimiz bu aşmayı istemek başarmanın yarısı bence.. Gelin Kızlar elele verelim bu illetten kurtulalım. yeterki inancımızı kaybetmeyelim. Egzersizlere devaammm....

bence de bu hastalık hassas ve ince düşünen insanlarda görünüyor.. nerde gamsız arkadaşım var çocuğu oluveriyor ... hatta beni çok üzen bencil bi arkadaşım hamileyim demedi mi... Allah'ım şu kalp kıran bencil kızdan neyim eksikti demekten kendimi alamadım:KK61:
Haklisin isyan ediyoruz ama kendine telkin ver ne olur bir takvim oluştur egzersize yogunlasalim hep beraber bu sinavi vericez bütün kadınlar el ele verecegiz güçlü muyuz güçlüyüz

Haklisin isyan ediyoruz ama kendine telkin ver ne olur bir takvim oluştur egzersize yogunlasalim hep beraber bu sinavi vericez bütün kadınlar el ele verecegiz güçlü muyuz güçlüyüz
evet güçlüyüz.. el ele verince çok daha güçlüyüz iyiki varsınız... yakınımdaki insanlardan çok daha anlayışlı ve iyi niyetlisiniz.

Maalesef insanlar cok acimasiz özel hayata saygi diye birşey yok üstüne yakininizda hamile kalan,büyükleriniz ,konu komsu herkes jinekolog kesilir önce düşünmüyor musun ile başlarlar sonra kiyaslamalar anne babalar aslan gibi oglum ceylan gibi kizim var telasinda biri çocuğunun dogurgan biride dogurtkan olduğu ozelligini kanıtlama cabasi icerisindedir.siz gozyasi dönerken sessiz sessiz kalabalikta kaybolup giderken goremezler icinizi ...bu hastaligi yasayan bilir sadece ... Doktor bile en basta der yenecegiz bakti hasta parmak aparat safhasini yapamiyor sorun sizde der çekilir kenara ....siz yine kalirsiniz tek basiniza ....cennet neden bizlerin ayagi altında her gecen gün dahada iyi anliyorum...Sunu da biliyorum bu dert gecici bir dert ve derdimiz büyük ama o büyüklüğü verenden daha büyük bir güç var inandigimiz yaradan...yiprandik bu süreçte gelin görün ki yendigimizde bilinçli anneler olacagiz...empati yapabilecegiz.... Hayata bakis acimiz daha geniş olacak.
.ve bilir misiniz bu hastalık hep hassas ve iyi insanlarin basina gelirmiş...Lütfen bu süreçte egzersizi bol yapip dualarimizi eksik etmeyelim birbirimize...Bu kader değil yenecegiz...BElki 1 haftada belki 1 ayda yahut 1 yilda ....
çookk güzel yazmışın tüylerim diken diken oldu.. bencede egzersizleri bırakmadan devam edelim bi 10 15 dk olsa bile :)

çok benciller yaa.. evlenmeden önce başımı bağlamaya çalışanlara sinir olurdum şimdi çocuk soranlara.. işi gücü yok mu bu insanların ya:KK62:bi de okulda bi öğretmen arkadaşım var ha bire çocuğunun videolarını gösterip bak teyzesi oğluşum şunu yaptı bunu yaptı zıkkımın kökü! ve konu yine çocuğa gelir.. sanki ben bilmiyorum evlat sahibi olmanın kıymetini mutluluğunu...

ha ha ha :D sesli güldüm gene ha hya ha h a :D :D

ayy benimkiside her telefon görüşmeden şüda hamileymişş oğluuuummmm diye uzatır.. sonrada valla siz doktora gidene kadar evinizde kalacam diooo ... sanane be allah allah ..ters bişide diemiom
Takmicz kuzum biz şu vajiyi bi halledelim gerisi gelir Allahimin izniyle

eeeeee kızlarrrrr EGZERSİZLERİ yapan varmıııı...... ben yarım saat kadar gene yaptım dünkünden bi tık daha rahat ve iiyidimm... çoookkkk şükürrrr... aslında devam ederdim ama yaptığım aparat biraz sert acıtıo çok yapınca :)

eeeeee kızlarrrrr EGZERSİZLERİ yapan varmıııı...... ben yarım saat kadar gene yaptım dünkünden bi tık daha rahat ve iiyidimm... çoookkkk şükürrrr... aslında devam ederdim ama yaptığım aparat biraz sert acıtıo çok yapınca :)
canım önce parmağınla vajina içini yağla ve daha sonra aparata peçete sarıp streçleyip yağa batırıp o şekilde dener misin?

tamam birde öyle deneyim çünkü dünden beri alt tarafımda az acı oluo da :)
zorladıysan belki tahriş olmuş olabilir. bepanthol kullan aralıkla canım. birde tahriş varsa zeytinyağ biraz sızlatır sende tahriş olduğunu anlar geçtiğinde denersin söylediğimi. fazla zorlama. çünkü egzersizde amaç kafanı rahatlatmak. 5 dk yap ama mutlu ve umutlu bitir. ama sen acıtırsan beynine acıyı yerleştirirsin buda senin egzersiz süreni gereksiz yere uzatır.
yani ne kadar çok aparat içinde durursa o kadar vajinan açılacak sanma sadece sen beynini ikna etmiş oluyorsun vajinan aparat çıkınca eski haline dönecek bunu unutma. yani şuan pns i alabilecek güçtesin aslında sadece beynini ikna etmek için egzersiz yapmayı tercih ediyosun.

çookk güzel yazmışın tüylerim diken diken oldu.. bencede egzersizleri bırakmadan devam edelim bi 10 15 dk olsa bile :)
Arkadaşlar canimizi sikmiyoruz neden yenip anne olmak için bile bir sureye ihtiyacimiz psikolojimiz alt üst bence bunu yendikten sonra psikolojik destek bile almaliyiz ....egzersiz yapicaz kulaklarimizi tikayacagiz ve gulumseyecegiz yarindan itibaren kabugimiza çekilmek yok suslenin puslenin spor yapin saglikli beldenin egzersiz yapin ve bir ayrinti daha kesinlikle pilates yapin neden mi kaslar rahatliyor ikincisi de hastalik yenildiğinde bambaşka biz yeniden dogacagiz .... Hepinizi seviyorum ve hep dua ediyorum çünkü beni en iyi anlayan siz sizi en iyi anlayan benim ...

"duhaduygu, post: 40148905, member: 648588"]kızlar naptınız ben dün yapmadım hiç bişey inşallah bu akşam yapcam :)
Ben dun denedim canim sadece basi girdi kasmam dan dolayi acayip bi aci hissettim yapmadik sonra bugün tekrar denicz ins olur

Back
X