- 18 Şubat 2015
- 699
- 463
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #190.321
Duyguu nerdesin canim sen ne yaptin merak ettim deneme yapacaktin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlerletsem girer de ben cesaretimi toplayamiyorum normade cok cesur ve korkusuz biriyimdir ama bu konuda degil. esim de buna sasiriyor.canım benim çaresiz falan değilsin lütfen böyle düşünme.. bak merveyi örnek al:)) olmadı dalgaya vuruyo ohh misss. :)))) sende öyle yap.. için için üzülmektense dalga geç daha iyi.. nerde takıldığını yaz napabiliriz onu konuşalım canım.. hiç mi girmiyo .. ilerlemiyo mu... bildiğimiz kadar yardımcı olabiliriz inşallah.. aynı şeyleri sorduk aynı şeyleri yaşadık...
canım naptın .. deneme yapabitatlim ne durumdasın
Ay bu da benden tartış kafasını gözünü patlat oh misHayir canimm, yapmadim deneme... Yapar gibi olduk, baslangictan sonra ufak bi tartisma ve ben attim hemen ustumden onu...
cancağızım tartışmalarımız zaten bizim en kolay kaçışımız dimi... zaten oldukça gerginiz.. iki tartışmayla durumdan kaçıveriyoruz.. ama iş sende bitiyo canım..ben ilk başlarda regl olduğum zamanlarda acayıp rahatlardım egzersiz yok deneme yok gerginlik yok miss.. ama cesaretlenince kafaya koyunca en ufak bi gecikmeye tahamulu kalmıyo insanın regl olunca bile ya ne bu şimdi sırasımıydı demeye başladım... eşimle tarıtşınca da sırası değil çalışmamız lazım diyıp kapatıyodum . misafir geldiğinde bile ne işi var bunun şimdi diyodum:) ki ailecek çok severiz misafirlik durumları:)) hadi bi cesaret canım yoparla kendini sen bi yerden başlamadığın surece hep eksik yarım kalacak ..eşten bekleye bekleye yıllarım gitti benim...Hayir canimm, yapmadim deneme... Yapar gibi olduk, baslangictan sonra ufak bi tartisma ve ben attim hemen ustumden onu...
Nasil gidiyor cadiE="sellluka, post: 40214684, member: 246990"]canımmmmm![]()
kuzum biz vajililer zaten normal hayatta evde okulda işte çok başarılı,cesur, her işlerini kendileri halletmeyi seven ve başaran tipik acayip kadınlarız.. ilk doktora gittiğimde doktor demişti hayatta kimseye ihtiyac duymazmısın sen diye.. ne bilim alışmışım her işimi kendim görmeye demiştim bende.. o da demişti bunu da kendi kendine hallet de göreyim diye:))) gerçi öyle de oldu.. kendi kendime parmak denedim mum denedim:)) olmuyo ama işte eş devrede olmayınca ancak bir yere kadar gelebiliyosun.. güçlü olmak hassas olmamak demek değil canım.. haala korkusuzsun haala çok cesursun ama işte fazla hassasız ondan oluyo..cesaretin zaten var sadece ne yapman gerektiğini bulup işe koyulman lazımİlerletsem girer de ben cesaretimi toplayamiyorum normade cok cesur ve korkusuz biriyimdir ama bu konuda degil. esim de buna sasiriyor.
Alisirsin canm ilk baslarda boyle olur ama sonra düzelir bnmde oyleydi canm simdi artk iyim bebiş daha belli değil ayin 1 den sonra belli olacak bakalm hayirlisiNasil gidiyor cadi[/kuzucum alışma clisiyom)) çok sükür haala tedirginliklerim sen yo biraz zorlanıyombakalım apabiliyorum ya çok şükür:)) sen napıyon bebiş falan diyodun
![]()
Aynen ben de o karakterde biriyim. Simdiye kadar her seyi kendim hallettim ve basardim. kafama koydugumu yaparim bunu da yapacagim basaracagim insallah.kuzum biz vajililer zaten normal hayatta evde okulda işte çok başarılı,cesur, her işlerini kendileri halletmeyi seven ve başaran tipik acayip kadınlarız.. ilk doktora gittiğimde doktor demişti hayatta kimseye ihtiyac duymazmısın sen diye.. ne bilim alışmışım her işimi kendim görmeye demiştim bende.. o da demişti bunu da kendi kendine hallet de göreyim diye:))) gerçi öyle de oldu.. kendi kendime parmak denedim mum denedim:)) olmuyo ama işte eş devrede olmayınca ancak bir yere kadar gelebiliyosun.. güçlü olmak hassas olmamak demek değil canım.. haala korkusuzsun haala çok cesursun ama işte fazla hassasız ondan oluyo..cesaretin zaten var sadece ne yapman gerektiğini bulup işe koyulman lazım
benden çok eşim istiyor inşallah canim bakalim..aynen çook şukur canım. gittikçe daha da rahatlıyorum... hayırlısı kızzz:)) .. istiyosun çok belli hayırlısıyla gelir inşallah...
Ay bu da benden tartış kafasını gözünü patlat oh miscanm dert etme elbet olacak kimseleri de duyma
cancağızım tartışmalarımız zaten bizim en kolay kaçışımız dimi... zaten oldukça gerginiz.. iki tartışmayla durumdan kaçıveriyoruz.. ama iş sende bitiyo canım..ben ilk başlarda regl olduğum zamanlarda acayıp rahatlardım egzersiz yok deneme yok gerginlik yok miss.. ama cesaretlenince kafaya koyunca en ufak bi gecikmeye tahamulu kalmıyo insanın regl olunca bile ya ne bu şimdi sırasımıydı demeye başladım... eşimle tarıtşınca da sırası değil çalışmamız lazım diyıp kapatıyodum . misafir geldiğinde bile ne işi var bunun şimdi diyodum:) ki ailecek çok severiz misafirlik durumları:)) hadi bi cesaret canım yoparla kendini sen bi yerden başlamadığın surece hep eksik yarım kalacak ..eşten bekleye bekleye yıllarım gitti benim...
Benim de en sevdigim gunler regl donemleri..
Nasil guzel geciyor, tartismasiz, kavgasiz,
denemesiz.. Oyle mis gibi sarilip uyuyoruz.
Regl donemlerinde kocami daha cok
seviyorum :)))
Bazen o tamam birakalim diyo mesela bana orda bi cesaret geliyo, hayir bu gece bitcek bu is, yat suraya diyorumm. Ne kadar kararliyim gorsenizz :) Ama yine o duvar, zorla yatirdigim adamin ustunden yine aglayarak inen ben oluyorum. Ama galiba birsey kesfettim. Kaderim'in sayesinde.. Galiba biz bazen yanlis yere deniyoruz yaa. Bu gece bunun istune caliscam.. Dogru giris yerini mi bulamiyoruz biz yoksa ama duvar da geliyor.. Bugun aynayialdim, yere koydum, bacaklarimin arasina, bende dizlerimin ustunde durdum, oraui oyle inceledim birde.. Parmak deneyeyim desim, olmadi.. Ama bu sefer dokunabiliyorummm! Olleyy :)) Dokundumm. Hatta sokmaya calistim ama yapamadim. En azindan baska seylerin farkina vardim bugun. Aksam ya da yarin daha ileriye insallah.
canm çok doğru duvar filan yok aslında ama eğimli ittiremeyincebiz gidiyoya ondan takılıyosun.. hep diyolarya popo yönü diye ondan işte..şöyle yap mesela aparatla çalışıyomusun bilmiyorum . ben mumla denerken mumu koyuyorum içime .ordayken dizlerimin üzerine oturuyorum. eş denemesindeki gibi. zaten içerde ya. giriş sıkıntısı olmuyo.. o haldeyken önce derin bir nefes alıyorum sonra ıkınıyorum ıkınırken dışarı doğru itiyorum mumu yavas yavas ama hepsini çıkarmadan sonrasında hemen nefes verirkende geri ittiriyorum vajiye .. hem orda alışmış oluyosun hem de üstte deneyeceğin zaman nereye iteceğini anlıyosun..