• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Âmin insalah kurtuluruz hepimiz canım. :KK54:Belki de zarın esnektir canım , bazilarinin doğumda gidiyo yani oyle de olabilir. Bunları Düşünme canım, zaten senin cogu gitmiş azı kalmis, P.. nin çoğunu almışsın, biraz daha gayret et olucaktir insalah canım :KK73:
Benimde eşiminde imtihanı bu sanırım. Ben tam hallettim olacak dedim ertesi gün regl oldum. Hayırlısı ile olsunda beklerim napalım. Insanlar senelerce bekliyor. Ben iki aylık Evliyim daha.

yarım girdi dedim ya önceden omu nasıl yaptık söylim belki birinin kafasına yatar. önce bir derin kaba kaynar suyu koyup içine vazelin sıktım, onuda klozetin içine koydum. klozette yarım saat oturdum. sonra emla sürdüm bekledim. eşimde ben bu işlemleri yaptıktan sonra klozete otırdu bende ona yüzümü tters dönüp ayakta girdirdim. böyle olmuştu. sonra yine hiç olmamıştı. ondada kızlık gitti zaten :( amma duruyor esnekmiş :)))

Günaydın arkadaşlar. 2 parmağı alabilmenin mutluluğu ile başladım güne :) p.. alsam ne yaparım acaba :))) benim kızlık zarım ise esnekmiş. önceden yarım girmişti bana onda biraz kanamam olmuştu. tekrar dr gittiğimde kızlık zarın duruyor, anca doğumda yırtılır dedi. o kadar esnek yani :) kadın olsam bile hala zarım duracak ha ha haaaa.
Bende zarımdan Şüphe ediyorum. Sanırım benimki de esnek. Ya da henüz bişey olmadı. Merak ediyorum ama o doktorun masasına çıkmak istemiyorum.

Bende zarımdan Şüphe ediyorum. Sanırım benimki de esnek. Ya da henüz bişey olmadı. Merak ediyorum ama o doktorun masasına çıkmak istemiyorum.

dr bişey yapmıyorki sadece bakıyor. bana dediki dr. bende senin gibiydim. bacağıma dokundu bişey oldumu dedi. hayır dedim. sadece dokunucam bişi yapmicam dedi. dr sakinleştirdi beni

Benimde eşiminde imtihanı bu sanırım. Ben tam hallettim olacak dedim ertesi gün regl oldum. Hayırlısı ile olsunda beklerim napalım. Insanlar senelerce bekliyor. Ben iki aylık Evliyim daha.

kendini zamana entegre etme canım. erken olmuş geç olmuş önemli değil. kişiye göre değişiyor. sadece hergün gayret edip boşlamamak lazım.1 ay sonra olmuş 3 ay sonra olmuş önemli değil. moral çok önemli yeterki moralini ve inancını yüksek tut. :)) hepimiz aynıyız.

:21:kızlaaaar :)))) 2 parmağı birden aldım valla :))) oldu işte oldu :) önce duş aldım sonra derin derin nefes egzersizi sonrada parmağımı küs yapıp ameliyat eldivenine geçirdim. sonra nefesimi verirken aldım epeyde ilerledim. girip çıkardım :) eşimde gaza geldi olacak bu iş diyor :) hepinize teşekkür ederim. hakkınızı helal edin. azıcık yanmam var şuan ama olsun:KK76::KK68::KK68:
Masallah cabuk ilerledin bak benimle ayni seviyeye geldin hemencik esinlede dene ayni seyleri cunku onlarin yapmasi farkli oluyo ben bir hafta ara vermek zorunda kaldim onumuzdeki hafta devam edicem.

kendini zamana entegre etme canım. erken olmuş geç olmuş önemli değil. kişiye göre değişiyor. sadece hergün gayret edip boşlamamak lazım.1 ay sonra olmuş 3 ay sonra olmuş önemli değil. moral çok önemli yeterki moralini ve inancını yüksek tut. :)) hepimiz aynıyız.
Moralim yerinde cok şükür. Sadece acele ediyorum sanırım biraz. Çocuk da istiyorum. Onun verdiği bi huzursuzluk da var sanırım.

Moralim yerinde cok şükür. Sadece acele ediyorum sanırım biraz. Çocuk da istiyorum. Onun verdiği bi huzursuzluk da var sanırım.

ah o çocuk isteği :( bende istiorum canım hepimiz istiyor. bizden önce çevre istiyor. :) bunu aşalım oluruz inş. benimde 1 hafta geçti sürtünme ile kaldımmı ola :) burda böyle hamile kalanlar var. :) inşallah olurda millete kapak olur. :)

ah o çocuk isteği :KK43: bende istiorum canım hepimiz istiyor. bizden önce çevre istiyor. :) bunu aşalım oluruz inş. benimde 1 hafta geçti sürtünme ile kaldımmı ola :) burda böyle hamile kalanlar var. :) inşallah olurda millete kapak olur. :)
Sürtünme ile değilde gerçekten Birleşme ile olsun cok istiyorum. Ama Rabbim neyi uygun görürse başımızı eğeceğiz hayırlısını versin inşallah.

Sürtünme ile değilde gerçekten Birleşme ile olsun cok istiyorum. Ama Rabbim neyi uygun görürse başımızı eğeceğiz hayırlısını versin inşallah.

amin canım. hepimizin isteği o . Allahım beni, buradaki arkadaşlarımı, daha bilmediğimiz bu sorunu yaşayan kardeşlerimizi tez zamanda bu illetten kurtarıp, normal kadınlar olmayı nasip etsin bize. müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş arkadaşlar. birbirimize dua edelim. benimki kabul olmazsa başkasınınki olur. bu derdi veren allahım dermanınıda verir inş. sevdiği kullarına verirmiş böyle sıkıntılar. inşallah imtihanımızı cabuk verir huzrumuza kavuşuruz. Bizleri böyle sınama Allahım. evimizde mutlu, huzurlu olmamızı nasip et yarabbi. amiiin. Dua ile kalın.

Amin
amin canım. hepimizin isteği o . Allahım beni, buradaki arkadaşlarımı, daha bilmediğimiz bu sorunu yaşayan kardeşlerimizi tez zamanda bu illetten kurtarıp, normal kadınlar olmayı nasip etsin bize. müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş arkadaşlar. birbirimize dua edelim. benimki kabul olmazsa başkasınınki olur. bu derdi veren allahım dermanınıda verir inş. sevdiği kullarına verirmiş böyle sıkıntılar. inşallah imtihanımızı cabuk verir huzrumuza kavuşuruz. Bizleri böyle sınama Allahım. evimizde mutlu, huzurlu olmamızı nasip et yarabbi. amiiin. Dua ile kalın.
tüm dua bekleyenlerin Allah'ım yardımcısı olsun

kıızz ağlama o öyle ya sen dik durmaya çalış.. benim kocada aynı bağen bana bile vuruo.. o bianlık sinir .. adamların si,niri cok kötü.. ben seni şuan cok iyi anlıyorum ama inan kocan cookkk pişman olmuştur :)

Duramiyorum ki ama, bak gozleeim balon gibi ve kan canagi... Dun gece salonda uyudum, gitmedim yanina, gerizekali aklini basina toplayana kadar da gitmeyecegim :( Benim derdim bana yetiyor zaten. Pisman olsun, gebersin.. O hemen unutabilir ama ben unutamiyorum, hic birsey olmamis gibi davranamiyorum :(

Ben eşimin penisinin 2/3 ünü aldım ama kanamam olmadı. O Yüzden merak ettim. Tabi illa kan gelmeyecek biliyorum. Doktor regl olsan bile egzersizleri yapacaksın dedi. Orta parmak denemem regl dönemime denk geldi. Acaba o vakit bişey oldu da ben mi bilemedim diye merak ediyorum sadece
O konuda sana Dr daha iyi bilgi verir ama ben jinekolojik muayeneye gittiğimde Dr bana söylemişti hatta zarın şeklini çizdi ve tam birleşme olması gerekli demişti. Parmakla ya da ufak aparatlarla bozulmaz demişti. Ama aklında soru işareti kalmaması adına bi kadın doğuma görün istersen çünkü aklımızda ne kadar soru işareti olursa o kadar kendimizi yersiz kasiyoruz. Bu arada bende ne orta parmakta ne daha kalın olan mumda kanama olmadı. Dr zarın çok esnek değil normal çok hafif pembemsi bi lekelenme olur korkma ilişkiye girdiğinde demişti. Yani benim zarı esnek olmadığı halde kanama olmadı endiselenme

Amin, amin insallah.. Dun gece cok dua ettim ben, agladim yakardim Allah'a, hepimiz icin... Rabbim kabul etsin dualarimizi, bizleri de kavustirsun huzura tez zamanda insallah.

Kızlar ya bu illeti yenecez dimi bazen çok umutlaniyorum bazen umutlarım sönüyor. Ama egzersiz yapıpta yenemeyen yok dimi. Bi de şu egzersizleri düzenli yapabilsem başlayalı neredeyse 10 gün oluyor dün 4. Egzersizimi yapabildim anca. Ama egzersizle kesin yeniliyor dimi

Kızlar ya bu illeti yenecez dimi bazen çok umutlaniyorum bazen umutlarım sönüyor. Ama egzersiz yapıpta yenemeyen yok dimi. Bi de şu egzersizleri düzenli yapabilsem başlayalı neredeyse 10 gün oluyor dün 4. Egzersizimi yapabildim anca. Ama egzersizle kesin yeniliyor dimi

inşallah canım. biz burda seninle başladık bu egzersizlere bak ikimizde yol aldık :) demekki azmedince oluyor. ben çok tembellik yaptım ondan oldu. gayret edersek olacak :)

Tabiki yeniliyor canım sen yeterki iste ve düzenli yap egsersizini seninde başarı hikayeni dinleyeceğiz

Back
X