Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar isaret parmak bir boguma yakin biyerde takiliorum kaliorm elime boyle et gibi bizi gelio :( napicam ben gitmio daha ileri heleki bi parmak nasil gisio anlamadim. :( nefes alip veriorm ikiniorm ama daha gjtmio . bir boğum bile değil. Sercede bir boğum yapabiliorum ama işarette yaoamadim:((( çok morelkm bozuk

ben vajina girişime dokunduramıyorum işte alet sokucak ya ondan hem korkuyorum hem bi tuhaf oluyorum
Tatlim ben vajinismusu yendikten 3-4 gün sonra gittim kadim dogumcuya ve hem alttan yumurtalarima vakti hem de smear aldi düşün yani ama inan hic hic zor olmadi hatta ilişkiden daha da kolay geldi :)çünkü ilişkide küçük de olsa kasiyorum hala bazen..ama doktora vajnsmusu yeni cozdugumu soyledim yavaş yavaş soktu aleti bi de tam nereye itecegini bildiği için 1 kaç saniyede hallediyor. Seni anliyorum çünkü ben de vajinama parmak dokundurup sokamam zaten hep aparatlar calistim egzersiz yaparken o yüzden aletin girmesi daha rahat zaten. O anda oraya bireyin girmesineodaklanma sadece nefes ile kendini rrahatlar inan muayene diğerinden daha kolay:)

ayy yemin ederim aynen öyle .. hatta bana kalsa her 2 güne bi denicem ama O istemio yok yarın yok başka gün diye diye uzatıo.. deneme yaptığımız günde coşuyo..
bunların penisleri çıkıyor olsa aynı aparat gibi şimdiye yenmiştik çünkü ozamn sesiz sesiz istediğimiz gibi çalışırdık bunların çeneleri durmuyor ki sürekli dır dır dır :KK70: :KK70:hayır insan bi düşünür koskoca aparat giriyorda sizin penis niye girmiyor hem bizi korkutuyorlar hem stres yapıyorlar sonrada niye olmuyor hep kendileri sebeb oluyor hem bizi suçluyorlar

Son düzenleme:
Arkadaşlar isaret parmak bir boguma yakin biyerde takiliorum kaliorm elime boyle et gibi bizi gelio :KK43: napicam ben gitmio daha ileri heleki bi parmak nasil gisio anlamadim. :KK43: nefes alip veriorm ikiniorm ama daha gjtmio . bir boğum bile değil. Sercede bir boğum yapabiliorum ama işarette yaoamadim:KK43:(( çok morelkm bozuk
cnm benm bi yere yaslan aç bacaklarını,ıkın parmağını yerleştir ve dimdik itme, popo yönüne eğimli it olurmu. o elinle hissettklerini kafana takma bizde de var onlardan. güzelce kayganlaştrmayı ihmal etme dediğim gbi dene yaz bana olurmu ;)

Bebeğim çok şükür, binlerce kez şükürler olsun,şu anda iyiyiz.

Allah korusun düşük tehlikesi olabilir denildi ufak bir aksilik yaşadık fakat az önce ultrasona girdim maşallahı var yavrumun, inşallah tekrar yaşamayız mocicim, rabbim kimseye yaşatmasın öyle zor iki gün geçirdik ki, tüm dünyanın yükü üzerimdeydi sanki.
o yüzden seni göremiyourm çok geçmiş olsun canım adanisim nekadar sürede belli olur hamile kaldığın

ah canım, hepimiz okumuş mevki sahibi insanlarız. Zaten istatisliklere göre, çoğunlukla ünv. mezunu kişilerin başına geliyor bu sorun. Bende önceden senin gibi söylenenlere, ne bileyim yanımda doğum hikayelerinden bahsedenlere canım sıkılırdı. Bu siteyi bulunca hepsine gözümü kulağımı kapadım. SAdece evliliğim, işim ve egzersizlerim var hayatımda tabi bide sizler. İyiki vasrınız. Ben dokunamazken 2 parmak yapıyorum inanın. bu arada 10 yıllık vajiliyim :KK43:
Allah'ım yardımcımız olsun. Tüm kaderdaşlarımızın...

canım benim, çok böyle patavatsız insanlar. Banada aynısını yapıyorlar. Bende sebin gibi hırs yaptım, aşacağım diyorum. Nasılsın diye soruyorlar sonra çocuk diyorlar. Sanki çocuğun olmazsa evli değilsin. Ama tıkıyorum kulaklarımı. Kendini bilmezmi arayacaksın bir sürüü. Salla gitsin şekerim.
Aynen canim cok haklisin nasilsin demeden cocuk sorarlar insanlar cok acimasiz karsisindakine ne kadar zarar verdiklerinin farkinda olmuyorlar ama asacagiz insallah bugunleride Allah buyuk

Sağol canım benim, buna da şükür. Kuzucum adetin geciktikten 2-3 gün sonra gebelik testi yapabilirsin, o zaman belli olur.
nisanda adet olucam ondan sonra yani benim psikolojik mi bel ağrılarım oluştu ya daha deneyeli 2 gün oldu eşim boşalmış hemen belirti göstermez dimi canım

Arkadaşlar isaret parmak bir boguma yakin biyerde takiliorum kaliorm elime boyle et gibi bizi gelio :KK43: napicam ben gitmio daha ileri heleki bi parmak nasil gisio anlamadim. :KK43: nefes alip veriorm ikiniorm ama daha gjtmio . bir boğum bile değil. Sercede bir boğum yapabiliorum ama işarette yaoamadim:KK43:(( çok morelkm bozuk

Tatlım o et parçası hepimizde var, vajianın yapısı bu, korkmana, endişelenmene hiç gerek yok. Dur hemen moralini bozma, parmağını ya da aparatını pat diye, bir kerede alan çok az insan vardır. Ben neler çektim serçe parmağın sadece ilk boğumunu alıncaya kadar. Şimdi serçe parmağını geldiği noktaya kadar al, zorlandığın yerde bekle, parmağını içinde tut çıkarmadan sabırla bekle,5 dakika 10 dakika ne kadar sürede hazır olursan tekrar almaya başlayacakksın kaldığın yerden. Derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak parmağını ilerletmeye devam et, canım çok kolay girecek, egzersiz yaparken bir şeylerle oyalanabilirsin, sevdiğin bir programı izleyebilirsin mesela, bu seni rahatlatır. Vajina boşluktan ibaret sana hiçbir zarar veremez ki kendini rahat bıraktığında öyle çok esniyor ki içine aldığın herhangi bir cismi şeklini çok rahat alabilir. Hadi güven kendine, yapabilirsin.

Adaniscim, çok çok geçmiş olsun..sana da kızına da ailene de... Allahım yaşatmasın inşallah o korkuyu bir daha....
kızlarcım, nasılsınız.. neler yapıyorsunuz .. takip edemiyorum bu aralar..:)) yenen yokmu yenen:)

Adaniscim, çok çok geçmiş olsun..sana da kızına da ailene de... Allahım yaşatmasın inşallah o korkuyu bir daha....
kızlarcım, nasılsınız.. neler yapıyorsunuz .. takip edemiyorum bu aralar..:)) yenen yokmu yenen:)
Sellukacim gayet iyiyim sen de iyisindir insallah. Sen,merve ve adanis baya destek oldunuz bana korkularimi buyuk olcude yendim. Serce parmagim kalinliginda aparat alir durumdayim. Sagolun opuyorum sizleri:)

Sellukam, sağol canım benim, amin inşallah bu korkuyu bir daha yaşamayız, kimse yaşamaz umarım.

canım benim . ben griptim bir süredir giremiyordum .. ama hep de merak ediyorum ne yaptı kızlar diye...:)))
aferim sana.. büyük başarı..... daha da iyi olacaksın.. yendim yazacaksın buraya:))eminim.....
bu arada da düşünüyorum bir taraftan şu öküz olarak tabir edilen kocalarla ilgili etkili neler yapılabilir diye:) akşam kocama soracağım ne zaman inandın benim yapabileceğimi bakalım .. bir yol bulmak lazım bu duruma..

Back
X