- 29 Mayıs 2010
- 31.319
- 84.700
- 1.123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #19.121
kızlar ya mumu çok rahat alıyorum içime ama ileri geri yapamıyorum.nasıl yapsam yardım edinnn
bol kayganlaştırıcı sür içine al sonra yavaş yavaş popo yönünde derin nefes al ierlet dur sonra derin nefes al çıkarmaya çalış ama tam çıkarma mum sonra tekrar tekrar sonra hızlanıyorsun ben son egzersizlerimde artık nefes bile almıyordum kendiliğinden oluyordu...
seslenince seni duyan, hemen derdine çare olmak isteyen birilerinin olması ne güzel.sağol ada81
eveeet bende bu gece yaptığım aparattan 12cm aldım içime.çok az acıdı ençok ta kanama olmamasına sevndm.2-3gün bunu deneyeyim kısmet olursa biraz kalınlaştırırım ondan sonra p.. denemesi...hemen p denemsi yapmak istemiom hayal kırıklığı yaşamamak için biraz alışayım sonraa:)bana bol şanss:)
Günaydın Hatunlarrr a.s.
Günaydın Hatunlarrr a.s.
eveeet bende bu gece yaptığım aparattan 12cm aldım içime.çok az acıdı ençok ta kanama olmamasına sevndm.2-3gün bunu deneyeyim kısmet olursa biraz kalınlaştırırım ondan sonra p.. denemesi...hemen p denemsi yapmak istemiom hayal kırıklığı yaşamamak için biraz alışayım sonraa:)bana bol şanss:)
tebrik ederim canım :hooray: kaydirigubbakcemile5 ileri geri hareketler yapıyomusunuz
yok vallaa:) iki 3 defa tamamen grp çıkıoz. yapmakmı gerekiyor?
kızlar ya mumu çok rahat alıyorum içime ama ileri geri yapamıyorum.nasıl yapsam yardım edinnn
slm arkadaslar bisey soracagim. hamileyken egsersiz yapilir mi?
zarari olurmu?
canım arkadaşım bende senin durumda idim. içinde tut 2-3 dakika kadar yavaş yavaş ileri geri yap olmadı dediğin yerde dur ve şunu düşün insanlar bunu yaparken zevk alıyor nasıl oluyor acaba bende alabilecek miyim de rahatla çok yavaş hareketlerle bişileri keşfetmeye çalış yapamıyorum diye pes etme zamanla oluyor acele etme olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?