Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar buradayım ben egzersizlere ara vermek zorunda kaldım ama beni asıl yazmaktan uzaklaştıran burada dolaşan saçma sapan insanlar. Burada erkeklerin olduğunu öğrenince kendimi çok tuhaf hissettim. Burayı bulduğumda çok sevinmistim bu hastalığı yenecegime olan inancım gelmişti ama bu tarz şeyler benim motivasyonumu aşırı kırdı. Bu sitede o kadar iyi kalpli insanlar varki kendimi uzun zaman sonra ilk defa bu kadar iyi hissetmistim ama burada öğrendiğim şeyler beni çok üzdü. Gerçekten burada yardimci olmak ve yardım almak istiyorum ama ne bileyim ürktüm kızlar ya
canım burada zaten erkekler uzun uzun konuşmaz dertleşmez seninle hemen sitede ki birkaç msj ına bak yeni üye mi ona bak. yeni üye ve direk sana özelden yazmaya başladıysa şüphe duy ve takip et konuşmalarını. üzülme kolay kolay denk gelmez ama zaten anladığın an üyeliği iptal eidlir o kişinin. erkeklerin üye olması yasak buraya KAZEN hariç =))) yönetici ya.

ayy aynı şeyi düşündüm var konservem ama eşim yok dedi :) anam beyinlerde aynı çalışıyor ha ha ha . birde popolar çalışsa bizim.
sana birşey söyleyim mi zuzum en büyük hatamız sormak. bak bende eşime sorarım bunu yapayım mı yok der. ama annesi ne yapsam diye sormaz ve herkeste sevsede sevmesede mecbur yer. alışmaları lazım.

ahh canım ben seni ne kadar merak ettim bir bilsen biz aynı zamanda bulduk burayı aynı anda başaldık ya ondan yakın hissediyorum kendimi sana. Kaç kere yazdım nerde diye. evet öyle pislikler varmış ama daha dikkatli olacağız canım çaresi yok. Sevindim egzersizlere devam etmene. hoş geldin:KK60:
Ah aprdon Polayanna ara vermişsin :( yanlış okudum.

Kızlar selam egzersizlerimi yaptim öyle oturdum kaldım biraz sonra tekrar devam simdi ben burda eş parmaklariyla calisanlarida okudum ben esimun birtek isaret parmagini almistim o kadar hep kendim 3 parmak dahil yapabiliyorum bi aparatim var onuda yapabiliyorum esli deneme 1 kere denedim basarisiz oldum yarin ilac alip esime o sayede uzun bir sure deneyicem ins.biter bu is dua edin bana lütfen adanis sen es parmagi calistinmi sartmi bu bor parmagini yaptim diye onla daha calismadim

Kızlar selam egzersizlerimi yaptim öyle oturdum kaldım biraz sonra tekrar devam simdi ben burda eş parmaklariyla calisanlarida okudum ben esimun birtek isaret parmagini almistim o kadar hep kendim 3 parmak dahil yapabiliyorum bi aparatim var onuda yapabiliyorum esli deneme 1 kere denedim basarisiz oldum yarin ilac alip esime o sayede uzun bir sure deneyicem ins.biter bu is dua edin bana lütfen adanis sen es parmagi calistinmi sartmi bu bor parmagini yaptim diye onla daha calismadim

Evet canım az da olsa eş parmağı çalışmıştım, sonra bana göre olmadığını fark ettim. Dilatörle çalışma yaptım, çok daha kolaydı. Sen üç parmağı alabildiysen, eş parmağı yapmana hiç gerek yok. Eşli deneme için hazırsın artık, yapman gereken tek şey doğru pozisyonu bulmak.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
burayıda okumanızı tavsiye ederim.

Evet canım az da olsa eş parmağı çalışmıştım, sonra bana göre olmadığını fark ettim. Dilatörle çalışma yaptım, çok daha kolaydı. Sen üç parmağı alabildiysen, eş parmağı yapmana hiç gerek yok. Eşli deneme için hazırsın artık, yapman gereken tek şey doğru pozisyonu bulmak.
Cok tesekkur ederim ins.basasirimda bende senin gibi bebis sahibi olurum o kadar cok istiyorumki rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Cok tesekkur ederim ins.basasirimda bende senin gibi bebis sahibi olurum o kadar cok istiyorumki rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Kuzum benim, amin inşallah o günleri de görürüz.

Bana 2.5 yıl önce bebek sahibi olacağımı söyleselerdi inanmazdım, çok şükür rabbime. Sen de inşallah o günleri göreceksin canım benim, çok az kalmış, sabırla devam et birtanem.

Kuzum benim, amin inşallah o günleri de görürüz.

Bana 2.5 yıl önce bebek sahibi olacağımı söyleselerdi inanmazdım, çok şükür rabbime. Sen de inşallah o günleri göreceksin canım benim, çok az kalmış, sabırla devam et birtanem.
Allah razı olsun isteyen herkesin olsun ins.gözlerim doluyor artık bebek lafını duyunca böyle yazmissinya bi tuhaf oldum Allahım banada nasip etsin insaAllah sanki hic boyle bi duyguyu yasayamiucakmisim gibime geliyor :( herhalde icinde bulumdugum durumdan ama boyle yenip hamiş olanlari okuyinca bir umut icimde bende bir gün anne olucam ANNE

Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.

okuyup ilgilendiğiniz için cok sagolun..
doktora gidiyorum zaten.bazı egzersizler verdi.ama daha basındayım.sanki hiç iyilesmeyecek bu bela gibi geliyor bana.

sevgilerimle
Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.

Bende calismalara ara vermek zorunda kaldım. 10 gun kadar eşimle birlikte olamayacagiz. Ailemi cok özledim onları ziyaret edicem. Umarım başladığım yere dönmem :(

Kızlar yendim vallahi yendim beraberliği tam olarak yaşadık. Su an yatakta uzandım. Şoktayım kalkmıyorum. Cok az kan geldi. Varla yok Arasında.
Az bişey kastım kendimi. Sanırım ondan oldu.
Allah burdaki herkesten Razı olsun. Binlerce milyonlarca kez.
Zeytin Yağını ve yatak ucu pozisyonunu öneren arkaşlara Ömrümün sonuna kadar minnettar kalacam. Dualarım hep sizinle olacak.
Bi de yarın okulda nöbetim var. Gitsem sıkıntı olur mu. Hala yataktan çıkmadım kanama fazlalaşır diye. Ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum

Kizlar bugun de ilerleme var bende:) aparati biraz daha kalinlastirdim o da oldu hemen yazmak istedim:) esimle parmak calisacaktik olmadi isleri yuzunden gec geldi eve ben de kendim calistim.

Kızlar yendim vallahi yendim beraberliği tam olarak yaşadık. Su an yatakta uzandım. Şoktayım kalkmıyorum. Cok az kan geldi. Varla yok Arasında.
Az bişey kastım kendimi. Sanırım ondan oldu.
Allah burdaki herkesten Razı olsun. Binlerce milyonlarca kez.
Zeytin Yağını ve yatak ucu pozisyonunu öneren arkaşlara Ömrümün sonuna kadar minnettar kalacam. Dualarım hep sizinle olacak.
Bi de yarın okulda nöbetim var. Gitsem sıkıntı olur mu. Hala yataktan çıkmadım kanama fazlalaşır diye. Ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum
Gözün aydın canım :) darısı benim ve tüm kızların basina inşallah :) ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum :) tedbirini alıp nobetine gidebilirsin bence :)

Back
X