Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İNŞAALLAH OLUR CANIM ALLAHIM KİMSENİN KUCAGINA BOS BIRAKMASIN AMIN AMİN ZAYIFIM DİYE CEVREMDEKILER OYLE DIYOR MIRAL KALMIYOR:KK42:

Sen o Çevreyi boş ver onlar yüzünden bu haldeyiz zaten :( Çok biliyor onlar. Bir çocuk doğuruyorlar sanki dr oluyorlar. Pehhh salla gitsin sen o konuşanları. Çocukta olur kariyerde ooo ooo ooo :)

Cnm bende pskologa gidiyordum parmak asamasina geldikten sonra gitmedim 1 2 3 parmak kendi parmagim yapabiliyorum esiminde 1 parmagini yapmistim bu gun deneme yapicaz ins.esimle sence bende yapabilirmiyim 2 parmak yeterli yani dimi
Yeterli canim tabiki hatta parmak daha zor diyebilirim.bence denemeye gecin biran once.yapamiyacagin bisey yok biraz zor olsada olumsuzluklari kafandan at ilk etapta biraz korku oluyo ama hicbisey hissetmiyeceksin.

İNŞAALLAH AYNEN OYLE BU ILLETTE ONLAR YUZUNDEN OLDU
Hiic takma kiloyu kafana ben de hep zayiftim.. evlendigimde 43 tum ,48 oldum daha yeni 4,5 senede anca bu kadar cok zayifsin diyen insanlar da hep kilolular oldu:)) ben kilo alirim ama onlar veremiyorlar:))) bizim oncelikli dusuncemiz su illeti yenmek olsun hamile kalinca ideal kilomuza ulasiriz zaten fit anneler oluruz ne guzel:))

Hiic takma kiloyu kafana ben de hep zayiftim.. evlendigimde 43 tum ,48 oldum daha yeni 4,5 senede anca bu kadar cok zayifsin diyen insanlar da hep kilolular oldu:)) ben kilo alirim ama onlar veremiyorlar:))) bizim oncelikli dusuncemiz su illeti yenmek olsun hamile kalinca ideal kilomuza ulasiriz zaten fit anneler oluruz ne guzel:))
bende fit anne olurum.. hıhh.. :p:p:p

günaydın hanımlar.ya bişe dicemde arkadaşlar geçen gün bu illeti yendiğimi burdan yazmıştım.yeni yendiğimiz için bu aralar biraz sık birliktelik yaşıyoruz.birlikte olunca eşim bir şekilde mutlu oluyo ancak ben öyle kütük gibi kalıyorum hiç bişey anlamıyorum.önceki sayfalardan okumuştum yenen arkadaşlar zevk aldıklarından falan bahsediyorlar.ben acelemi ediyorum acaba ne dersiniz?
Merhaba ben çok sık yazamiyorum ama iki ay önce buraya rastlayip okuyup yenmistim. Biz çok sık deneyemiyoruz calistigim için çok yorgun oluyorum ama olduğunda ben de birşey anlamiyorum Esim mutlu oluyor benim de:) bu normalmis ama bayanlar iki, uç, ya da dört ayda filan zevk almaya basliyorlarmis ben de bekliyorum bakalim:) tabi kişiden kişiye de degisiyormus

ağzın bal yesin kız doğru söyledin sevda gel boşver kiloyu falan biz böyle iyiz şekerim:)

C
Yeterli canim tabiki hatta parmak daha zor diyebilirim.bence denemeye gecin biran once.yapamiyacagin bisey yok biraz zor olsada olumsuzluklari kafandan at ilk etapta biraz korku oluyo ama hicbisey hissetmiyeceksin.
canım ben üstte denemeyi düsunuyorum ilk once olmadi yatak ucu denicem ins.bende yenerim artik parmagi cok rahat yapabiliyorum direk 2 parmakla baslayabiliyorum artik ama penis farkli geliypr haliyle

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ:KK68::KK68:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar

Bu ne güzel listedir böyle, kendimi de mi eklesem acaba :KK48::KK48:

C
canım ben üstte denemeyi düsunuyorum ilk once olmadi yatak ucu denicem ins.bende yenerim artik parmagi cok rahat yapabiliyorum direk 2 parmakla baslayabiliyorum artik ama penis farkli geliypr haliyle
yatak ucu pozisyon cok rahat oluyor .. ben ilk defa o şekilde ilerleye bildim.. adanis sağolsun onun sayesinde.. allah razı olsun ondan.. :) elimle p..yi yerleştırdım sonra ben nefes alıp verince o ilerledi.. ucu girdi ama rahattı.. :)

Back
X