- 15 Nisan 2015
- 37
- 36
- 3
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #192.441
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim vajinismusla bir bucuk senedir ugrasiyorum derken burayi kesfettim o kadar umutlandimki burayi gorunce bende sizlerle bu sorunu cozmeye karar verdim hikayeme gelince herkes gibi bende evlendim ve hayatta aklima gelmeyecek sey basima geldi kocamla birbirimizi severek evlendik benim ilk askim her sey cok guzel basladi ta ki vajinismusa kadar onceleri erteledik olur dedik bilmiyoruz ogrenir alisiriz dedik ama olmadi olmadi sonra nette arastirmalar yaptim egzersizler falan aklima yatti ve yapmaya basladim inanin parmak egzersizlerini cok rahat yaptim hatta kendim de sasirdim sonra doktora gittim doktor sen vajinismus degilsin cok rahat muayene edebiliyorum seni dedi ee o zaman neden olmuyo doktor kendini rahat birak bunu yenmelisin ki seni muayene edip baska bir sorun var mi bilelim dedi buraya kadar da sorun yoktu asil sorun bir bir bucuk ay kadar once esim de isteksizlik fark ettim once aldirmadim ama dusunun 15 hatta 20 gun bana hic yaklasmadi esim nobetli calisiyo zaten hafta da 2 ya da 3 gun yok geri kalan gunlerde hep bisey cikti yorgunluk misafir kimseye de diyemedik bu sorunu ama dun patladim artik sordum kendisine beni istemiyo musun artik diye o da anlatti icindekileri isteksizligimin sevgisizlikle alakasi olmadigini ama her iliskiye girme asamasinda sanki ameliyata giriyoruz dedi ugrasiyoruz olduydu olmadiydi cinsellik bizim icin gorev gibi oluyo seni uzmek kirmak istemiyorum senin de sucun yok dedi normalde esim dunyanin en iyi insani bu konuda sirf ben uzulmeyeyim diye bir bucuk sene de tek kelime etmedi ama dun konustuk her seyi hep plan yapiyoruz su saatte deneme yapalim bu da bende isteksizlik yapti dedi ve daha buna benzer bi cok sey o an dugumlendi icim tutamadim kendimi ve agladim sabaha kadar hakliydi ve soylicek hic biseyim yoktu cok uzattim biliyorum ama detayli yazmak icimi dokmek istedim cevremden bi kisiye bile anlatamadim nolur bana yardim edin akil verin hepinize simdiden tesekkur ederim Rabbim hepimize yardimci olsun..