- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #192.441
inş yararda kurtulursunuz bi hayır duanızı alırım :)Sagol cnm valla isimize yarar sanirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş yararda kurtulursunuz bi hayır duanızı alırım :)Sagol cnm valla isimize yarar sanirim.
e ben boş veriyom o vermiyo :)Ay boşver ya ben 5 yaş büyüğüm.
İnsanın üstünde baskı olunca ister istemez takıntı yapıo.. :)Kizlar cocuk konusuna bu kadar takilmayin hep hayirlisini isteyin takinti yapinca da olmaz herseyi akişina birakin hayirlisini isteyin birakin herseyi allah ne zaman nasip ederse o zaman olur rahatlayin canlarim![]()
dün giremedim canm iyim sen ne yapiyosn nasl gidiyorkuzum napıyon bakiimmmm:))
Günayyydııınnnnn canlarım![]()
inşallaaaah inşaaalh bian önce kurtuluruz bu durumdan Allhım yardım etsin bizlereBende biran önce çıkmka istiyorum canım. Şimdi namazdan geldim, hepimiz için dua ettim. İlerleme yok derken canım tam olarak nerde takılıyorsun olala
Öyle kabuslar görüyorum ki şu bi kaç gündür ağlayarak uyanıyorum iyice psikolojim bozuldu. Ne zor birşeymiş bu illet Rabbim yardım etsin bizeCanım ne kadar ilerledin, bu noktaya kadar geldin. Demek ki sabırla denemeye devam edeceksin birtanem, elbette olacak, inşallah olacak.
Pozisyon değiştirin, daha rahat edeceğin bir pozisyonu bulduğunda sonuç değişebilir oolalaacım.
dün giremedim canm iyim sen ne yapiyosn nasl gidiyor![]()
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim vajinismusla bir bucuk senedir ugrasiyorum derken burayi kesfettim o kadar umutlandimki burayi gorunce bende sizlerle bu sorunu cozmeye karar verdim hikayeme gelince herkes gibi bende evlendim ve hayatta aklima gelmeyecek sey basima geldi kocamla birbirimizi severek evlendik benim ilk askim her sey cok guzel basladi ta ki vajinismusa kadar onceleri erteledik olur dedik bilmiyoruz ogrenir alisiriz dedik ama olmadi olmadi sonra nette arastirmalar yaptim egzersizler falan aklima yatti ve yapmaya basladim inanin parmak egzersizlerini cok rahat yaptim hatta kendim de sasirdim sonra doktora gittim doktor sen vajinismus degilsin cok rahat muayene edebiliyorum seni dedi ee o zaman neden olmuyo doktor kendini rahat birak bunu yenmelisin ki seni muayene edip baska bir sorun var mi bilelim dedi buraya kadar da sorun yoktu asil sorun bir bir bucuk ay kadar once esim de isteksizlik fark ettim once aldirmadim ama dusunun 15 hatta 20 gun bana hic yaklasmadi esim nobetli calisiyo zaten hafta da 2 ya da 3 gun yok geri kalan gunlerde hep bisey cikti yorgunluk misafir kimseye de diyemedik bu sorunu ama dun patladim artik sordum kendisine beni istemiyo musun artik diye o da anlatti icindekileri isteksizligimin sevgisizlikle alakasi olmadigini ama her iliskiye girme asamasinda sanki ameliyata giriyoruz dedi ugrasiyoruz olduydu olmadiydi cinsellik bizim icin gorev gibi oluyo seni uzmek kirmak istemiyorum senin de sucun yok dedi normalde esim dunyanin en iyi insani bu konuda sirf ben uzulmeyeyim diye bir bucuk sene de tek kelime etmedi ama dun konustuk her seyi hep plan yapiyoruz su saatte deneme yapalim bu da bende isteksizlik yapti dedi ve daha buna benzer bi cok sey o an dugumlendi icim tutamadim kendimi ve agladim sabaha kadar hakliydi ve soylicek hic biseyim yoktu cok uzattim biliyorum ama detayli yazmak icimi dokmek istedim cevremden bi kisiye bile anlatamadim nolur bana yardim edin akil verin hepinize simdiden tesekkur ederim Rabbim hepimize yardimci olsun..
gunaydin:)) ne sevincli bir gunaydindi o..keyfim yerine geldi:))Günaydın gönlü güzel arkadaşlarım iyi ki bura var ve iyi ki siz varsınız kardeslerim![]()
Canimm cevabin icin cok sagol inan benim yasadiklarimi anlatmissin kadin olarak kiriliyorum bende ama esime degil kirginligim zaten buna hakkim da yok belki biraz deneme yapsak ilerliyecez ama desigim gibi dun acik acik konustu bu olay ikimizi de etkiledi ben zaten zevk almayi falan gectim o etkilenmesin yeter de artik o da durumun farkli oldugunun farkinda bana ayni evin icinde arkadas gibiyiz bende farkindayim ama inan seni kirmak uzmek icin soylemiyorum biliyorum sen benden daha cok uzuluyosun dedi sustum ne diyeyim ki dedim canim benim sorunum parmak falan cift oarmak onlarin hepsini yapiyorum hatta orada bi bosluk varmis falan dedim ama is esli denemeye gelince olmuyo acaba benim rahim yolum falan dar mi diye dusundum belki sacma ama o an aklima her sey geliyo sonrasinda bana sen her deneme de agliyosun bu da beni etkiledi bizim iliskimizde boyle sanirim dedi inan keske bana ben artik boyle devam etsin istemiyorum deseydi bu kadar uzulmezdim aslinda kavgalarimiz artmaya basladi cunku aramizda duzgun bir tensek bag yok esim benden bin kat sakin bir insan gayette mutludur ama gecende konu acildi zaten ben baba olabilecegime inanmiyorum dedi once sinirle soyledim demesini bekledim ama o bana biliyorum bana kiziyosun ama durum bu dedi gelelim ddenemelere cok yazdim biliyorum ama napiim icimi dokmeye ihtiyacim varmis bu kizlik zari kalin mi dedim en son deneme de esim ben orda artik beyaz bisey gormuyorum dedi acaba zari astik mi artik benim sorunum ilerlemekten cok icimde hareket edince dayanilmaz bir aci duyuyorum ve bunu nasil asicaz onu bilmiyorumcanim benim.hic takilma gercekten.eslerde oluyor bu.bizde yasadik ayni seyleri.yag eldiven mum yastik bilumum ekipmanlari toplamadan ben hicbisey yapamazdim egzersizlerde..bu birsure sonra sikiyor esleri..hakli olabilirler kendi adlarina ama yapacak bisey yok yenene kadar destek olmak zorundalar. ben son zamnlardacok kavgalar etmistim esimle artik hic umursamiyorsun.bisiy soylemiyorsun ama cabalamadiginda da destek olmuyorsun bana diye hep soz verdi yaninda olucam vs diye..sonra bi.baktim bazen evde eni gormedigini bile hisseder olmustum.. iste ezik hissediyosya herseyi oye dusunuyoruz..herneyse ben nasil basedebildigimi anlatayim. ben egzersislerimii genelde esim olmadan yaptim..sen iyi durumdasin ben o mumu almak icin gunlerce ugrasmistim. kendi kendime hmm tamam oluyo diyebildiktwn sonra esimi de kattim istediginde o da yanimda duruyordu.onemli olan zaten sonrasi..oturdum konustum esimlede..bak ben su elimde gormus oldugun koca mumun hepsini alabiliyorum..pnsi almak.konusunda bana yardimci olmalisin.ilk baslarda belki yine kasacagim kendimi ama pes etmeyecegime soz veriyorum sana ama sen de lutfen yanida dur dedim..o da tamam.dedi es denemelerine basladik. yie zorlandim baslarda cogu.zaman ereksiyon kaybi oldu ama sonuc yendim gitti...demem o ki saki kendine kizma.hepimiz yasadiik benzer seyleri..sen ihmal etme egzersizlerini yap takildigin herseyde de sor:)
Canım keyfimiz hiç bozulmasin nesemiz bol olsungunaydin:)) ne sevincli bir gunaydindi o..keyfim yerine geldi:))
aynısını bende yaşıyorum canım hareket edince inanılmaz yanma ve acı. kendimizi kastığımız için oluyor kaslar kasılınca giriş zorlaşıyor oda yanmaya ağrıya sebep oluyorArkadaslar benim sorunum ilerleme degilde sonrsinda hareket ettirince dayanilmaz bir aci hissediyorum boyle bisey yasayan var mi ben bunu nasil asicam Rabbime her gun dua ediyorum artik oyle zormus ki basina gelmeyen bilmez gercekten lutfen yardimci olun tez vakitte hepimize bu sorundan kurtulmayi nasip eder Rabbim insallah saglicakla kalin ..
ilk zamanlar o acıyı bende yaşıyordum böyle çürük gibi acıyo sonraları penise alıştıkça daha rahatladım ve o acı gitti şimdi acı falan yok çok şüküraynısını bende yaşıyorum canım hareket edince inanılmaz yanma ve acı. kendimizi kastığımız için oluyor kaslar kasılınca giriş zorlaşıyor oda yanmaya ağrıya sebep oluyorkasları rahat bıraktığımız anda ağrı sızı kalmayacak o da sanırım egzersizle olacak . üzülme inanki bu anlattıklarının çok benzerini bende yaşadım hepimiz yaşadık ama bitecek inş