Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

EN SON EŞİMİNKİNİN BASI COK AZ ALDIM SONRA AET OLDUM BİTTİ DENEYECEKTİK AMA EŞİM BANA DEMEDİĞİ KALMADI DAHA NE KADAR BEKLEYECEM NERDEYSE 2 SENE OLUYOR BİR TIK YOK BİLMEM NE YOKSA ADANİSİN DEDİĞİ POZ DENEYECEKTİM NASIL OLUR DİYE AMA CESARET KALMADI COK AGIR KONUŞTU BENİMLE EŞİM:mad:
:mad::KK61::KK61::KK61::KK61:
Arkdasım sabır dile. Bizim sınavımız bu. Sabret bi zamanı var. Onları da anlamak Lazım. Erkek nefsi. Belki dayanamıyor. Güçlü olan sen ol. Zaten eminim cok güçlüsün. Iki sene bu illetle uğraşıp güçlü olmamak elde değil. Olacak Allah'ın izniyle.

EN SON EŞİMİNKİNİN BASI COK AZ ALDIM SONRA AET OLDUM BİTTİ DENEYECEKTİK AMA EŞİM BANA DEMEDİĞİ KALMADI DAHA NE KADAR BEKLEYECEM NERDEYSE 2 SENE OLUYOR BİR TIK YOK BİLMEM NE YOKSA ADANİSİN DEDİĞİ POZ DENEYECEKTİM NASIL OLUR DİYE AMA CESARET KALMADI COK AGIR KONUŞTU BENİMLE EŞİM:mad:
:mad::KK61::KK61::KK61::KK61:
Tatlim sen beni ornek goster 4,5 yil oldu esim sabirla bekliyor:) asacagiz insallah bu sadece bizim degil eslerimizin de sinavi. bizimle konusurken dikkatli olmalilar zaten yiprandik yeterince desteklerini eksik etmemeliler mutlu olmaliyiz ki cabuk ilerleyelim.

Ben burdayım :))) ama hasta oldum kaç gündür ne deneme ne egzersiz yapabiliyorum yani regl değil grip oldum saolun sorduğunuz için
merak ediyoruz canım :) geçmiş olsun iyilişte denemelere başlayın bi an önce.benimde regle bişey kalmadı son 5 günüm falan yani regl öncesi sık sık yapıp iyice alışmak istiyorum

MAALESEF DEİNCİM NERDE BENİ YIPRATTI AGIR KONUŞMALARIYLA DENEME FALAN DA YAPMIYPR İYİCE SİNİRLERİM BOZULDU BENİMDE CESARETİM KALMADI

zar konusunda canım ben o yırtılmayı tecrübe etmediğim için acırmı acımazmı bilmiyorum ama çok acıyacağını sanmıyorum.zorla biraz dayanamadığın noktada bırakırsın
Aynen oyle yapayim biraz daha deneyim. esim msj atti az once, onu yaptin ya sana cok guveniyorum yapacaksin cok mutluyum aksamdan beri:)) diyor.

Hafta ici denemek istemiyorum, bir de ilk kez kalin alabildim biraz daha egzersiz yapmam lazim 4-5 cm de olsa ilerleme alisayim iyice. Deneme yapacagim zaman sizden dua isterim:KK66:
istemen yeterli canım dualarım sizlerle.yaptığın aparatın kalınlığı penis kalınlığı kadar oluyomu daha mı ince

kızlar olumlu düşünün bakın kasınca bile hafif sızı oluyo başka bişey yok sadece sızı çok canınız yandıysa yanlış yere itiyodur eşiniz parmak giriosa oraya penis de girer böyle düşünün sızı var o bile hemen geçiyo hemen

kızlar olumlu düşünün bakın kasınca bile hafif sızı oluyo başka bişey yok sadece sızı çok canınız yandıysa yanlış yere itiyodur eşiniz parmak giriosa oraya penis de girer böyle düşünün sızı var o bile hemen geçiyo hemen
aynen %100 katılıyorum sana ben deneme yaparken ilk bir parmağımı aldım sonrada eş parmağına geçtik eşiminde bir parmağını alınca eşime 2 parmağa geçelim dedim eşim dur artık penis denemesi yapcaz eğer oraya parmak giriyosa penisde girer dedi ve beni ikna etti ondan sonrada hep penis denedik ve hergün azda olsa ilerleyerek yendim çok şükür

İnce canim olctum de cevresini 6-7 cm .ucu daha ince kalinlasiyor yukari dogru.
hmm bide aparata hergün bi peçete ekleyerek devam edebilirsin yani aldıkça kalınlaştırmış olursun.bide streçi peçetenin üstüne sıkıca sarmalısın sıkı olmazsa peçete toplanır ve girişte rahatsızlık verebilir

hmm bide aparata hergün bi peçete ekleyerek devam edebilirsin yani aldıkça kalınlaştırmış olursun.bide streçi peçetenin üstüne sıkıca sarmalısın sıkı olmazsa peçete toplanır ve girişte rahatsızlık verebilir
O konuda tecrube kazandim canim:)))) dilator set alabilirim adanisle konustum cok rahat etmis dilator setle. aparat hazirlamaktan kurtulurum boylece.

aynen %100 katılıyorum sana ben deneme yaparken ilk bir parmağımı aldım sonrada eş parmağına geçtik eşiminde bir parmağını alınca eşime 2 parmağa geçelim dedim eşim dur artık penis denemesi yapcaz eğer oraya parmak giriyosa penisde girer dedi ve beni ikna etti ondan sonrada hep penis denedik ve hergün azda olsa ilerleyerek yendim çok şükür
aynen canım ben de parmak egzersizi yaptım sonra eşimin parmağı ve girdiğini ben anlamadım eşim söyleyince biraz korkmuştum baktım ölmüyorum yani çıktığını da hissetmedim girdiğini de sadece sızı ve hemen kayboluyo hemen

Back
X