• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:KK61:[/QUOTE]
Ya inan
O dedigini ben yapmistim nette bir forumda okumustum haydar dumen in recetesi diyordu. Sicak suyun icine vazelin dokuyorsun ve oturuyorsun. iki tane kas gevsetici iciyorsun. sonra bir de vajiye uyustrucu sprey ya da krem suruyorsun. bende ise yaramadi cunku yine esimi ittim. egzersizlerden sonra belki yapilabilir bu girisi kolaylastirabilir.
yok benm bahsettigim farkli.. benm yengem farkinda bile olmamis 4 senedir ugrasan biri olarak.. bu bi yerden okunup yapilmadi

O insanların ve türevlerinin reçeteleri ve uyguladığı teknikler yüzünden çok kişi psikolojik sağlığını yitirdi, muhakkak yenen insanlar da vardır fakat darbe alanlar da azımsanmayacak kadar var. Bir kere bu problem psikolojik, öyle kas gevşeticilerle, uyuşturucu spreylerle hemen aşılabilecek bir sorun değil, bunları sadece araç olarak eğer faydasına gerçekten inanırsanız kullanabilirsiniz, o da egzersiz esnasında.

Vajinismus olan bir bayan ve eşinin, doktorun gözünün önünde cinsel ilişkiye girmesini isteyen ve kadıncağızın çığlıklarıyla son bulan bir tedavi yöntemi uygulandığını biliyorum, kadın haftalarca kendine gelemedi, yaşadıklarını unutamadı. Başka tedavi yöntemleri aramayın,bu illetin en doğru çözümü yapacağınız egzersizlerdir, bıkmadan, usanmadan çalışmalara devam edin, inanın kendinize. Cinsel ilişki yaşamak yemek yemek, su içmek kadar doğal ve eğer gerçekten zor olsaydı Allah bizlere bu özelliği bahşetmezdi, iyi düşünün her zaman ve sakın ertelemeyin, bıkmadan egzersize devam edin.

Merhaba bende bu lanet hastaliktan var evleneli 2.5sene oldu artik bebek sorularından bunaldim verecek bir cevabim bile yok bebek gorunce aglamamak icin k3ndimi zor tutuyorum hep sessiz sessiz okudum yillar icinde denemeye calistim olmadi cok caresisiz hic umudum yok

aminnn cnm bnm eğer denyck olursanz bizide bilgilndrr msnnn belki bnde denerm bunu yenemyck olurssm en azndan bebek için vakt kaybetmemş olurz :(
kuzum belki kendi adima kotu bisi yaptim ama hislerime engel olamadim ve enjektor aldim..ovulasyona daha cok var bilgilendiririm tabiki ;) enjektor egzersizi yapicam o zamana kadar ne kadar sokarsam kardir :)

ama bu doktor tavsiyeli birseydi aynisini doktoruda yapiyordu. 4 sene cekmis biri olarak hic bi zararini gormedi tavsiyeli birseydi ve ise yaradi. gordugum ve duydugum buydu bizzat agzindan. yoksa sagliksi biseyi tabiki paylasmak istemem daha iyi bir fikir ve yontem varsa tabiki o yapilsin bisey diyemem

1yil önce doktora gttim kadin dogum uzmanina sorunu anlattım beni muayene etmek icin oturttu hic tepki vermedim ta ki zari hissedene kadar bir sikinti yok olmamasi icin dedi parmagimla yapmam gereknleri anlatti..bu masaya cikamayanlar war dedi ama bu beni hiç cesaretlendirmedi

Merhaba bende bu lanet hastaliktan var evleneli 2.5sene oldu artik bebek sorularından bunaldim verecek bir cevabim bile yok bebek gorunce aglamamak icin k3ndimi zor tutuyorum hep sessiz sessiz okudum yillar icinde denemeye calistim olmadi cok caresisiz hic umudum yok
Canım hepimiz aynı durumdaydik ve INAN benim de ve burdaki herkesin umudu yoktu ve çok şanslısın ki bu sayfayı bulmussun bu illerle uğraşan okadar insan varki bu sayfadan habersiz olan var ve ben bu illetin vajinus olduğunu bilmiyordum eşim söylemese araştırıp ben daha ertelicektim burayı buldum ve burda okadar iyi kalpli arkadaşlar varki ben bura olmasa yenemezdim ve önüne gelen zaten bebek sorar HAYIRLISI KISMET DE GEÇ CANIM SEN SAKIN UMUDUNU KAYBETME VE BI ILLETTEN KURTUL ALLAHIMIN İZNİYLE BEBEKLERİMIZDE OLCAK ARAMIZA HOŞ GELDIN CANIM

Canım hepimiz aynı durumdaydik ve INAN benim de ve burdaki herkesin umudu yoktu ve çok şanslısın ki bu sayfayı bulmussun bu illerle uğraşan okadar insan varki bu sayfadan habersiz olan var ve ben bu illetin vajinus olduğunu bilmiyordum eşim söylemese araştırıp ben daha ertelicektim burayı buldum ve burda okadar iyi kalpli arkadaşlar varki ben bura olmasa yenemezdim ve önüne gelen zaten bebek sorar HAYIRLISI KISMET DE GEÇ CANIM SEN SAKIN UMUDUNU KAYBETME VE BI ILLETTEN KURTUL ALLAHIMIN İZNİYLE BEBEKLERİMIZDE OLCAK ARAMIZA HOŞ GELDIN CANIM

Allah razi olsun..keske sizin gibi umudum olsa olumlu dusunebilsem benden sonra evlenenler 2.yi yapiyo artik yoruldum ..

Allah razi olsun..keske sizin gibi umudum olsa olumlu dusunebilsem benden sonra evlenenler 2.yi yapiyo artik yoruldum ..
Canım olcak bak benimde yoktu Canım benden sonrakilerde bebek yaptılar yeri geliyor üzülüyorum ama inan vardir bunda da bi HAYIR DİYORUM SEN YETER Kİ SEN ŞU İLLETİ YENMEK İÇİN İNAN CANIM BENIM HİÇ UMUDUM YOKTU BU SAYFAYI EN BAŞTAN OKUDUM VE BURDAKI ARKADAŞLAR SAYESINDE YENDIM ÜZÜLMEK YOK BANADA SORUYORLAR ALLAHIM BÜYÜK CANIM

O dedigini ben yapmistim nette bir forumda okumustum haydar dumen in recetesi diyordu. Sicak suyun icine vazelin dokuyorsun ve oturuyorsun. iki tane kas gevsetici iciyorsun. sonra bir de vajiye uyustrucu sprey ya da krem suruyorsun. bende ise yaramadi cunku yine esimi ittim. egzersizlerden sonra belki yapilabilir bu girisi kolaylastirabilir.
o haydarı bana hiç söylemeyin ya uyuz oluyorum

Vajinusmusu yenmeden hamile kaşmayı düşünmeyn kızlar daha cok erteleöş olursnz bakın ben egzersize bile vakit bulamıyorum bebekten :(( sanırım ömür boyu böyle vidip çürüyecek evliliğim
haklisin cnm:( peki sen yenmeden nasil hamile kaldin..bunu sormamdaki amac ogrenip o sekilde hamile kalmak icin deil ; belki bizim su an dusunduklerimizi senin de dusunmus olma ihtimalin..biz bebek olsun yeter diyoruz belki degil mutlak yanlis dusunuyoruz.. sen hakli olarak bizi uyariyosun sakin yanlis anlasilmasin

o haydarı bana hiç söylemeyin ya uyuz oluyorum
Sorma ben de. ama o receteyi uyguladim.cok caresizdim o zaman yeni evliydim. egzersizlerden haberim bile yoktu. Denedim ve gordum. kafada bitirmeden ne yaparsak yapalim olmuyor. Sadece uyusturucu kremleri bile denemistim. simdi egzersiz asamasinda asla uyusturucu krem kullanmiyorum.

Sorma ben de. ama o receteyi uyguladim.cok caresizdim o zaman yeni evliydim. egzersizlerden haberim bile yoktu. Denedim ve gordum. kafada bitirmeden ne yaparsak yapalim olmuyor. Sadece uyusturucu kremleri bile denemistim. simdi egzersiz asamasinda asla uyusturucu krem kullanmiyorum.
uyuşturduktan sonra ne anlamı var zaten mesele hislerde değilki beyinde

Canım olcak bak benimde yoktu Canım benden sonrakilerde bebek yaptılar yeri geliyor üzülüyorum ama inan vardir bunda da bi HAYIR DİYORUM SEN YETER Kİ SEN ŞU İLLETİ YENMEK İÇİN İNAN CANIM BENIM HİÇ UMUDUM YOKTU BU SAYFAYI EN BAŞTAN OKUDUM VE BURDAKI ARKADAŞLAR SAYESINDE YENDIM ÜZÜLMEK YOK BANADA SORUYORLAR ALLAHIM BÜYÜK CANIM

Kacinci sayfayi okuyayim ve ne sekilde baslayayim ..Allah hepimizin yardimcisi olsun ..

haklisin cnm:KK43: peki sen yenmeden nasil hamile kaldin..bunu sormamdaki amac ogrenip o sekilde hamile kalmak icin deil ; belki bizim su an dusunduklerimizi senin de dusunmus olma ihtimalin..biz bebek olsun yeter diyoruz belki degil mutlak yanlis dusunuyoruz.. sen hakli olarak bizi uyariyosun sakin yanlis anlasilmasin
eşimin üstüme boşalmasıyla spermler cok kaygan özelliklere sahipmişler ama bi bilerek yapmadık hamike olduğumögrenince şoka uğradım taabii aevinsem mi aglasam mı ne yapcamı şaşırdım bde wşim inanmaz diye korktum hani böle cocuk olacagi coğumuzım aklndan gecmez evet cevre baskısından kurtuluyosun ama vajinismus tan kurtuluyosun dHa cok erteleniyo

eşimin üstüme boşalmasıyla spermler cok kaygan özelliklere sahipmişler ama bi bilerek yapmadık hamike olduğumögrenince şoka uğradım taabii aevinsem mi aglasam mı ne yapcamı şaşırdım bde wşim inanmaz diye korktum hani böle cocuk olacagi coğumuzım aklndan gecmez evet cevre baskısından kurtuluyosun ama vajinismus tan kurtuluyosun dHa cok erteleniyo

1yıl once gıttıgım doktor bana da bu konu hakkında bılgı verdı ve dıkkatlı olun bu sekılde hamıle kalabılırsınız demıstı cok sasırmıstım.

Back
X