• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba umutsuzumben en kisa zamanda yenersin inşallah canını sıkma bende senin gibi düşünüyorum esimi mutlu edemiyorum diye ama yeterince egzersiz yapmiyorum aslinda biraz fazla ustune gitsek hemen biteceğine inanıyorum... Allah yardımcımız olsun.. buarada sen benden daha iyi durumdasin galiba ama yardım edebilecegim bisey olursa yazabilirsin..

canım benim ne korkuyorsun ne de acı hissediyorsun inan hiçbirşey yok.. hepsi bilinçaltının oyunu..zamanla zevk almaya başlıyosun.. hepimiz yasadık o korkuları.. yenince hepsi geçti bitti.. korkma azıcık cesaret yetiyor inan ..bir de pes etme erteleme senin de olacak emin ol.. sen de yeneceksin kendine inan..
Ahh insaallah arkadasi...benimle ayni seyleri yasamis beni anlayan insanlarla derdimi paylasmak moral veriyo umut veriyo...oyle zor bir durumki yazarken bile gozlerim doluyo bogazim dugum dugum...

Hıı anladım ben başlayalı iki ay oldu ama fıırsat bulup yapamıyorum kaynanamla yaşıyodum yeni ayrldm şimdide ev taşıdık temizlik yemek camasır bunları n hepsi kolay bde bebek yere koydun mu ağlıyo .s zaman bulamıyom gecede yorgun düşürüyor m anlıcan zamanla yarışıyor m
Anladim buarada bebeğini Allah bagislasin :) dilerim en kisa zamanda atlatrsin. Parmak egzersizini kendin yapıyorsun dimi esinle değil anladigim kadariyla.? Buarada canim sana aparati önerebilirim.

Ahh insaallah arkadasi...benimle ayni seyleri yasamis beni anlayan insanlarla derdimi paylasmak moral veriyo umut veriyo...oyle zor bir durumki yazarken bile gozlerim doluyo bogazim dugum dugum...
evet canım hepimiz yaşadık bunları..ama inan geçiyo ve hepsi bitiyor.. sen de şaşırıyorsun ama bitiyor işte.. biteceğine inan..boğazındaki düğümleri de kaldır artık.. umutsuz olmayın lütfen hepiniz yeneceksiniz..

Anladm cnm..bide denedgnzde parmaktaki gbi nefes egzersiziylemi oluo bu esli denemelerde.yani ikinma yada nefes werirken p.. iceri girdirme..ayni egzerszdekileri yapioz dimi penisi alirken
Ben nefes egzersizi yapmadım hiç. Ama parmaktaki aynı mantıkla alıyırom. Yüzüm eşime dönük oluyır. Bide elimle penisi hafif popo yönene doğru itip öyle sokmaya çalışıyorum. Hala ilk seferde alamıyorum. Çıkarıp tekrar sokup en son yaptığımdan biraz daha fazla alarak girdirmeye çalışıyorum. Ilk başta yağ ile yaptık. Nasıl ilerledi anlamadım bi anda Yarısı falan girmişti. Eğer ilk kez deneyecekseniz yağ kullanın derim

Canını sikma atlaticaz insallah parmaklarina bol jel sur vajina icinede surki canin yanmasin nefes alip ver ikininca orasi açılıyor gitgel yap parmaklarinla..
Canını sikma atlaticaz insallah parmaklarina bol jel sur vajina icinede surki canin yanmasin nefes alip ver ikininca orasi açılıyor gitgel yap parmaklarinla..
inş atlatırız saol

Pamukelif1990 bu mesajim sanaydi bende aparatta daha cok rahat ediyorum ondan dedim gerci cm kalinlastikca girişte zorlaniyorum ama yapa yapa alisiyor insan.

ben hala parmagi bile tam alamiyorum.isaret parmagim bir bogumdan sonra tikaniyo
ikiniyorum itiyorum ama hiiiic girmiyo sanki tamamen kapali bir et yigini
Sırtüstü uzan ayaklarını kendine Çek arkadasım. Bi de doktor bana adım adım ilerle Demişti. Yani ilk önce bir boğum. Bu ilk boğumu alırken parmağında kasılma hissediyor musun bu kasılma gecene kadar diğer boğuma geçme Demişti. Bi de zeytin Yağı öneririm. Cok kayganlasıyır nasıl ilerliyor anlamıyor insan.
Ayrıca doğru yöne ittiğinizden emin misiniz. Hafif bi kıvrım var bi yerde. Değişik Yönleri de deneyin Rabbim yardım etsin.

evet canım hepimiz yaşadık bunları..ama inan geçiyo ve hepsi bitiyor.. sen de şaşırıyorsun ama bitiyor işte.. biteceğine inan..boğazındaki düğümleri de kaldır artık.. umutsuz olmayın lütfen hepiniz yeneceksiniz..
insaallah canim.sen ne kadarlik evliyken yendin? benim nerdeyse 2sene olucak evleneli

C
canım aparat olarak ne kullanıyosun bir de nasıl deniyorsun .. egzersizlerini nasıl yapıyorsun.. ahh bir de bebğin mi var kız senin maşallah allah bağışlasın
canım aparat olarak ne kullanıyosun bir de nasıl deniyorsun .. egzersizlerini nasıl yapıyorsun.. ahh bir de bebğin mi var kız senin maşallah allah bağışlasın

canım ihmal etme..hamilelik ihtimali var dersin doktora evliyim korunmuyorum dersin ama grip ilaçlarının çogunu yazmazlar ya da bir kan testi yaparlar en azından..bende geçen gün kbb ye gittim kan istedi doktor kansızlık çıktı ilaç yazdı hamilelik için mi yazdı bilemedim yani kullanmak gerekiyomu onu da bilmiyorum..
Gecen dişim o kadar ağrıdı ki Ağladım Ağrı'dan. Ama doktora gitmedim ya ilaç verir bişey olur diye. Şimdi de grip tuttu yakamı. Doktora dedim. Kesim hamile Değilim ama böyle bi ihtimal var. Aval aval baktı.

Back
X