- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.801
ayyy ismimi burda görmekte varmış rüya gibi melek arkadaşım adanise çoook teşekürler ve diğer arkadaşlarıma cansınız"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ
1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
23-) ece ulusoy
yok mu artıran :))
sağol canım öyle olcak artıkhayirli olsun canim aksamlari gorusuruz :*
tabi canım herzaman akşamları emrinizdeyim tabi eşimden artan vakitlerdecanimm hayirli olsun,cok iyi bir zamanda basliyorsun :) aksamlari gorusuruz artik moral verirsin bize.
Aslinda cumadan beri egzersiz yapamiyorum bugun basladim. onun oncesinde de regl girmisti araya. surekli egzersiz yapmis olsaydim daha cabuk ilerlerdim belki de. insallah yazdiracagim adimi listeye:)
ayyy ismimi burda görmekte varmış rüya gibi melek arkadaşım adanise çoook teşekürler ve diğer arkadaşlarıma cansınız
ya bu aparat penisten daha zooorrr
Parmakla deneme yapmayı bi dene. Eğer parmak sana korkutucu ya da tiksinç gelmiyorsa aparat Almana gerek yok arkadasım.Arkadaşlar... ne yapmamız gerekiyor? Ben epey yabancıyım bu konuya.Bu aparatlar nedir? Nerden alınır? Nasıl kullanılır? Offffffffffff.Ne kadar zamanda sonuc alınır? Kafamda bi milyon soru????
Parmakla deneme yapmayı bi dene. Eğer parmak sana korkutucu ya da tiksinç gelmiyorsa aparat Almana gerek yok arkadasım.
cok uzun zamandir pns egzersizi yapiyorum ama ilerleme olmadiCanım aparatın p..s olabilir, illa kendime aparat yapayım kullanayım diye düşünme. P..sle rahat ediyorsan çalışmaya devam et.
Arkadasım ben işaret ile orta parmağı değilde işaret ile Yüzük parmadğını normal yan yana getirerek ilk kez iki parmağı aldım. Normal yan yana iken vajina ya sokmaya çalış. Önce popo ya yakın taraftan bastır girer biraz ucu. Sonra aZcık bekle. Rahatlayınca ittirmeye çalış.Ben 1 tane parmakla yapabiliyorum.ikinciyi de zorluyorum ama.. sonrası..yani iş gerçeğine gelince olmuyor işte.Bir tek bende var sanırdım.Ne çok kişi muzdaripmiş bu durumdan... Umarım bende sizler gibi yenebilirim
Sonra zaten küs işareti falan yapabilirsin içerde
aslında aparatada alışınca o da çok kolay canımya bu aparat penisten daha zooorrr
canım hiç göz yaşı dökme aslında 1 parmak yapan bile bu işi yapar aynı şey.Orası okadar esnek ki sen oraya kalın aparat bile soksan ittikçe giriyor düşünsen bebek çıkıyor ordan.Bu durumda kendini rahatlatmak çok önemli hatta ben kalın aparata ilk geçtiğimde aynı sen gibi yapamıcam diye ağlıyordum biraz sızı hissetsem itmeden geri çekiyordum sonra ilk 3 denememde emla krem sürdüm uyuşturdu öyle yaptım sonra 4. denememde emla kullanmadan yaptım çok rahat giriyordu.Birde kAfamı dağıtmak için televizyonun karşısında birşey seyrederken deniyordum.Sen parmakla yapıyosun onuda eldiven tak bepathol ve kayganlaştırıcı sür unutmaman gereken bi nokte nefesi al verirken ittir çünkü nefes verirken kaslar açılıyor eğer sızı hissedersn bekle elini çekme o 1 yada 2 sn yelik bişey tekrar nefes verirken ittir girecek göreceksnBen 1 tane parmakla yapabiliyorum.ikinciyi de zorluyorum ama.. sonrası..yani iş gerçeğine gelince olmuyor işte.Bir tek bende var sanırdım.Ne çok kişi muzdaripmiş bu durumdan... Umarım bende sizler gibi yenebilirim
canım hiç göz yaşı dökme aslında 1 parmak yapan bile bu işi yapar aynı şey.Orası okadar esnek ki sen oraya kalın aparat bile soksan ittikçe giriyor düşünsen bebek çıkıyor ordan.Bu durumda kendini rahatlatmak çok önemli hatta ben kalın aparata ilk geçtiğimde aynı sen gibi yapamıcam diye ağlıyordum biraz sızı hissetsem itmeden geri çekiyordum sonra ilk 3 denememde emla krem sürdüm uyuşturdu öyle yaptım sonra 4. denememde emla kullanmadan yaptım çok rahat giriyordu.Birde kAfamı dağıtmak için televizyonun karşısında birşey seyrederken deniyordum.Sen parmakla yapıyosun onuda eldiven tak bepathol ve kayganlaştırıcı sür unutmaman gereken bi nokte nefesi al verirken ittir çünkü nefes verirken kaslar açılıyor eğer sızı hissedersn bekle elini çekme o 1 yada 2 sn yelik bişey tekrar nefes verirken ittir girecek göreceksn
saol canm ben hastayken tatli ceker canm aksi gibi ya sicak su olmasa ölürdüm sancidan ama o rahatlatiyo beni iyi geliyoGecmis olsun sicak su torbasi yap bacaklarino kendine cekerek yat beni rahatlatiyordu bu. bir de cikolata yeme sanciyi arttirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?