Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy ismimi burda görmekte varmış rüya gibi melek arkadaşım adanise çoook teşekürler ve diğer arkadaşlarıma cansınız

Aslinda cumadan beri egzersiz yapamiyorum bugun basladim. onun oncesinde de regl girmisti araya. surekli egzersiz yapmis olsaydim daha cabuk ilerlerdim belki de. insallah yazdiracagim adimi listeye:)

Geç olsun da güç olmasın canım, sen emin adımlarla ilerledin, son aşamalara geldin, inşallah başarmana çok az kaldı, o güzel günü bizimle paylaştıktan sonra bir bakmışsın arkadaşlarına yardım ediyorsun :)) İnsan önceleri kendini çaresiz hissediyor fakat daha sonra hayal edemeyeceği noktalara geliyor, maşallah sana ^^

Arkadaşlar... ne yapmamız gerekiyor? Ben epey yabancıyım bu konuya.Bu aparatlar nedir? Nerden alınır? Nasıl kullanılır? Offffffffffff.Ne kadar zamanda sonuc alınır? Kafamda bi milyon soru????

Arkadaşlar... ne yapmamız gerekiyor? Ben epey yabancıyım bu konuya.Bu aparatlar nedir? Nerden alınır? Nasıl kullanılır? Offffffffffff.Ne kadar zamanda sonuc alınır? Kafamda bi milyon soru????
Parmakla deneme yapmayı bi dene. Eğer parmak sana korkutucu ya da tiksinç gelmiyorsa aparat Almana gerek yok arkadasım.
Ya da kendi aparatını kendin hazırlayabilirsin. Örneğin bi kulak çöpü ilerleyen zamanlarda bi rimel bir sac fırçası sapı. Güzelce streçleyip kendi aparatını yapabilirsin.
Ne zaman sonuç Alacak olmana gelince azmedip sıkı sıkıya çalışırsan en tez vakitte yenersin. Benim sanırım bir bir buçuk ay falan sürdü. Hallettim ama cok şükür. Ben yalnız doktorla da zaman kaybettim. Doktorum hızlı ilerlememi istemedi. Ben o Yüzden yapabilecekken bile denemedim

Son düzenleme:
Ben 1 tane parmakla yapabiliyorum.ikinciyi de zorluyorum ama.. sonrası..yani iş gerçeğine gelince olmuyor işte.Bir tek bende var sanırdım.Ne çok kişi muzdaripmiş bu durumdan... Umarım bende sizler gibi yenebilirim

Parmakla deneme yapmayı bi dene. Eğer parmak sana korkutucu ya da tiksinç gelmiyorsa aparat Almana gerek yok arkadasım.

Ben 1 tane parmakla yapabiliyorum.ikinciyi de zorluyorum ama.. sonrası..yani iş gerçeğine gelince olmuyor işte.Bir tek bende var sanırdım.Ne çok kişi muzdaripmiş bu durumdan... Umarım bende sizler gibi yenebilirim

Canım aparatın p..s olabilir, illa kendime aparat yapayım kullanayım diye düşünme. P..sle rahat ediyorsan çalışmaya devam et.
cok uzun zamandir pns egzersizi yapiyorum ama ilerleme olmadi belki bu sekilde takildigim yeri asabilirim diye dusundum ama gercekten pns daha kolay..

Arkadasım ben işaret ile orta parmağı değilde işaret ile Yüzük parmadğını normal yan yana getirerek ilk kez iki parmağı aldım. Normal yan yana iken vajina ya sokmaya çalış. Önce popo ya yakın taraftan bastır girer biraz ucu. Sonra aZcık bekle. Rahatlayınca ittirmeye çalış.

canım hiç göz yaşı dökme aslında 1 parmak yapan bile bu işi yapar aynı şey.Orası okadar esnek ki sen oraya kalın aparat bile soksan ittikçe giriyor düşünsen bebek çıkıyor ordan.Bu durumda kendini rahatlatmak çok önemli hatta ben kalın aparata ilk geçtiğimde aynı sen gibi yapamıcam diye ağlıyordum biraz sızı hissetsem itmeden geri çekiyordum sonra ilk 3 denememde emla krem sürdüm uyuşturdu öyle yaptım sonra 4. denememde emla kullanmadan yaptım çok rahat giriyordu.Birde kAfamı dağıtmak için televizyonun karşısında birşey seyrederken deniyordum.Sen parmakla yapıyosun onuda eldiven tak bepathol ve kayganlaştırıcı sür unutmaman gereken bi nokte nefesi al verirken ittir çünkü nefes verirken kaslar açılıyor eğer sızı hissedersn bekle elini çekme o 1 yada 2 sn yelik bişey tekrar nefes verirken ittir girecek göreceksn

Çok teşekkür ederim canım.Ya iyiki gelmişim.İnan şu konuşmalar bile beni rahatlattı.Ben günlük olarak düzenli bir şekilde yapmıyordum.Artık günlük olarak yapıcam.Günde kaç kere yapmam gerekir? Bunun da bi ölçüsü varmı? Zaten ben bir parmakla yapıyorum.Ama penisle deneyince.. Daha tam girmeden bi nokta var.Öyle bir sızı oluyor ki, dayanamıyorum.Kasık ağrısı gibi de değil.Sanki bi yaraya bastırıyolar gibi bir sızı oluyor.Orayı geçersem zaten olacak biliyorum.Ama ona dayanamıyorum ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…