• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım benim, olacak bu iş olacak :)) peyderpey, sağlam adımlarla ilerliyorsun maşallah. Her zaman öneriyorum bu yöntemi, acı hissettiğinde bırakma birtanem, kaslarını kapattığın için acı duydun, içinde beklet p..si birkaç saniye bekle, nefes al, nefesini verirken ilerletmeye devam et. Ya da p..si çıkar, tekrar al, çıkar tekrar, al, bunu birkaç kez tekrarla vajinanı esnetmiş olacaksın, daha kolay giriş yapılabileceğini düşünüyorum. Hadi oolalaacım başaracaksın, "yendim" yazacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Eşim dayanamadı malum durumlar canım saatte ilerlemisti yapamadık yoksa bu dedikleriniz aklimdaydi

kızlar o kadar gaza getirdik dün birbirimizi yapın Allah aşkına ya. bende yapıcam yapıcam diyorum adet olduğum için yapamıyorum belki adetim bitsede yapamıycam korkucam bilmiyorum ama kendimi hazırlıyorum. bakın annem sabah bana kızlık zarını doktor bozsun dedi bi boru gibi bişiy sokup direk bozuyormuş bekliycem dedim. bi kocamla adet bittikten sonra deniycem olmazsa gidicem bozdurucam olmayacak böyle.

kızlar o kadar gaza getirdik dün birbirimizi yapın Allah aşkına ya. bende yapıcam yapıcam diyorum adet olduğum için yapamıyorum belki adetim bitsede yapamıycam korkucam bilmiyorum ama kendimi hazırlıyorum. bakın annem sabah bana kızlık zarını doktor bozsun dedi bi boru gibi bişiy sokup direk bozuyormuş bekliycem dedim. bi kocamla adet bittikten sonra deniycem olmazsa gidicem bozdurucam olmayacak böyle.

kızlar benim uygun olmadı. yorgunduk denemedik. bugüne artık olmadı yarın ama hiç olmadı haftasonu var allahın izniyle..
canım o nasıl bozmak tam adı yok mu onun ben sadece operasyonla kesip alındığını biliyorum cahil kaldım açıklar mısın :)

kızlık zarı bozdurma diye bişey yok bence doktora gidip oranın yapısını öğrenin bana doktor resim olarak gösterdi kızlık zarı neresi diye sordu direk ortadaki kapalı yeri gösterdim orası değil oradaki boşluğu çevreleyen birşey kanamanın nedenide ilk ilişkide her kadında olan bilgisizlik nedeniyle az yada fazla kasılma nedeniyle kasların zedelenip yırtılması sonucu kanama oluyor halk arasında da ilk ilişkide kanama olur diye bilinir ama doğru değil kanama normalde olmaması gereken bişey zedelenmeden kaynaklanıyor.doğru bilgiyle ilişkiye girilirse kanama olmaz

ben aradım orayı 3 4bin dediler. garantisi yok.
bende zaten psikologa gidiyordum psikolog yapamadıysa başka birine daha para vermek istemedim.
evet fiyatları o civarda garantisi yok tabiki ama egzersizleri uygularsanız olmaması için imkan yok üstelik psikolojik olarakta terapi yapıyor ayrıca psikoloğo gitmeye gerek yok egzersiz ve doğru bilgi aktarımıyla oluyor bu iş

kızlar benim uygun olmadı. yorgunduk denemedik. bugüne artık olmadı yarın ama hiç olmadı haftasonu var allahın izniyle..
canım o nasıl bozmak tam adı yok mu onun ben sadece operasyonla kesip alındığını biliyorum cahil kaldım açıklar mısın :)

valla benimde bi bilgim yok kuzenim yaptırmış annem söyledi. p.s gibi bişiy sokuyorlarmış heralde. bende gitmedim doktora gidip sorucam annemde kuzenmden öğrenmiş varsa öyle bişiy yaptırıcam valla

kızlık zarı bozdurma diye bişey yok bence doktora gidip oranın yapısını öğrenin bana doktor resim olarak gösterdi kızlık zarı neresi diye sordu direk ortadaki kapalı yeri gösterdim orası değil oradaki boşluğu çevreleyen birşey kanamanın nedenide ilk ilişkide her kadında olan bilgisizlik nedeniyle az yada fazla kasılma nedeniyle kasların zedelenip yırtılması sonucu kanama oluyor halk arasında da ilk ilişkide kanama olur diye bilinir ama doğru değil kanama normalde olmaması gereken bişey zedelenmeden kaynaklanıyor.doğru bilgiyle ilişkiye girilirse kanama olmaz

valla bende bilmiyorum kuzenim yaptırmş annem söyledi. varsa öyle birşey yaptırıcam bende. sonuçta doktora gidip konuşmadan birşey diyemem ama kuzenim yaptırmış . valla bilmiyorum artık nasıl olucaksa ama bitsin şu iş bana yeter

saygın mizackadıoğluna gidin kızlık zarı aldırma olayının gereksiz olduğunu anlarsınız ona takılmayın aldırıpta yine ilişkiye giremeyen insanlar var acımanın nedeni o değil kasılma duruş bilgi eksikliği psikoojik kaygılar bunlar zarı aldırmaklada geçmiyor

onunda bi faydası olmadığını söylüyorlar, ben o mutluluğu eşimle yaşamak istiyorum bunca yıl koruduğum bekaretmi eşim bozsun isterim ben ,o duygu çook guzel bi duygudur diye tahmin ediyorum.

onunda bi faydası olmadığını söylüyorlar, ben o mutluluğu eşimle yaşamak istiyorum bunca yıl koruduğum bekaretmi eşim bozsun isterim ben ,o duygu çook guzel bi duygudur diye tahmin ediyorum.

valla bende çok istedim ama eşim bunu anlıycaktır zaten yazdığımı okuduysan eşimle ilk deniycem . denemeler sonucunda olmazsa gidicem doktora. kısmet be güzelim insan korkularıyla bazen yüzleşemiyor ne yazıkki

Back
X