• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

KIZLAAAARRRRRRR!!! Benimde esimle iliski deneyecegim zaman kasilmalarim,terlemelerim, korkularim oluyordu..parmak egzerdizleriyle kisa bi surede yendim bu sıkıntıyı cok şükür. .yendikten sonra bikac sefer daha jeller yardimiyla iliski oldu.daha sonra onu da yendim...GÖRDÜM KI!!!! ne kadar rahat olursam bu is bu kadar kolay. Rabbim iki organi denk yaratmis, bi zorluk yok.egzersizlere devam edin Allah yardimciniz olsun ins...benimde bebegim olsun hayirlisila ins:)

anlaştık :)) ahh bi yensem ama benm içimdekikorku değişik deneyelm deyince eşim ellerm terliyo başım dönüyo :(( bu arada sen giriş yaptn mı

o da ne ki cnm esim korkudan beni acillere goturuyodu..panik atak gibi bisi yasiyodum titreme nefes alamama bi noktaya takilip kalma daha neler neler..kendiliginden gecti deneme yapa yapa ustune gide gide..cok sukur kalmadi oyle sıkıntilarim..seninkiler de gececek guven bana..ben de bas kismini belli yere kadar aliyorum..yon bulma sorunum vardi onu da cozduk gibi..nefes verip ikindikca biraz daha ilerledim..bu asamaya kadar gelebilecegim aklimin ucundan gecmezdi..deneme yapa yapa o ataklarin gececek kuzum:*

o da ne ki cnm esim korkudan beni acillere goturuyodu..panik atak gibi bisi yasiyodum titreme nefes alamama bi noktaya takilip kalma daha neler neler..kendiliginden gecti deneme yapa yapa ustune gide gide..cok sukur kalmadi oyle sıkıntilarim..seninkiler de gececek guven bana..ben de bas kismini belli yere kadar aliyorum..yon bulma sorunum vardi onu da cozduk gibi..nefes verip ikindikca biraz daha ilerledim..bu asamaya kadar gelebilecegim aklimin ucundan gecmezdi..deneme yapa yapa o ataklarin gececek kuzum:*
hiç geçmişekmş gbi geliyoo başmda öle bi bela varki tuvalete bile gidemiyom eşim işten gece bir gbi geliyo offf yoruldum hayattan artık

anlaştık :)) ahh bi yensem ama benm içimdekikorku değişik deneyelm deyince eşim ellerm terliyo başım dönüyo :KK43:( bu arada sen giriş yaptn mı

aynı bende ki gibi desene :(
bana da ne zaman deneme yapsak dese yada penis girişe yaklaşınca bi korku bi kalp çarpıntısı oluyor ki sorma :KK61:

offf Allah bize cesaret versin bi anda bitsin gitsin :KK57:

hiç geçmişekmş gbi geliyoo başmda öle bi bela varki tuvalete bile gidemiyom eşim işten gece bir gbi geliyo offf yoruldum hayattan artık
bebisin var dimi senin..benim de esim cok gec geliyo..bazen es denemesi bile yapamiyoruz yorgunluktan..ama egzersizle arayi sogutmamaya calisiyorum..senden ricam nolursun karamsarligi at kafandan..erteleye erteleye bu hale gelmedik mi..ben de esimi hala yaklastiramiyorum kendime..yasadigim bazi seylerden dolayi guvenim kalmadi esime..kendini rahat hissettigin pozisyonlarda deneme yapmalisin..

bana da ne zaman deneme yapsak dese yada penis girişe yaklaşınca bi korku bi kalp çarpıntısı oluyor ki sorma :KK61:

amin canim insallah hepimiz kurtulucaz bu illetten.. esini yaklastiramiyosan sorun yasiyosan kendin yapmalisin..bak o zaman bu panik atak durumundan eser kalmicak..kontrol sende olsun yenene kadar..zaten ondan sonra esine izin verirsin ;)

amin canim insallah hepimiz kurtulucaz bu illetten.. esini yaklastiramiyosan sorun yasiyosan kendin yapmalisin..bak o zaman bu panik atak durumundan eser kalmicak..kontrol sende olsun yenene kadar..zaten ondan sonra esine izin verirsin ;)

bebisin var dimi senin..benim de esim cok gec geliyo..bazen es denemesi bile yapamiyoruz yorgunluktan..ama egzersizle arayi sogutmamaya calisiyorum..senden ricam nolursun karamsarligi at kafandan..erteleye erteleye bu hale gelmedik mi..ben de esimi hala yaklastiramiyorum kendime..yasadigim bazi seylerden dolayi guvenim kalmadi esime..kendini rahat hissettigin pozisyonlarda deneme yapmalisin..
aynn güvenm kalmadı benmde biz evlndik kaynanamla oturuyodyk oda biliyordu durumu bir ay olunca evleneli eşime dediki parmağınla bozucaksn ben o kanı görcem dedi çıktı evden eşim ZORLA parmak attı kan tok maffolmuştm gurur m alt üst oldu o gün intiar bile denemştm kıZ Olduğumdan emindim kaynanam iftira attı ve daha neler neler anlatsam roman olur

aynn güvenm kalmadı benmde biz evlndik kaynanamla oturuyodyk oda biliyordu durumu bir ay olunca evleneli eşime dediki parmağınla bozucaksn ben o kanı görcem dedi çıktı evden eşim ZORLA parmak attı kan tok maffolmuştm gurur m alt üst oldu o gün intiar bile denemştm kıZ Olduğumdan emindim kaynanam iftira attı ve daha neler neler anlatsam roman olur

ah canim ah herkesin ayri ayri sorunlari var bu illet sayesinde..su kizlik olayi ayri bi dert..her seyi unut diyemicem gercekten unutmak zor..esinin sana yaklasimini su an bilmedigim icin bisi de diyemiyorum..kontrolu sana biraksin bak o zaman korku da kalmiyo..ben giris yapmama ragmen hala guvenip de esime birakamiyorum..benzer bi sekilde benim de kizlik olayim ortadan kalkti..zorla yapinca kendiligimden duzelicem sandi esim..ama carenin bu olmadigini kendide gormus oldu..

kizlarrr lutfen bi silkelenin kendinize gelin..bu bizi degil biz onu yenicez inanin kendinize..esine guvenemeyen yaklastiramayan arkadaslar ust pozisyonda deneme yapin..kontrol sizde olsun.esiniz kipirdamadan dursun bi zahmet..caniniz yanarsa kasilirsaniz bekleyin sonra yine devam edin..gercekten bu isin de puf noktalari var..burda onlarca arkadasimiz ellerinden gelen yardimi yapiyolar zaten..yalniz degilsiniz bunu bilin..bu sadece sizin basiniza gelmedi..ne yazikki her 10 kadindan birinde goruluyo..ve bizlerde ondalik kismin bi parcasi olmak istemezdik degil mi..? %100cozumu olan bi durum..ve derdimizin dermani var cok sukur..!

Nasl yani aptamilcim zorlamı yaptı eşin :(( bnm eşim beni yatağa bile bağladı ; (( ama hüsran daha kötüü vajinusmusu ilerlettiler

evet canim cozumu alkolde aradik..alkol aldim esimde bu sefer olacak dedi ve yapti yapacagini..kasim kasim kasilmisim..esim bi de deneyimsiz deligi bulamadi bi kac kez idrar deligine zorladi..sonra kizligi bozdu birakti..aynen bu tarz yaklasimlar daha da kotu olmamiza yol aciyo.. simdi kendilerine guvenemiyoruz..

evet canim cozumu alkolde aradik..alkol aldim esimde bu sefer olacak dedi ve yapti yapacagini..kasim kasim kasilmisim..esim bi de deneyimsiz deligi bulamadi bi kac kez idrar deligine zorladi..sonra kizligi bozdu birakti..aynen bu tarz yaklasimlar daha da kotu olmamiza yol aciyo.. simdi kendilerine guvenemiyoruz..
aynn bde korkuyoz ,(

kızlar ben bişi sorucam. yaptıktan sonra kızlığınız bozulunca 2.yi ne zaman yapıyorsunuz ne kadar beklemek lazım iyi hissederse insan kanaması durunca yapmalı mı ?
beni aydınlatın.
sevgiler..

Back
X