Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

E="aptamil44, post: 41341002, member: 675225"]hangi pozisyonda es denemesi yapiyosun canim..?
Ustte yim altta korkuyorum kendimi kasiyorum.[/QUOTE]

bende sana ust pozisyonu onerecektim:) .kontrol sende kuzum korkmana panik olmana gerek yok..panik oldugun zaman bekle nefes egzersizi yap sakinlesene kadar;)

E="aptamil44, post: 41341002, member: 675225"]hangi pozisyonda es denemesi yapiyosun canim..?
Ustte yim altta korkuyorum kendimi kasiyorum.[/QUOTE]
canım yaptıgın aparatla sanki üsteymişşsin gibi denemey calış cok faydası oluyor gercekten hem o anki yönünü anlıyorsun hemde acı hissetmedigini anlıyorsun mutlaka denemeni tavsiye ederim

Kızlar merhaba bu bebek yağını denemek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum bazılarının doktoru önerirken bazı doktorlar kesinlikle olmaz diyo sonradan bide enfeksiyonla uğraşmak istemiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim

kızlarrr bende kurtuldum allahıma cok şükür herkese yardımcı olmaya hazırım
Kızlar merhaba bu bebek yağını denemek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum bazılarının doktoru önerirken bazı doktorlar kesinlikle olmaz diyo sonradan bide enfeksiyonla uğraşmak istemiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim
canım bende kullanıyorum bebek yagı zaman zaman agrılarım oldu ama bebek yagından oldugu sanmıyorum bepanten kremin hiç bir zararı yokmuş istersen onunla bi dene

Su bazlı kayganlaştırıcılar işe yaramıyo çabuk kayboluyo böyle yağ içerikli bişeyle olcak gibi geliyo onada cesaret edememiştim.bakalım bepanthen deneyeyim birde..ah bi kasmasam kendimi;(((

egzersiz denedim ama o süreçte sürekli erteledim erteledim ne sözler verdim kendime olmadı..eşimle kural koyduk artık daha sık deniyoruz,giriş kısmında sorun yok ama ilerleyemiyor çok canım yanıyo ve sıkıyorum kendimi istesemde serbest bırakamıyorum.sonrasında tabi acaip yanma oluyo..ama sanki işte bebek yağı falan denesem olcak gibi geliyo yada kendimi kandırıyorum;((

egzersiz denedim ama o süreçte sürekli erteledim erteledim ne sözler verdim kendime olmadı..eşimle kural koyduk artık daha sık deniyoruz,giriş kısmında sorun yok ama ilerleyemiyor çok canım yanıyo ve sıkıyorum kendimi istesemde serbest bırakamıyorum.sonrasında tabi acaip yanma oluyo..ama sanki işte bebek yağı falan denesem olcak gibi geliyo yada kendimi kandırıyorum;((
canım egzersiz yapsan keske o zaman zamanla kendini kasmamaya alışıyosun eşinle dedniyosan ve giriş oluyorsa ordan sonrasında nefes alıp vermeye cok dikkat et ve eşin ilerlemeye calışırken ıkınmayı dene cok cok faydası oluyor ıkınırsan içerideki kaslar acılıyo ben parmak egzerisizi yapdım o zaman anladım nasıl bi acılma oldugunu

egzersizlere devam o zaman..artık kafama koydum olcak bu iş,önümüz hafta evlilik yıldönümümüz o zamana kadar aşmak istiyorum inşallah güzel haberlerle yazarım birdahakine buraya..

egzersizlere devam o zaman..artık kafama koydum olcak bu iş,önümüz hafta evlilik yıldönümümüz o zamana kadar aşmak istiyorum inşallah güzel haberlerle yazarım birdahakine buraya..
işallah canım egzersiz gercekten bu işin püf noktası onu yapmadan ben olacagıı düşünmüyodum kendim için ki öylede oldu egzersizlerle başardım

Vajinismus tedavisi için Dr. Mustafa N. Alihanoğlu na giden var mı? Netten araştırdım yorumları okudum olumsuz birşey yazan yok. Vajinismusu da kısa sürede çözmüş hastaları. Ben egzersizde takıldım ilerleyemedim.zaman kaybetmek istemiyorum. doktor araştırıyorum.

Vajinismus tedavisi için Dr. Mustafa N. Alihanoğlu na giden var mı? Netten araştırdım yorumları okudum olumsuz birşey yazan yok. Vajinismusu da kısa sürede çözmüş hastaları. Ben egzersizde takıldım ilerleyemedim.zaman kaybetmek istemiyorum. doktor araştırıyorum.
canım doktora gitmeyi düşünüyosan saygın micozkadıoğlunu tavsiye edebilirim ben onun sayesinde kurtulmuştum hemde çok kısa bi sürede

O da çok para istiyorum peki tedavi sureci nedir parmak egzersizi yapıyormuş o da benim sorunun bu zaten egzersiz yapamamak
ben 3 bin lira ödemiştim toplam 4 yada 5 seans gidiyosun parmak egzersizi değil çok daha kolay egzersiz ve ev ödevleriyle bitiriyosun.. seanslarada ev egzersizlerini yapabildiğin zaman gidebiliyosun bi gün sonra yada iki üç gün sonra falan

canım aparat setleri var onlardan alıp deneye calıştın mı doktorda sana onlardan yaptırcak ben izmirde bi merkezi aramıştım sanırım doktorun adı ali ydi o da ücret olarak 3.5 dan başlıyo dedi
Canım ben egzersiz yapıyorm da 5-6 gün oldu yapamıyorum ara verdim. Çevresi 8 cmden başlayp genişleyen bir aparat hazırladm rimelden. Çevresi 9 cm olan yere gelince ilerlemiyor uzun süredir aynı yerde takıldım. İlerleme olmadı. Zaman kaybetmek istemiyorum.

Back
X