Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm acaba kaç gnde ve ne kadara tedavi oldun söyleyeblr msnnn eğer üç beş günde çözdüyse bende gtmk istyorummm
canım 4 yada 5 seans suruyo istersen üst üste hergün gidebilirsin istersen iki üç günde bir nasıl rahat hissedersen yani ev ödevlerin oluyo onları rahat yaptığın anda gidiyosun seansa ama korkma çok kolay geçiyo çünkü kolayını ve pratiğini öğretiyo doktor.. benim 3 bin lira tutmştu canım

Hayrlisiyla kucagna alrsn ins cnm..
yaparsın emin ol bak ben 4 aparata kadar almstm braktm ev dolu oldugu icin yine baslafi 2 giruyir 8cm flan eni düşün ki 3nolu aparat giriyor ama kramp oluo bende ama oda giriyor emin ol girer derin mefes al verirken sok yavasca kremleyp emi
insallah yapicam inaniyorum bu defa ama biraz cabuk sıkıldım ve ben de senib gibi kendi evimde degilim. Yarin yaglayip aparati da incelteyim bakalim..

Kızlar merhaba bu bebek yağını denemek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum bazılarının doktoru önerirken bazı doktorlar kesinlikle olmaz diyo sonradan bide enfeksiyonla uğraşmak istemiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim
bende kullandm ama mantar yaptı kesinlikle önermiyorum zeytinyağını tercih et cnm zararsz

Mrb cnm, yazdıklarına cevap verenler olmuş, herkesin yaşantısı ve inançları kendine özgüdür, isteyen yardım eder, diğerleri seyirci kalmalıdır diye düşünüyorum, ben bu illeti evliliğimin 2.yılı dolmak üzereyken yendim Şükürler olsun geçen zaman benden ve eşimden geçti defalarca pişman oldum neye mi Flört dönemimizde eşimle cinsel ilişkiye girmeyi denemediğimize keşke o zamanlar bu durumu fark etseydik de önlem almada gecikmeseydik diye düşünüyorum ama Türkiye de kadın olmak zor maalesef sevdiğin insanla nikâhsız sevişiyorsan direkt bakış açısı kötü kadınsın çok affedersin çünkü bu insanların cinselliğe bakışı Erkeğe hizmet ya da sdc kocanla yaşayabileceğin bir şey tekrr şükrediyorum ki ben bu insanlardan Değilim evet belki benim de etik çerçevede bazı inanç ve takıntılarım var ama bunların hiçbirinde birbirini gerçekten seven insanların cinsel yakınlaşmalarının anormal olduğu vs yok cinsellik sdc hayvanlarda olduğu gibi hazza odaklı bir etkinlik değil içinde sevgi ŞEFKAT aşk Saklı olan kutsal bir eylem aslında neyse zaten bunu adam GiBi yaşayanlar bilir dilerim de herkes hayatında bunun tadına varır. Gelelim senin sorununa ben uzman desteği alarak yendim bu sorunu sen de öyle yapabilirsin maddi sıkıntınız yoksa CISED adlı özel bir kurumdan destek aldım evet param gitti belki ama hiçç pişman Değilim değiliz daha doğrusu eşimle beraber keşke daha önce gitseydik diyoruz hatta netten araştır biraz sana en Yakın Şube'den destek alabilirsin ya da ben kendim yenerim dersen parmakları işe koşmanı öneririm umarım atlatırsın bu sorunu şimdiden kolay gelisn
Cok cok tesekkur ederim.tahminen ne kadarlik bir butce gerekiyor ve nasil bir surec yasaniyor. Para muhim degil sacma sapan seylere harcanacagina sagliksal bir amaca hizmet etmis olur diye dusunuyorum :-) biz 6 yildir birlikteyiz ve ben 3. Yilda cinsel olarak daha fazla yakinlasmayi tercih etiim. 3 yildir bu sorunla bogusuyorum. Cok yoruldum psikolojik olarak. O ise cok sabirli. Bu kadarini haketmedigimizi dusunuyorum en azindan evlenene kadar coulsecok sevinicem. Hep eksik hissediyorum :-(

evet, bana akıl verdiğiniz için çok teşekkür ederim. benim aklım yetmiyordu kendime... şuan dünyam aydınlandı, bu benim özel hayatım, sizi ilgilendirmez, istersem hayat kadını olurum, bu gerçekten sizi ilgilendrmez. kimsenin birbirini yargılamak gibi bir hakkının olduğunu düşünmüyorum. sormam da hataydı. evet. sizin bu yazdıklarımı gördüğünüzden emin olduktan sonra sileceğim sorumu. elbette saygı duyacak çok insan vardır ama sizin gibi korkutan ve baskılayanlar yüzünden çektik ve çekiyoruz bu sıkıntıları. hem siz de çekiyormuşsunuz. kimbi,lir nasıl korkuttular. hem ayrıca bu forumlara erkekler de giriyor bence siz de böyle konularda yorum yazmayın. erkekler hayal ederler. haram....

zaten beni ilgilendirmezki ben sadece fikrimi yazmıstım.. neysehh.. akıl vermek gibide değildi yazdıklarım..ben sana akılsız da demedim... inşallah dünyan aydınlamıştır.... ben sadece dediğim gibi hem fikrimi yazdım hemde haram oldugunu yazdım.. yazdıklarımda senide küçümseyerekte yazmadım...sadece doğru olanı yadım..dogrular sana ters gelıosa o başka.. bişi diyemem..

gelelim şimdi korkutma tarafına.. ben seni korkuttumu ... sana " asla yapaman cok acıo kasılmalar gitmıo felan gıbı bısı demedım... demii.. evlendıkten sonra belki hiç bi sorunun olmaz dedim... allah belkı senı haramdan korumaya calısıo dedım.. bunun nersinde korkutma oluo ben anlamadım doğrusu...

vajinismusun baskıyla alakalı oldugunuda pek düsünmüom.. bende öyle olmadıgı için.. seni bilemem..

en son cümlenede gelince evet buraya erkeklerde girio (belkide sende bunlardan birisisin.. Allah bilir..)..
devamınıda yazardım ama sonuna dogru iyice sacmaladığın için bişi yazmak istemedim..

zaten beni ilgilendirmezki ben sadece fikrimi yazmıstım.. neysehh.. akıl vermek gibide değildi yazdıklarım..ben sana akılsız da demedim... inşallah dünyan aydınlamıştır.... ben sadece dediğim gibi hem fikrimi yazdım hemde haram oldugunu yazdım.. yazdıklarımda senide küçümseyerekte yazmadım...sadece doğru olanı yadım..dogrular sana ters gelıosa o başka.. bişi diyemem..

gelelim şimdi korkutma tarafına.. ben seni korkuttumu ... sana " asla yapaman cok acıo kasılmalar gitmıo felan gıbı bısı demedım... demii.. evlendıkten sonra belki hiç bi sorunun olmaz dedim... allah belkı senı haramdan korumaya calısıo dedım.. bunun nersinde korkutma oluo ben anlamadım doğrusu...

vajinismusun baskıyla alakalı oldugunuda pek düsünmüom.. bende öyle olmadıgı için.. seni bilemem..

en son cümlenede gelince evet buraya erkeklerde girio (belkide sende bunlardan birisisin.. Allah bilir..)..
devamınıda yazardım ama sonuna dogru iyice sacmaladığın için bişi yazmak istemedim..
Ben bir erkek degilim. Oncelikle. Buraya sordugum soru disinnda almak istedigim

Back
X